Hankekehitys

Sinulle sopivaa hankekehitystä

Onko sinulla rakennushanke, jonka yhtälöä et saa ratkaistua? Tai tontti, jonka haluaisit kehittää mahdollisimman tehokkaaksi? Ota meihin yhteyttä – me autamme sinua pääsemään tavoitteeseesi.

SSA on kiinteistöjen omistajien ja sijoittajien ketterä ja nopea kumppani erilaisissa hankekehitystöissä ja rakennushankkeissa. Toteutamme hankkeesi ideasta valmiiksi projektiksi. Suunnittelemme hankkeen sisällön kanssasi ja varmistamme, että hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava. Kehitämme ja rakennamme myös taloyhtiöiden lisärakentamishankkeita.

Hankesuunnittelun ensimmäinen askel on alustavien suunnitelmien tekeminen. Luonnoskuvien perusteella laskemme hankkeen kannattavuutta ja yhtälöä. Jotta prosessi olisi mahdollisimman sujuva, meillä on myös omia arkkitehteja. Pitkän hankekehityskokemuksemme kautta ymmärrämme erilaisten ratkaisujen vaikutuksen hankkeen kannattavuuteen. Tarjoammekin merkittävän avun kannattavan, mutta myös toimivan hankkeen kehittämisessä.

Me tarjoamme kokonaispalvelua, johon sisältyy kaikki aina suunnittelusta toteutukseen. Autamme tarvittaessa myös rahoituksessa ja myynnissä. Hankekehitys tarkoittaa meille lisäarvon tuottamista ja ratkaisujen löytämistä.  Sujuvuus on SSA:n hankekehityksen ydin ja hankesuunnittelun lähtökohtana ovat sinun toiveesi ja tarpeesi.

Me autamme sinua saamaan hankkeestasi mahdollisimman hyvän!

ssa-kaavakehityshanke-hankekehitys

Kaavakehitys

SSA-hankekehitys-hankesuunnittelu

Hankekehitys

ssa-hankekehitys-toteuttaa-myös-taloyhtioiden-lisarakennushankkeita

Taloyhtiöiden lisärakentamishankkeet

SSA Qiva-konsepti nopeuttaa rakentamista

SSA valmistaa esivalmisteita omalla moduulitehtaalla Vantaan Kivistössä. Esivalmisteet paitsi sujuvoittavat työmaan toimintaa, myös nopeuttava suunnittelua. SSA:n kylpyhuone ”SSA Qiva” on suunniteltu arkeen sopivaksi viimeistä listaa myöten. Tavoitteenamme on rakentaa kylpyhuone, joka on kaunis sekä huolella mietititty ja tehty. Kylpyhuone ja muut moduulit voidaan myös räätälöidä sopimaan sinun hankkeeseesi. SSA Qiva-konspeti on saatavilla lähes kaikkiin urakkahankkeisiimme, kun otat meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa.

Tutustu lisää SSA Qiva-konseptiin

 

Rakennusurakoinnin palvelut

SSA toteuttaa hankekehitystä myös asuntorakentamiseen. Kuvassa asuntohanke

Asuntorakentaminen

Me SSA:lla uskomme, että rakentamisen tulisi olla sujuvaa ja mutkatonta. Suunnittelemme, kehitämme ja rakennamme sinun tavoitteidesi mukaisen asuntokohteen. Tarjoamme valmiita ratkaisujamme, kuten kylpyhuonemoduuleja, mutta kokonaisuus muodostetaan sinun toiveidesi mukaan. Me etsimme jatkuvasti erilaisia ratkaisuja, joilla saamme nostettua kotien laatua ja pienennettyä kustannuksia.

Tutustu asuntorakentamiseen
SSA toteuttaa hankekehitystä myös toimitilahankkeisiin. Kuvassa VALO Hotellin aula

Toimitilarakentaminen

Kehitämme, suunnittelemme ja rakennamme sinun liiketoimintaasi tukevat toimitilat, olivat ne sitten kauppapaikkoja, logistiikkatiloja liikuntahalleja tai hotelleja. Olemme mukana sopivan tontin etsimisessä ja toteutamme vision suunnitelmiksi. Suunnittelussa ja rakentamisessa huomioimme loppukäyttäjän toiminnan sujuvuuden, tilojen muuttuvat tarpeet sekä rakennuksen elinkaarikustannukset.

Tutustu toimitilarakentamiseen
SSA toteuttaa hankekehitystä palvelurakentamiseen. Kuvassa iloinen seniori.

Palvelurakentaminen

Suunnittelemme sekä rakennamme turvallisia ja viihtyisiä palvelukoteja avaimet käteen mallilla. Hoidamme puolestasi kaiken tarpeellisen tontin hankinnasta aina avainten luovutukseen asti. Voimme toteuttaa palvelukotinne myös vuokramallilla, jolloin huomioimme suunnittelussa ja rakentamisessa kaikki yksilökohtaiset tarpeesi.

Tutustu palvelurakentamiseen

Haluaisitko myydä tonttisi helposti?

Tehdäänkö sinunkin hankkeesi?

Ota meihin yhteyttä!

  Ota yhteyttä hankekehitykseen

  Ilkka Puttonen
  Joni Alatyppö
  Miika Liukko
  Ville Impiö
  Pekka Karhumaa