Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja moduulirakentamisen yksikköön

Oletko rakennusalan visionääri? Ammattilainen, joka uskoo rakentamisessa olevan paljon kehitettävää? Uskotko, että modulaarinen rakentaminen voisi olla nykyistä joustavampaa, ympäristöystävällisempää ja laadukkaampaa? Silloin saatat ehkä olla etsimämme kaveri!

Me SSA:lla olemme yhdessä kasvaneet pienestä konsulttiyhtiöstä keskikokoiseksi rakennusliikkeeksi ja nyt on aika ottaa seuraava, jännittävä askel. Olemme kehittäneet omaa vähähiilistä asuinkerrostalojen rakentamiskonseptiamme, joka yhdistää tehdasvalmistuksen ja työmaatekniikan.

Etsimme perustettavaan vähähiilisen kerrostalon rakentamiseen keskittyvään yksikköön Yksikönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Haluamme mukaan sinut, johtamaan perustettavaa yksikköä ja auttamaan meitä kasvupolullamme eteenpäin.

Tehtävässä vastaat perustettavan yksikön johtamisesta. Kasaat itsellesi unelmatiimin, jonka kanssa viet SSA:n konseptin kehitystä eteenpäin aina suunnittelusta myyntiin ja tuotantoon asti. Tueksesi tehtävään saat vahvan ja innostuneen SSA:n joukkueen.

MIKSI TULISIT MEILLE 

Jos raja-aitojen puuttuminen, aito innostus rakentamista kohtaan ja ideoille avoin ilmapiiri kuulostaa sinusta hyvältä, tätä paikkaa kannattaa harkita! Meille arvot avoimuus, rohkeus ja välittäminen ovat muutakin kuin sanahelinää. Sen todistaa esimerkiksi tänä vuonna saatu Great Place to Work -sertifikaatti, meillä viihdytään oikeasti! Tietenkin saat työpanoksestasi myös reilun palkan ja hyviä henkilöstöetuja.

TEHTÄVÄ SOPII SINULLE, JOS

Tässä tehtävässä sinun tulee ymmärtää rakentamista ja liiketoimintaa laaja-alaisesti. Olet intohimoinen rakennusalan ammattilainen, jolla on kokemusta työmaalta sekä erilaisista rakennusalan tehtävistä. Osaat johtaa ihmisiä, liiketoimintaa ja kehitystyötä.

TOIVOMME, ETTÄ

Toivomme, että hyvän työyhteisön rakentaminen ja vaaliminen on sinulle tärkeää. Et usko hierarkiaa, vaan sinulle kaikki tekijät ovat samanarvoisia, olivatpa he sitten SSA:laisia, urakoitsijoita ja muita sidosryhmien edustajia. Sinulla on rohkeutta tehdä päätöksiä ja avoin, positiivinen mieli uusille asioille.

Hyppää mukaan kasvutarinamme ehkä kiinnostavimpaan lukuun ja kerro meille sinusta!

Jätä hakemuksesi tai soita Jormalle!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:

Jorma Kilpeläinen

  Kerro meille sinusta

  Miksi tulisit SSA:laiseksi?
  • Sinun työsi huomataan varmasti, et ole vain yksi muiden joukossa
  • Meillä on hyvät henkilöstöedut, saat mm. henkilöstöhinnat VALO hotelliin!
  • Meillä on erinomainen työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus, viihdyt meillä varmasti
  • Pääset kehittämään SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen ja kehittymään siinä samalla, me tuemme kehittymistäsi mm. koulutuksilla

  SSA Rakennus

  SSA Rakennus on Suomalainen rakennusliike, joka rakentaa koteja, toimitiloja ja palvelukoteja valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

  SSA on rakentanut yli 1200 kotia ja useita toimitiloja. Tunnetuin referenssimme on  VALO Hotel & Work Helsinki. Meillä on töissä rakennusalan parhaita ammattilaisia, joilla on pitkä ura ja kokemus monenlaisista projekteista. Yhteensä SSA:laisia on noin 100.

  Me uskomme, että henkilöstön ja urakoitsijoiden viihtyvyys on avain onnistuneeseen lopputulokseen. Meillä onkin erittäin hyvä työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus. Panostamme aitoon yhteistyöhön ja kumppanuuteen sekä asiakkaiden, että urakoitsijoiden kanssa. Yhdessä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

  Missionamme on tehdä rakentamisesta kestävämpää ja sujuvampaa. Me etsimme jatkuvasti keinoja, joilla rakentamisen virheitä voidaan vähentää ja laatua nostaa. Me valmistamme esimerkiksi kylpyhuoneet moduulina omalla tehtaalla Vantaalla ja sujuvoitamme näin rakentamista. Me haluamme säilyttää paitsi rakentamamme rakennukset, myös onnellisen luonnon seuraaville sukupolville.

  Tutustu lisää SSA:han

  rekry-työpäällikkö-työpaikat-rakennusala-projektipäällikkö

  Muut avoimet työpaikat

  ssa-rakennusliike-mgl5251-aspect-ratio-1800-1000

  Työnjohtaja

  Työnjohtaja, palaako sinussa rakentamisen johtamisen suuri palo? Etsimme työnjohtajia koko Suomeen.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl5410-aspect-ratio-1800-1000

  Vastaava työnjohtaja

  Tule rakentamaan kanssamme asuintaloja, toimitiloja ja palvelukoteja! Etsimme nyt vastaavia työnjohtajia koko Suomessa kiinnostaviin projekteihin.

  Lue lisää
  ssa-moduulitehdas-yhteiskuva-7672-aspect-ratio-1800-1000

  Moduulitehtaan tuotantopäällikkö

  Etsimme SSA:n moduulitehtaalle tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tässä monipuolisessa tehtävässä vastuullesi kuuluu esimerkiksi tuotannon suunnittelu ja ohjaus, resurssointi ja laadun varmistaminen.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl4850-aspect-ratio-1800-1000

  Vastaava työnjohtaja Palvelukotirakentamiseen

  Vastaava työnjohtaja, oletko loistava rakennusten ja työyhteisön rakentaja? Tule rakentamaan kanssamme palvelukoteja koko Suomen alueella.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl4171-aspect-ratio-1800-1000

  Työmaapäällikkö Kivistön kauppakeskukseen

  Työpäällikkö, haluatko keskittyä yhteen suureen projektiin tulipalojen sammuttelun sijaan? Tule avainpelaajaksi ainutlaatuiseen Kivistön kauppakeskushankkeeseen.

  Lue lisää