SSA Rakennus avaa uuden moduulitehtaan Vantaalla – Uuden aikakauden alku rakennusalalla

| Luokittelu: Ajankohtaista,Toimitilarakentaminen

SSA Rakennus avaa uuden moduulitehtaan Vantaalla – Uuden aikakauden alku rakennusalalla

Vantaalainen rakennusliike SSA Rakennus on ottanut merkittävän askeleen eteenpäin avatessaan uuden moduulitehtaansa Vantaalle.

Tehtaassa tullaan valmistamaan märkätilaelementtejä SSA Rakennuksen omiin kohteisiin. Tällä hetkellä valmistetaan elementtejä Turkuun rakennettavaan palvelukotiin. Tilauskannassa on iso määrä elementtejä tulevissa kohteissa.

Tehtaan avajaisia juhlistettiin näyttävästi, mukana olivat myös SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtman ja Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Vuonna 2013 perustettu SSA Rakennus on laajentanut toimintaansa merkittävästi viime vuosina. Yhtiö on tunnettu monipuolisista rakennusprojekteistaan, jotka kattavat asuntoja, toimitiloja, kauppoja, hotelleja ja palvelukoteja. Uusi moduulitehdas on vastaus kasvavaan tarpeeseen tehostaen rakentamista ja parantaen rakennusten laatua.

SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtman korosti puheessaan tehtaan merkitystä rakentamisen alalle: ”Tässä ei olla ainoastaan avaamassa tehdasta, vaan ollaan täysin uuden tulevaisuuden äärellä”

Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen puolestaan painotti tehtaan roolia lupaavalta: “Vaikka rakennusalalla on haasteita, SSA:n asema kilpailussa on vahva, ja tulevaisuuden näkymät ovat lupaavat..”

SSA Rakennuksen uuden moduulitehtaan avaaminen Vantaalla on samalla käynnistyslaukaus yrityksen uudelle, innovatiiviselle Qiva-konseptille. Qiva-konsepti on kehitetty vastaamaan nykyajan vaatimuksiin, yhdistäen ekologisuuden, tehokkuuden ja muunneltavuuden.

Konsepti säästää energiaa ja materiaaleja, nopeuttaa hankesuunnittelua ja helpottaa läpivientiä, samalla parantaen laatua ja vähentäen rakennusvirheitä. Asiakaslähtöinen suunnittelu ja joustavuus ovat myös olennaisia osia Qiva-konseptia.

Qiva-konseptin avulla SSA Rakennus vahvistaa asemaansa innovatiivisena ja vastuullisena toimijana rakennusalalla. Uusi moduulitehdas Vantaalla on merkittävä askel kohti tätä tavoitetta, tarjoten asiakkaille kestäviä, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja rakennusprojekteihinsa.

”Olemme ylpeitä siitä, että voimme valmistaa näitä tärkeitä elementtejä omassa tehtaassamme, mikä mahdollistaa paremman laadun ja tehokkaamman tuotannon”, sanoo SSA Rakennuksen toimitusjohtaja. ”Tämä on merkittävä askel eteenpäin sekä yrityksemme että koko rakennusalan kannalta.”

Lisätietoja:
Jorma Kilpeläinen, SSA Rakennus Oy
jorma.kilpelainen@ssa.fi
+35850 468 8058