Rakennuta
yrityksellesi
sopivat toimitilat

Laajenna yritystoimintaasi uusiin tiloihin
helposti ja vaivattomasti.

Rakennamme kauppapaikkoja, logistiikkatiloja, liikuntahalleja ja palvelukoteja valtakunnallisesti. SSA:n monipuolinen rakentamisen osaaminen yhdistettynä erinomaisiin hankekehitystaitoihin ja omaan arkkitehtisuunnitteluun takaa, että saat juuri sinun yrityksellesi sopivat tilat. Me toimimme tiiviissä yhteistyössä ja toteutamme hankkeesi sovitusti.

Kauppapaikat

SSA on kokonaisvaltainen kumppani kauppapaikkarakentamisessa. Palvelemme valtakunnallisesti sekä ketjuasiakkaita että yksittäisiä hankkeita. Olemme mukana sopivan tontin etsimisessä ja toteutamme vision suunnitelmiksi. Toimimme hankkeissa rakentajana, joka huolehtii aikataulun, laadun ja budjetin toteutumisesta sovitusti.

Logistiikkatilat

Rakennamme liiketoimintaasi tukevat logistiikkatilat tarpeidesi mukaan. Suunnittelussa ja rakentamisessa huomioimme loppukäyttäjän toiminnan sujuvuuden, tilojen muuttuvat tarpeet sekä rakennuksen elinkaarikustannukset.

Liikuntatilat

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia liikuntatiloja, jäähalleja, monitoimihalleja ja tapahtuma-areenoita. Monikäyttöisen liikuntahallin suunnittelussa huomioimme tarpeesi, liikkumisen monimuotoisuuden ja tilojen muuntojoustavuuden. Huomioimme vahvasti tilojen monimuotoisuuden korkean käyttöasteen varmistamiseksi.

Palvelukodit

Suunnittelemme ja rakennamme turvallisia ja viihtyisiä palvelukoteja avaimet käteen mallilla. Hoidamme puolestasi kaiken tarpeellisen tontin hankinnasta aina avainten luovutukseen asti. Voimme toteuttaa palvelukotinne myös vuokramallilla, jolloin huomioimme suunnittelussa ja rakentamisessa kaikki yksilökohtaiset tarpeesi.

Masalan Urheiluareena

SSA toteuttaa Masalan LähiTapiola Sport Centeriin suunniteltavan laajennuksen ja vanhan osan saneerauksen. Maatyöt ovat käynnistyneet alkuvuodesta ja laajennus on tarkoitus saada käyttöön syksyllä 2021, jonka jälkeen käynnistyvät vanhan osan saneeraustyöt.

 • Osoite Masalantie 346, 02430 Masala
 • Rakennus Urheiluhallin laajennus
 • Rakennuttaja Masalan Liikuntakeskus Oy

VALO Hotel & Work

VALO Hotel & Work -konseptin mukainen hotelli on valmistunut Helsingin Mannerheimintielle syksyllä 2020. 422 huonetta, autohallin, työtilat, ravintolat, baari ja spa-alueet kattosaunoineen sekä muut yleiset tilavat käsittävä hotelli on yksi Helsingin suurimmista hotellihankkeista.

 • Osoite Mannerheimintie 109, Helsinki
 • Huoneita yhteensä 422, autohalli, yleiset tilat

Järvenpään Kr. Koulu

Järvenpään Kristillinen Koulu rakennetaan puumoduuleista. Kohteen pääurakoitsijana toimii KW-Component. SSA Project vastaa projektinjohdosta ja työmaan työnjohdosta.

 • Kohteen osoite Yliopettajankatu 6, Järvenpää
 • Rakennusaika 3/2020-8/2020
 • Rakennuttaja KW-Component

LVIturvan toimitilat

Vantaan Vehkalaan rakennettiin LVIturvalle uusi halli suurine toimistotiloineen. SSA Project hoiti kohteen projektinjohdon aina suunnittelusta työmaan työnjohtoon.

 • Rakennus Toimisto- ja hallitilat
 • Rakennuttaja Pohjolan LVIturva Oy

”Etsimme itsellemme Etelä-Suomesta toimitiloja, johon saisimme varaston ja toimistot samaan kiinteistöön. Tällaisia vaihtoehtoja ei löytynyt vapaana vuokramarkkinoilta, joten päätimme rakentaa omat tilat. Sopiva tontti löytyi Vantaalta. Vaikka toimimme rakennusalalla, oli alusta asti selvää, että tarvitsemme tähän projektiin mukaan parhaat ammattilaiset. Kumppaniksi valikoitui SSA. SSA huolehti, että suunnittelu, hankinnat ja työmaa etenee aikataulussa ja piti meidät hyvin mukana projektissa. SSA:n ansiosta pystyimme itse keskittymään omaan liiketoimintaan ja saimme käyttöömme upeat toimitilat vaivattomasti!”

Juhana Kilpeläinen, Taloturva Oy

Etsitkö toimitilahankkeellesi toteuttajaa?

Ota meihin yhteyttä, mietitään yhdessä toimitilahankkeellesi sopiva toteutus.

  SSA:n urakkamuodot

  Hankkeen toteutusmuodon valintaan vaikuttavat monet seikat, kuten resurssit, haluttu riski, aikataulu, tavoitteet ja se, mihin hankkeen edetessä halutaan vaikuttaa. Onnistuneessa  toteutuksessä tärkeää on hyvä yhteystyö ja toimiva vuorovaikutus toteutusmuodosta riippumatta.

  Hankejohtajamme auttavat sinua valitsemaan hankkeellesi sopivan urakkamuodon kattavan kartoituksen jälkeen.