SSA - Ihmisen kokoinen rakennusliike

Missiomme on tehdä rakentamisesta kestävämpää ja sujuvampaa.

Me SSA:lla uskomme, että rakentaminen voisi olla kestävämpää ja sujuvampaa.. Alalla vallitsee usein turha byrokratia ja hierarkia, jotka tekevät toiminnasta hidasta. Me haluamme pysyä ketterinä, jotta voimme vastata paremmin tarpeeseesi ja siksi teemme kaikkemme niiden välttämiseksi.

Meidän intohimomme on rakentaminen ja kehittäminen. Pyrimme siihen, että kanssamme olisi nopeaa ja sujuvaa toimia. Me mietimme, kenelle teemme koteja ja työpaikkoja. Mikä tekisi meidän kaikkien arjesta helpompaa. Tavoitteenamme on suunnitella ja rakentaa kestäviä koteja ja tiloja, joissa on hyvä olla ja elää.

SSA lukuina

PERUSTAMISVUOSI

2015

LIIKEVAIHTO 2020

51,6

SSA:LAISIA YHTEENSÄ

97

Arvomme

AVOIMUUS
Olemme avoimia, oikeudenmukaisia ja johdonmukaisia toisiamme, yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme kohtaan. Uskomme toiminnassamme läpinäkyvyyteen ja rehellisyyteen. Täytämme antamamme sitoumukset.

ROHKEUS
Kehitämme rohkeasti uusia konsepteja ja toimintatapoja. Henkilöstömme on tässä avainasemassa, joka edellyttää meiltä uuden oppimista ja uudenlaista innovatiivisuutta.

VÄLITTÄMINEN
Välitämme asiakkaistamme, toisistamme ja yhteistyökumppaneistamme. Huolehdimme omasta ja työyhteisön hyvinvoinnista ja kohtelemme kaikkia rakkaudella. Kunnioitamme toinen toisiamme ja asetamme tiimityön etusijalle.

Strategia

ssa-rakennusliike-rakennusurakoitsija
Missio
Teemme yhdessä rakentamisestä kestävämpää ja sujuvampaa
Visio
Suomen halutuin rakennusliike

 

Ihmisen kokoinen rakennusliike

SSA:n tarinan taustalla ovat ihmiset. SSA:n ahkerat ammattilaiset, jotka ovat valmiita jakamaan tietotaitoaan sinun hankkeesi hyväksi. Urakoitsijat ja yhteistyökumppanit, jotka tekevät kaikkensa päästäksemme yhteiseen tavoitteeseen. Asiakkaat, jotka auttavat meitä haastamaan itseämme.

Me lupaamme, että kanssamme on mukava ja mutkaton toimia, ja lupaamme myös aidosti välittää sinusta ja toiveistasi.

TUTUSTU IHMISIIN SSA:N TAKANA

SSA:lla on Bisnoden myöntämä korkein luottoluokitus AAA sekä Great Place to Work -sertifikaatti