Ratkaisuja toimitilarakentamiseen

Kauppapaikat

SSA on kokonaisvaltainen kumppani kauppapaikkarakentamisessa. Palvelemme valtakunnallisesti sekä ketjuasiakkaita että yksittäisiä hankkeita. Olemme mukana sopivan tontin etsimisessä ja toteutamme vision suunnitelmiksi. Toimimme hankkeissa rakentajana, joka huolehtii aikataulun, laadun ja budjetin toteutumisesta sovitusti.

Logistiikkatilat

Rakennamme liiketoimintaasi tukevat logistiikkatilat tarpeidesi mukaan. Suunnittelussa ja rakentamisessa huomioimme loppukäyttäjän toiminnan sujuvuuden, tilojen muuttuvat tarpeet sekä rakennuksen elinkaarikustannukset.

Hotellit

Suunnittelemme ja rakennamme hotelleja valtakunnallisesti. Olemme rakentaneet yhden Suomen suurimmista hotellihankkeista, VALO Hotel & Work -hankkeen. VALO hotelliin rakentui kaksikerroksinen autohalli, 422 huonetta, kaksi ravintolaa, wellness-osasto ja muut huoltotilat. Rakennusteknisesti hanke oli erittäin vaativa.

Liikuntatilat

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia liikuntatiloja, jäähalleja, monitoimihalleja ja tapahtuma-areenoita. Monikäyttöisten tilojen suunnittelussa huomioimme tarpeesi, liikkumisen monimuotoisuuden ja tilojen muuntojoustavuuden. Huomioimme vahvasti tilojen monimuotoisuuden korkean käyttöasteen varmistamiseksi.

Asiakastarina Andreas Lindqvist

VALO Hotel & Work

Viimeisimmät referenssit

Gummerus

SSA toteuttaa Gummerus konserniin kuuluvan Kiinteistö Oy Librin varasto- ja logistiikkatilan laajennuksen Hyvinkäälle. Laajennuksen kokonaisala on hieman yli 5000 m2. Laajennukseen tulee varastotilaa, lähettämö ja seitsemän kuormaussiltaa. Lisäksi varaston yhteyteen rakennetaan henkilökunnan sosiaalitiloja sekä toimistotiloja.

Masalan Urheiluareena

SSA toteuttaa Masalan LähiTapiola Sport Centeriin suunniteltavan laajennuksen ja vanhan osan saneerauksen. Maatyöt ovat käynnistyneet alkuvuodesta ja laajennus on tarkoitus saada käyttöön syksyllä 2021, jonka jälkeen käynnistyvät vanhan osan saneeraustyöt.

Osoite: Masalantie 346, 02430 Masala
Rakennus: Urheiluhallin laajennus
Rakennuttaja: Masalan Liikuntakeskus Oy

VALO Hotel & Work

VALO Hotel & Work -konseptin mukainen hotelli on valmistunut Helsingin Mannerheimintielle syksyllä 2020. 422 huonetta, autohallin, työtilat, ravintolat, baari ja spa-alueet kattosaunoineen sekä muut yleiset tilavat käsittävä hotelli on yksi Helsingin suurimmista hotellihankkeista.

Osoite Mannerheimintie 109, Helsinki
Huoneita yhteensä 422, autohalli, yleiset tilat

Urakkamuodot

Me rakennamme sinulle sopivalla urakkamuodolla.

Yhteistyöurakointi

Yhteistyöurakoinnissa SSA toimii hankkeen pääurakoitsijana ja hankkeen laskuihin lisätään sovittu projektinjohtopalkkio. Malli mahdollistaa  erilaiset laatutasojen muutokset rakentamisen aikana. Yhteistyöurakointi on parhaimmillaan tilaajan ja SSA:n tiimityötä, jossa molempien vahvuudet yhdistyvät ja tuloksena saadaan erinomainen toteutus.

Yhteistyöurakointi

Projektinjohtopalvelu

SSA:n projektinjohtopalvelussa toimit kohteen pääurakoitsijana. Projektinjohtopalvelumme on erinomainen vaihtoehto, mikäli olet halukas rakennuttamaan itse, mutta sinulla ei ole tarvittavaa kokemusta tai riittävää organisaatiota hankkeen toteuttamiseen.

Projektinjohtopalvelu

KVR-Urakointi

KVR-urakointi on sinulle urakkamuodoista helpoin ratkaisu. SSA toimii hankkeen pääurakoitsijana ja hoitaa kohteen sovitun urakkarajaliitteen mukaisesti. Kokonaisurakointi on avaimet käteen -malli, jossa hankkeen kiinteä hinta määritellään, kun kohteen suunnitelmat valmistuvat ja laatutaso on päätetty.

KVR-urakointi

Ota yhteyttä hankekehitykseen

Tuomas Reunanen
Joni Alatyppö
Paolo Pisano
Kylpyhuonemoduulimme voidaan räätälöidä myös toimitilarakentamiseen

SSA:n moduulitehtaalla Vantaan Kivistössä valmistetaan esivalmisteita omiin kokonaisurakkahankkeisiimme. Moduulit helpottavat ja nopeuttavat työmaan toimintaa ja niiden ansiosta hanke voi valmistua viikkoja tavallista rakentamista aiemmin. Moduulimme voidaan räätälöidä myös toimitilarakentamisen tarpeisiin, kuten hotellikohteisiin. Kuvassa VALO Hotel & Work -hankkeen kylpyhuone, joita valmistettiin tehtaalla 400 kappaletta.

Uusimmat toimitilarakentamisen kuulumiset

SSA rakentaa Tokmannin Leppävirralle

Toimitilarakentaminen

SSA rakentaa Tokmannin Leppävirralle

SSA rakentaa uuden Tokmannin Leppävirralle SSA Rakennus ja Tokmanni Oy ovat sopineet Leppävirran Tokmannin rakentamisesta Leppävirran keskustaan osoitteeseen Kartanotie 8. Hankkeen rakentaminen on tarkoitus aloittaa heti ja Tokmanni pyritään avaamaan…

06.05.2021

SSA rakentaa Tokmannin Leppävirralle

Toimitilarakentaminen

SSA rakentaa Tokmannin Leppävirralle

SSA rakentaa uuden Tokmannin Leppävirralle SSA Rakennus ja Tokmanni Oy ovat sopineet Leppävirran Tokmannin rakentamisesta Leppävirran keskustaan osoitteeseen Kartanotie 8. Hankkeen rakentaminen on tarkoitus aloittaa heti ja Tokmanni pyritään avaamaan…

06.05.2021