SSA rakentaa uuden logistiikkakeskuksen Dachser Finlandille yhteistyössä Logicentersin kanssa

| Luokittelu: Ajankohtaista,Toimitilarakentaminen

SSA rakentaa logistiikkakeskuksen Dachser Finlandille yhteistyössä Logicentersin kanssa.

Tämä hanke sijoittuu lähelle Tampere-Pirkkalan lentokenttää, jossa Logicenters on vuokrannut noin 21 800 neliömetriä maata Finavialta.

Tämän strategisen sijainnin ansiosta pystymme tukemaan Dachser Finlandin logistiikkatoimintaa tehokkaammalla tavalla.  Uusi 5100 neliömetrin terminaali on suunniteltu erityisesti vastaamaan Dachserin tarpeita, mikä edistää yrityksen kasvua ja logistiikkavirtojen tehokkuutta.

Odotamme innolla yhteistyötä SSA:n kanssa ja luotamme heidän tukeensa modernien logistiikkatilojemme rakentamisessa Tampere-Pirkkalaan. Meille perheyrityksenä tämä on investointi tulevaisuutta varten. Uusi logistiikkakeskus ei ainoastaan tarjoa palveluita ja luo työpaikkoja paikallisesti, vaan sillä on myös suuri rooli pitkän aikavälin investointisuunnitelmassamme Suomessa”, toteaa Tuomas Leimio, toimitusjohtaja Dachser Finland European Logistics.

Dachser Finland on tunnettu moderneista, tehokkaista ja IT-vetoisista logistiikkapalveluistaan.

Uusi terminaali Tampere-Pirkkalan lentokentän lähellä tarjoaa optimaalisen sijainnin logistiikkavirralle, joka on keskeinen osa yrityksen tehokkaan toiminnan strategiaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

”On ollut alusta saakka selvää, että olemme rakentamassa nykyaikaista ja ympäristöarvoiltaan korkeatasoista logistiikkarakennusta. Ajatuksemme kestävästä kehityksestä ovat olleet yhteneväiset ja yhteistyö on ollut luontevaa Dachserin sekä Logicenterin kanssa. Kehitysvaiheen päätyttyä pääsemme varsinaisiin rakennustöihin, jotka alkavat välittömästi,” toteaa Joni Alatyppö

Logistiikkakeskus rakennetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, mukaan lukien Breeam-sertifikaatti, maalämpö ja aurinkopaneelit.

Sen valmistuminen on suunniteltu vuoden 2025 ensimmäiselle neljännekselle, ja tulevaisuudessa on mahdollisuus laajentaa logistiikka-aluetta toisella varastolla.

Olemme innoissamme tästä mahdollisuudesta. Vahvistamme samalla asemaamme logistiikkarakentamisen puolella ja edistäen kestävää kehitystä rakennusalalla.

Lisätietoja hankkeesta ja SSA:n roolista antaa Joni Alatyppö:

Joni Alatyppö, hankejohtaja, SSA Rakennus Oy
Sähköposti: joni.alatyppo@ssa.fi
Puhelin: +358 407229878

Jarkko Äikää, kaupallinen johtaja, Logicenters Finland
Sähköposti: jaai@logicenters.com
Puhelin: +358 9674 410

Tehdäänkö sinunkin toimitila hankkeesi?

>> Lue lisää toimitilarakentamisesta <<