Hankekehitys

Sinulle sopivaa hankekehitystä

Onko sinulla rakennushanke, jonka yhtälöä et saa ratkaistua? Tai tontti, jonka haluaisit kehittää mahdollisimman tehokkaaksi? Ota meihin yhteyttä – me autamme sinua pääsemään tavoitteeseesi.

SSA on kiinteistöjen omistajien ja sijoittajien ketterä ja nopea kumppani erilaisissa hankekehitystöissä ja rakennushankkeissa. Toteutamme hankkeesi ideasta valmiiksi projektiksi. Suunnittelemme hankkeen sisällön kanssasi ja varmistamme, että hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava.

Hankekehitys tarkoittaa meille lisäarvon tuottamista ja ratkaisujen löytämistä. Hankesuunnittelun lähtökohta on sinun toiveesi ja tarpeesi.  Me emme velvoita sinua rakentamaan kanssamme, vaan kehitämme tonttia ja hankettasi juuri toivomallasi tavalla.

Hankesuunnittelun ensimmäinen askel on  alustavien suunnitelmien tekeminen. Luonnoskuvien perusteella laskemme hankkeen kannattavuutta ja yhtälöä. Jotta prosessi olisi mahdollisimman sujuva, meillä on myös omia arkkitehteja. Pitkän hankekehityskokemuksemme kautta ymmärrämme erilaisten ratkaisujen vaikutuksen hankkeen kannattavuuteen. Tarjoammekin merkittävän avun kannattavan, mutta myös toimivan hankkeen kehittämisessä.

SSA on erinomainen, joustava konsultti myös taloyhtiöiden lisärakentamishankkeissa. Tarjoamme konsultointipalvelua tontin kaavakehitykseen ja rakennuksen suunnitteluun. Kehitämme tonttia, haemme siihen kanssanne uutta kaavaa ja viemme koko prosessin läpi. Halutessanne voitte myös rakentaa kohteen kanssamme, mutta emme velvoita siihen.

Me autamme sinua saamaan hankkeestasi mahdollisimman hyvän!

Kaavakehitys

Hankekehitys

Taloyhtiöiden lisärakentamishankkeet

Myy meille tonttisi!

Tehdäänkö sinunkin hankkeesi?

Ota meihin yhteyttä!

    Ota yhteyttä hankekehitykseen

    Ville Impiö
    Tuomas Reunanen
    Tuomo Mertaniemi