Asuntorakentaminen

SSA Asuntorakentaminen

Olemme huolettomien kotien rakentaja.

Mielestämme suomalaisessa rakentamisessa tapahtuu liikaa virheitä ja uuden kodin ostajat eivät aina tiedä, mitä seinien sisälle kätkeytyy.  Me haluamme rakentaa fiksummin, rohkeammin ja avoimemmin. Haluamme rakentaa huolettomia koteja, jotka ovat huolellisesti suunniteltuja, mietittyjä ja kestävästi rakennettuja. Kodin tulee olla turvapaikka, jossa voi hengähtää.

 

Asuntorakentamisen tulee olla myös kannattavaa. Me etsimme jatkuvasti erilaisia ratkaisuja, joilla saamme nostettua kotien laatua ja pienennettyä kustannuksia. Suunnittelemme, kehitämme ja rakennamme sinun tavoitteidesi mukaisen asuntokohteen. Tarjoamme valmiita ratkaisujamme, kuten kylpyhuonemoduuleja, mutta kokonaisuus muodostetaan sinun toiveidesi mukaan. Toimimme arvojemme mukaan avoimesti ja välimme niin rakennuttajasta kuin kodin asukkaastakin.

Me rakennamme huolella.

Etsitkö asuntohankkeellesi toteuttajaa?

Ota meihin yhteyttä, me rakennamme hankkeesi huolella.

  As Oy Helsingin Koivupuisto

  Syksyllä 2020 valmistunut As Oy Helsingin Koivupuisto käsittää kaksi kerrostaloa, joissa yhteensä 66 asuntoa. Lisäksi yhtiöön rakennettiin parkkihalli. Helsingin Käpylän ja Koskelan rajalle sijoittuva Asunto Oy Helsingin Koivupuiston uudet Hitas-kodit tarjoavat huoletonta asumista ja urbaania kaupunkilaiselämää kodikkaassa ympäristössä.

  Espoon Reviisori

  Keväällä 2019 valmistunut Espoon Reviisori käsittää neljä 3-5 kerroksista taloa, jotka rakennettiin Espoon Keskuksen tuntumaan. Yhtiössä on yhteensä 96 asuntoa ja 5 liiketilaa. SSA Project toimi kohteen rakennusurakoitsijana vastaten kohteen läpiviennistä aina suunnittelun ohjauksesta työmaan työnjohtoon

  As Oy Satamasaaren Ankkuri

  Basso Building Systems Oy:n As Oy Satamasaaren Ankkurissa  on kaksi pihakannen päälle tehtyä kerrostaloa, jotka käsittävät 71 asuntoa ja autohallin. Hankkeesta tekivät erityisen ylimmän kerroksen kaksikerroksiset asunnot, suuret kattoterassit ja viherkatot. SSA Project toimi hankkeen projektinjohtaja. 

  As Oy Hyvinkään Metsäkalteva

  As Oy Hyvinkään Metsäkalteva valmistui keväällä 2020. SSA toteutti hankkeen kokonaisurakkana Avain Asumisoikeus Oy:lle. SSA rakentaa parhaillaan Avain Asumisoikeus Oy:lle kolmea hanketta Porvooseen.

  SSA:n urakkamuodot

  Hankkeen toteutusmuodon valintaan vaikuttavat monet seikat, kuten resurssit, haluttu riski, aikataulu, tavoitteet ja se, mihin hankkeen edetessä halutaan vaikuttaa. Onnistuneessa  toteutuksessä tärkeää on hyvä yhteystyö ja toimiva vuorovaikutus toteutusmuodosta riippumatta.

  Hankejohtajamme auttavat sinua valitsemaan hankkeellesi sopivan urakkamuodon kattavan kartoituksen jälkeen.

  Ota yhteyttä hankekehitykseen!