SSA GROUP

Myymme ja operoimme
kiinteistöjä ihmisille
ja yrityksille

SSA Group -konserni

SSA Group on perustettu marraskuussa 2012. Yrityksen liikeideana on alusta saakka ollut ennakoida asumisessa ja majoittumisessa havaittavissa olevia muutoksia.

Yhtiö on kasvattanut osaamisportfoliotaan tekemällä kaksi strategista yritysostoa vuonna 2016. Ensimmäisen yritysoston kohteena oli erityisesti kerrostalokohteiden rakentamiseen erikoistuneen projektinjohtoyrityksen ostaminen. SSA Project työllistää noin 40 rakennusalan ammattilaista, joiden tuotantokapasiteetti mahdollistaa noin 110 miljoonan euron suuruisesta kerrostalotuotannosta vastaamisen.

Toisena yritysostona SSA Group osti kiinteistöalan digitalisointiin erikoistuneen Ihme-3d Oy:n. Ihme-3d Oy:llä on keskeinen rooli yhtiön kehittämän hotellikonseptin digitalisoinnissa ja kehittämisessä.

SSA Group hallitsee koko rakentamisen arvoketjun. Tämä mahdollistaa myyntiin tarkoitettujen omien kerrostalohankkeiden kustannustehokkaan toteuttamisen, mutta samanaikaisesti hotelli-/majoitusliiketoiminnan edellyttämien konseptiin sopivien rakennushankkeiden kustannustehokkaan toteuttamisen.

Rakentaminen – SSA Project Oy

SSA Project on innovatiivinen ja kasvava rakennuttamisen projektinjohtopalveluja ja urakointia tuottava yritys, jolla on useita hankkeita käynnissä Uudellamaalla. Vuonna 2019 yrityksen johtamien hankkeiden myyntiarvo yltää yli 110 miljoonaan euroon. Yrityksen pääasiallinen liiketoiminta-alue on asuntorakentaminen, mutta toteutettujen hankkeiden joukkoon mahtuu myös useita halli- ja saneerauskohteita. SSA Project on osa SSA Group -konsernia.

Rakennuttamisen palveluumme kuuluu koko rakentamisen prosessin hoitaminen aina hankekehityksestä työmaan johtamiseen. Asiakkaitamme ovat muun muassa rakennuttajat, institutionaaliset sijoittajat sekä yksityishenkilöt.

Meillä on pitkä kokemus rakennushankkeiden johtamisesta. Kokemuksen kautta muodostunut ammattitaito suunnittelun ohjauksessa, hankintatoimessa sekä työmaan yleisjohtamisessa mahdollistaa hankkeiden tehokkaan toiminnallisen, ajallisen, laadullisen sekä taloudellisen hallinnan.

SSA Project Oy

Kiinteistöjen operointi – SSA Spot

SSA Hotels Oy:n yhteyteen vuonna 2017 perustettu SSA Spot vuokraa kalustettuja asuntoja pääkaupunkiseudulla. Viihtyisästi ja kattavasti kalustetut asuntomme ovat vuokrattavissa sekä lyhyille että pitkille ajanjaksoille.

Tarvetta väliaikaiseen majoitukseen löytyy sekä yritys-, että yksityisasiakkailta. Kalustetut asuntomme ovat loistava ratkaisu esimerkiksi työmatkalaisille. Keskeinen sijainti, toimiva interneyhteys, laadukkaat liinavaatteet ja mukavuudet kuten kahvinkeitin ja pyykinpesukone helpottavat matkalaisen arkea. Asuntoihimme on asennettu koodilukot, joten sisään- ja uloskirjautuminen on nopeaa ja vaivatonta.

Pidämme hyvää asiaspalvelua ensiarvoisen tärkeänä ja olemme luotettava yhteistyökumppani. Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti ja vastata entistä paremmin asiakkaidemme toiveisiin. Mikäli asunnoistamme ei löytynyt tarpeisiinne sopivaa majoitusvaihtoehtoa, otattehan yhteyttä, niin koetamme löytää ratkaisun tilanteeseenne!

VUOKRAA ASUNTO

Kiinteistökonseptit – VALO Hotel/Work

Asumisen ja perinteisen hotellimajoittumisen konvergenssi synnyttää uudenlaisia tarpeita sekä rakennettavassa rakennuksissa, että myös hotelli- ja majoituspalveluita tarjoavien yritysten toimintamalleissa. SSA kehitti ja rakensi ensimmäisenä Suomessa 76 “citystudiota” käsittävän asuinkiinteistön, jossa jokaisen asunnon huonekorkeus on 3,8 m ja pohjapinta-ala 22 m2.

VALO Hotel/Work yhdistää majoitus- ja toimistotilat samaan rakennukseen sekä tarjoaa modernin toimintaympäristön liikematkustajille, joilla on toistuva tarve hotellimajoittumiselle.

VALO Hotel/Work Helsinki valmistuu vuonna 2020 osoitteeseen Mannerheimintie 109. Helsingin VALO-hotelli on Suomen suurimpia hotellihankkeita ja kansainväliseen hotellimarkkinaan tähtäävä hotellikonsepti.

VALO Hotel/Work