SSA:n kaksinkertainen onnistuminen: Tokmanni-hankkeet Pälkäneellä ja Söderkullassa

| Luokittelu: Ajankohtaista,Toimitilarakentaminen

On syytä juhlaan, kun saimme luovuttaa onnistuneesti valmistuneita hankkeita.

Tällä kertaa ylpeydenaiheenamme ovat kaksi uutta Tokmanni-myymälää, jotka sijaitsevat Pälkäneellä ja Söderkullassa. Nämä hankkeet ovat olleet esimerkkejä loistavasta yhteistyöstä ja korkealaatuisesta rakentamisesta.

On ollut ilahduttavaa kuulla, kuinka tyytyväisiä Tokmanni ja muut sidosryhmät ovat olleet näihin uusiin myymälöihin.

Erityiskiitokset kuuluvat tiimimme jäsenille – Onnille, Oskarille, Miikalle ja Henrille – heidän erinomaisista suorituksistaan näiden projektien aikana. Heidän sitoutumisensa, ammattitaitonsa ja kovat työnsä ovat olleet avainasemassa projektien menestyksessä.

Yhteistyö Tokmannin kanssa on ollut alusta asti sujuvaa. Kommunikaatio, yhteiset tavoitteet ja ymmärrys projektin vaatimuksista ovat luoneet pohjan, jonka päälle on rakennettu kaksi laadukasta myymälää.

Molemmat projektit ovat osoitus siitä, miten hyvin toimiva yhteistyö ja keskittyminen yhteisiin tavoitteisiin tuottavat erinomaisia tuloksia.

Tulevaisuus näyttää myös hyvältä. Mielenkiintoisia aihioita on pöydällä useita ja toivottavasti pääsemme pian näistä myöskin ilmoittamaan. Tämä on osoitus siitä, että olemme menossa oikeaan suuntaan ja että SSA:n tulevaisuus näyttää valoisalta.

Nämä Tokmanni-hankkeet ovat vahvistaneet uskoamme siitä, että keskittyessämme laatuun, yhteistyöhön ja asiakastyytyväisyyteen, voimme saavuttaa huikeita tuloksia.

Kiitämme kaikkia osallistuneita ja odotamme innolla uusien hankkeiden käynnistämistä.

Tästä on hyvä jatkaa!

Haluaisitko tehdä oman toimitilahankkeesi hankkeesi?

Lue lisää toimitilarakentamisesta  

Mikäli haluat tehdä laadukkaat toimitilat aina sovitussa aikataulussa ole yhteydessä Joniin:

Joni Alatyppö
0407229878
joni.alatyppo@ssa.fi