SSA Project Oy

Hankekehitys

Ratkaisemme rakennushankkeen yhtälön asiakkaamme parhaaksi

Onko sinulla rakennushanke, jonka yhtälöä et saa ratkaistua? Tai tontti, jonka haluaisit kehittää mahdollisimman tehokkaaksi? Ota meihin yhteyttä – me autamme sinua ratkaisemaan ongelmasi. 

SSA Project on kiinteistöjen omistajien ja sijoittajien ketterä kumppani erilaisissa hankekehitystöissä ja rakennushankkeissa. Toteutamme hankkeesi ideasta valmiiksi projektiksi. Suunnittelemme hankkeen sisällön kanssasi ja varmistamme, että hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava.

Hankekehitys tarkoittaa meille lisäarvon tuottamista ja ratkaisujen löytämistä. Hankesuunnittelun lähtökohta on sinun toiveesi ja tarpeesi.  Me emme velvoita sinua rakentamaan kanssamme, vaan kehitämme tonttia ja hankettasi juuri toivomallasi tavalla.

Hankesuunnittelun ensimmäinen askel on  alustavien suunnitelmien tekeminen. Luonnoskuvien perusteella laskemme hankkeen kannattavuutta ja yhtälöä. Jotta prosessi olisi mahdollisimman sujuva, meillä on myös omia arkkitehteja. Pitkän hankekehityskokemuksemme kautta ymmärrämme rakennusteknisten ratkaisujen vaikutuksen hankkeen kannattavuuteen. Tarjoammekin merkittävän avun kannattavan, mutta myös toimivan hankkeen kehittämisessä.

SSA on erinomainen, joustava konsultti myös taloyhtiöiden lisärakentamishankkeissa. Tarjoamme konsultointipalvelua tontin kaavakehitykseen ja rakennuksen suunnitteluun. Kehitämme tonttia, haemme siihen kanssanne uutta kaavaa ja viemme koko prosessin läpi. Halutessanne voitte myös rakentaa kohteen kanssamme, mutta emme velvoita siihen.

Meillä on vahva osaaminen ratkaista rakentamisen yhtälö niin, että saatte tontista mahdollisimman paljon irti.

Me tarjoamme

  • Joustavaa palvelua – ei kankeita prosesseja
  • Ratkaisukeskeisyyttä – meidän tehtävänämme on ratkaista rakennushankkeen yhtälöt ja ongelmakohdat
  • Avoimuutta – Toimimme arvojemme mukaan avoimesti, rohkeasti ja välittävästi.
  • Suunnitteluosaamista – meillä on töissä arkkitehtejä ja LVIS alan ammattilaisia, jotka saavat alustavat suunnitelmat tehtyä nopeallakin aikataululla

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita tai laita viestiä, niin jutellaan lisää hankkeestasi

  • Jukka Hanhilahti

  • Hankekehitysjohtaja, toimitilat
  • +358 405576514