SSA PROJECT

Hankekehitys

Ratkaisemme rakennushankkeesi yhtälön

Ratkaisemme rakennushankkeen yhtälön asiakkaamme parhaaksi

Onko sinulla rakennushanke, jonka yhtälöä et saa ratkaistua? Tai tontti, jonka haluaisit kehittää mahdollisimman tehokkaaksi? Ota meihin yhteyttä – me autamme sinua ratkaisemaan ongelmasi. 

SSA Project on kiinteistöjen omistajien ja sijoittajien ketterä kumppani erilaisissa hankekehitystöissä ja rakennushankkeissa. Toteutamme hankkeesi ideasta valmiiksi projektiksi. Suunnittelemme hankkeen sisällön kanssasi ja varmistamme, että hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava.

Hankekehitys tarkoittaa meille lisäarvon tuottamista ja ratkaisujen löytämistä. Hankesuunnittelun lähtökohta on sinun toiveesi ja tarpeesi.  Me emme velvoita sinua rakentamaan kanssamme, vaan kehitämme tonttia ja hankettasi juuri toivomallasi tavalla.

Hankesuunnittelun ensimmäinen askel on  alustavien suunnitelmien tekeminen. Luonnoskuvien perusteella laskemme hankkeen kannattavuutta ja yhtälöä. Jotta prosessi olisi mahdollisimman sujuva, meillä on myös omia arkkitehteja. Pitkän hankekehityskokemuksemme kautta ymmärrämme rakennusteknisten ratkaisujen vaikutuksen hankkeen kannattavuuteen. Tarjoammekin merkittävän avun kannattavan, mutta myös toimivan hankkeen kehittämisessä.

SSA on erinomainen, joustava konsultti myös taloyhtiöiden lisärakentamishankkeissa. Tarjoamme konsultointipalvelua tontin kaavakehitykseen ja rakennuksen suunnitteluun. Kehitämme tonttia, haemme siihen kanssanne uutta kaavaa ja viemme koko prosessin läpi. Halutessanne voitte myös rakentaa kohteen kanssamme, mutta emme velvoita siihen.

Meillä on vahva osaaminen ratkaista rakentamisen yhtälö niin, että saatte tontista mahdollisimman paljon irti. Olemme rakentaneet pääkaupunkiseudulle jo useita kymmeniä hankkeita.

TUTUSTU HANKKEISIIN

Me tarjoamme

 • Joustavaa palvelua – ei kankeita prosesseja
 • Ratkaisukeskeisyyttä – meidän tehtävänämme on ratkaista rakennushankkeen yhtälöt ja ongelmakohdat
 • Avoimuutta – Toimimme arvojemme mukaan avoimesti, rohkeasti ja välittävästi.
 • Suunnitteluosaamista – meillä on töissä arkkitehtejä ja LVIS-alan ammattilaisia, jotka saavat alustavat suunnitelmat tehtyä nopeallakin aikataululla

Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä

  Soita tai laita viestiä, niin jutellaan lisää hankkeestasi

  • Jukka Hanhilahti

  • Hankekehitysjohtaja, toimitilat
  • +358 405576514

  Tutustu myös muihin palveluihimme

  Rakennusurakointi

  Toteutamme rakennusurakointia erilaisilla urakkamuodoilla ja laajuuksilla aina suunnittelusta vuositakuuseen asti.

   

  Lue lisää

  Projektinjohtopalvelut

  Projektinjohtopalvelumme on erinomainen vaihtoehto, mikäli olet halukas rakennuttamaan itse, mutta sinulla ei ole tarvittavaa osaamista tai riittävää organisaatiota hankkeen toteuttamiseen.

  Lue lisää

  Moduulituotanto

  Moduulitehtaaltamme on toimitettu vuoden aikana jo yli 400 talotekniikan sisältävää kylpyhuonetta.

   

  Lue lisää