Hankekehitys

Sinulle sopivaa hankekehitystä

Onko sinulla rakennushanke, jonka yhtälöä et saa ratkaistua? Tai tontti, jonka haluaisit kehittää mahdollisimman tehokkaaksi? Ota meihin yhteyttä – me autamme sinua pääsemään tavoitteeseesi.

SSA on kiinteistöjen omistajien ja sijoittajien ketterä ja nopea kumppani erilaisissa hankekehitystöissä ja rakennushankkeissa. Toteutamme hankkeesi ideasta valmiiksi projektiksi. Suunnittelemme hankkeen sisällön kanssasi ja varmistamme, että hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava. Kehitämme ja rakennamme myös taloyhtiöiden lisärakentamishankkeita.

Hankesuunnittelun ensimmäinen askel on alustavien suunnitelmien tekeminen. Luonnoskuvien perusteella laskemme hankkeen kannattavuutta ja yhtälöä. Jotta prosessi olisi mahdollisimman sujuva, meillä on myös omia arkkitehteja. Pitkän hankekehityskokemuksemme kautta ymmärrämme erilaisten ratkaisujen vaikutuksen hankkeen kannattavuuteen. Tarjoammekin merkittävän avun kannattavan, mutta myös toimivan hankkeen kehittämisessä.

Me tarjoamme kokonaispalvelua, johon sisältyy kaikki aina suunnittelusta toteutukseen. Autamme tarvittaessa myös rahoituksessa ja myynnissä. Hankekehitys tarkoittaa meille lisäarvon tuottamista ja ratkaisujen löytämistä. Hankesuunnittelun lähtökohta on sinun toiveesi ja tarpeesi.

Me autamme sinua saamaan hankkeestasi mahdollisimman hyvän!
ssa-kaavakehityshanke-hankekehitys

Kaavakehitys

ssa-kaavakehityshanke-hankekehitys

Hankekehitys

ssa-kaavakehityshanke-hankekehitys

Taloyhtiöiden lisärakentamishankkeet

Haluaisitko myydä tonttisi helposti?

Tehdäänkö sinunkin hankkeesi?

Ota meihin yhteyttä!

    Ota yhteyttä hankekehitykseen

    Tuomas Reunanen
    Tuomo Mertaniemi