Ajankohtaista

SSA rakentaa hoivakodin OT kodeille

24.11.2021

SSA Rakennus ja OT Kodit ovat sopineet hoivakodin rakentamisesta Mäntsälään. SSA toimii hankkeessa KVR-urakoitsijana. Ikäihmisten palveluasumiskäyttöön tuleva asumisyksikkö valmistuu vuoden 2022 aikana.

Lue lisää

Avain Yhtiöiden asiakaskokemus

08.11.2021

SSA on rakentanut Avain Yhtiöille kolme asuinrakennushanketta ja kolme hanketta on työn alla. “Yhteistyö on sujunut niin hyvin, että molemmat osapuolet ovat sitä halunneet jatkaa”, kertoo Avaimen projektipäällikkö Mauri Puljujärvi. Lue lisää Avaimen asiakaskokemuksesta artikkelista.

Lue lisää

Esittelyssä SSA:n keskisen Suomen tiimi 

21.10.2021

Tiesitkö, että SSA rakentaa koko Suomessa? Tässä on meidän Keskisen Suomen tiimi, Lauri, Lassi ja Jerry! Nämä herrat tuovat Savolaista lupsakkuutta työyhteisöömme. Lupsakkuus ei kuitenkaan tarkoita hidasta tekemistä, sillä tämän Tokmannin rakennustyöt aloitettiin toukokuussa ja se valmistuu marraskuun lopulla.

Lue lisää

SSA rakentaa Avaimelle 43 asuntoa Hyvinkäälle

12.10.2021

SSA Rakennus toteuttaa Avain Asunnoille kaksi 5-kerroksista asumisoikeuskerrostaloa Hyvinkään Metsäkaltevan alueelle osoitteeseen Yli-Jurvankatu 5. SSA toimii hankkeessa pääurakoitsijana. Projekti käynnistyy marraskuussa 2021 ja arvioitu valmistuminen on huhtikuussa 2023.

Lue lisää

Projektipäällikkö Ilkka Puttosesta hankekehitysjohtaja

28.09.2021

Projektipäällikkö Ilkka Puttonen siirtyy hankekehitysjohtajan tehtävään. Hän on työskennellyt SSA:lla aina Ostrocontin ajoista lähtien ja nähnyt yrityksen kehityksen konsulttiyhtiöstä rakennusliikkeeksi. Projektipäällikkönä Ilkka on ollut paitsi rakennuttamassa asuntohankkeita, myös kehittämässä SSA:ta ja omaa tapaa rakentaa. 

Lue lisää