Ajankohtaista

SSA on merkittävä kumppani ohjelmistokehittäjä Builderheadille

18.05.2022

SSA ja rakennusalan ohjelmistokehittäjä Builderhead ovat tehneet yhteistyötä aina Builderheadin tarinan alusta, vuodesta 2018 lähtien. Tavoitteena on luoda ohjelmisto, joka hallitsee koko hankeputken aina aihiosta vuositakuukorjauksiin. SSA onkin yhtiön perustajajäsenten mukaan ollut yksi yrityksen kehityksen kannalta merkittävin yksittäinen yritys. 

Lue lisää

SSA rakentaa Kehittyvä kerrostalo -hankkeen Kestävät Kodit Oy:lle

13.05.2022

SSA Rakennus Oy ja Kestävät Kodit Oy ovat sopineet Asunto Oy Helsingin Muurarimestari -hankkeen rakentamisesta Helsingin Oulunkylään. Hanke on osa Helsingin Kaupungin Kehittyvä Kerrostalo -ohjelmaa. SSA toimii hankkeessa pääurakoitsijana. Hankkeen rakentaminen on tarkoitus aloittaa tulevan kesän aikana. 

Lue lisää

SSA sai Great Place to Work -sertifioinnin

19.04.2022

SSA Rakennus Oy:lle on myönnetty maailmanlaajuisesti arvostettu Great Place to Work -sertifiointi, joka osoittaa, että työntekijät viihtyvät töissä erittäin hyvin. Luotettava, kolmannen osapuolen myöntämä tunnustus perustuu puhtaasti työntekijöiden vastauksiin.

Lue lisää

Oppisopimuskoulutuksessa SSA:lla

08.03.2022

SSA:n tytäryhtiö SSA Works työllistää jo yli 20 rakennusalan ammattilaista. Yksi heistä on Veikko, joka suorittaa SSA:lla oppisopimuskoulutusta. Veikko on viihtynyt SSA:lla erinomaisesti. “Täällä SSA:lla on ollut alusta asti todella mukava puuhata. Ehdottomasti suosittelisin SSA:ta muillekin”, hän kertoo. 

Lue lisää

Ann-Marin työssä parasta ovat asiakaskohtaamiset

26.01.2022

“Työssäni parasta ovat ihmiset, asiakaskohtaamiset ja työyhteisö”, kertoo SSA:n asuntomyyntipäällikkö Ann-Mari. Hän on viihtynyt SSA:lla vuodesta 2018 saakka ja ollut mukana SSA:n kasvussa pienemmästä yrityksestä valtakunnalliseksi rakennusliikkeeksi.

Lue lisää

Modularisointi nopeuttaa koko rakennusprojektia

17.01.2022

Nopeampi suunnitteluprosessi ja työmaan läpimenoaika sekä laadukkaampi lopputulos? Nämä kaikki ovat mahdollisia, kun rakennusprojektissa käytetään valmiita moduuleita. Moduulirakentaminen mahdollistaa eri tuoteosien rakentamisen valmiiksi työmaalle ja sillä on monia etuja verrattuna perinteiseen rakentamiseen.

Lue lisää

Toivotamme iloista joulunaikaa!

22.12.2021

Tapahtumarikas vuosi 2021 lähenee loppuaan. Vuosi on ollut meille merkittävä ja monipuolinen. Haluamme kiittää kaikkia SSA:laisia, urakoitsijoita, asiakkaita ja muita sidosryhmiä ja toivottaa kaikille hyvää joulua!

Lue lisää