SSA - Ihmisen kokoinen rakennusliike

Missiomme on tehdä rakentamisesta helpompaa ja ihmisläheisempää.

Me SSA:lla uskomme, että rakentaminen voisi olla helpompaa ja ihmisläheisempää. Alalla vallitsee usein turha byrokratia ja hierarkia, jotka tekevät toiminnasta hidasta. Me haluamme pysyä ketterinä, jotta voimme vastata paremmin tarpeeseesi ja siksi teemme kaikkemme niiden välttämiseksi.

Meidän intohimomme on rakentaminen ja kehittäminen. Pyrimme siihen, että kanssamme olisi nopeaa ja sujuvaa toimia. Me mietimme, kenelle teemme koteja ja työpaikkoja. Mikä tekisi meidän kaikkien arjesta helpompaa. Tavoitteenamme on suunnitella ja rakentaa koteja ja tiloja, joissa on hyvä olla ja elää.

SSA:n tarinan taustalla ovat ihmiset. SSA:n ahkerat ammattilaiset, jotka ovat valmiita jakamaan tietotaitoaan sinun hankkeesi hyväksi. Urakoitsijat ja yhteistyökumppanit, jotka tekevät kaikkensa päästäksemme yhteiseen tavoitteeseen. Asiakkaat, jotka auttavat meitä haastamaan itseämme.

Me lupaamme, että kanssamme on mukava ja mutkaton toimia, ja lupaamme myös aidosti välittää sinusta ja toiveistasi.

TUTUSTU IHMISIIN SSA:N TAKANA

SSA lukuina

PERUSTAMISVUOSI

2015

LIIKEVAIHTO 2020

51,6

SSA:LAISIA YHTEENSÄ

68

Liity uutiskirjelistalle ja kuule SSA:n kuulumiset ensimmäisenä!

SSA – Ihmisen kokoinen rakennusliike

Me olemme SSA! Intohimoinen porukka rakennusalan osaajia, jotka suunnittelevat ja rakentavat sinulle. Tutustu meihin lisää videolta!

SSA:lla on Bisnoden myöntävä korkein luottoluokitus AAA.