Moduulituotanto

Kylpyhuonemoduulit omalta tehtaalta

SSA moduulitehtaalta Vantaan Kivistöstä on toimitettu yli 600 kylpyhuonemoduulia omiin asunto- ja hotellihankkeisiin. Tuotteiden esivalmistus helpottaa työmaan toimintaa ja tehostaa rakentamista, kun kymmeniä työvaiheita jää työmaalla väliin. Loppukäyttäjälle moduuli tuo luotettavuutta. Kun kylpyhuone on rakennettu hallituissa olosuhteissa, on laatu tasaisempaa ja työvirheet vähäisempiä.

Talotekniikan sisältävä kylpyhuonemoduuli on monien asiantuntijoiden osaamisen ja pitkän tuotekehittelyn tulos. Suunnittelussa on SSA:n ammattilaisten lisäksi insinööritoimistoja, kylpyhuonemoduulien valmistajat sekä sähkö- ja lvi- alan asiantuntijat. Tuotetta kehitetään jatkuvasti saadun kokemuksen ja palautteen perusteella.

Kokonaisurakkahankkeissa moduulimme voidaan räätälöidä myös sinun hankeeseesi sopivaksi.

SSA Pala
Kylpyhuone, niin kuin se kannattaa tehdä

SSA:n kylpyhuone, leikkisästi ”SSA Pala” valmistetaan omalla moduulitehtaallamme. Kylpyhuone on suunniteltu Sinun arkeesi sopivaksi viimeistä listaa myöten. Tavoitteenamme on rakentaa kylpyhuone, joka on kaunis sekä huolella mietititty ja tehty.

Kylpyhuonemoduulia voidaan käyttää kaikissa rakentamisen palveluissamme.

Asunnot

Käytämme kylpyhuonemoduulia kaikissa sopivissa asuntorakentamisen hankkeissa. Ota meihin yhteyttä jo hankkeesi suunnitteluvaiheessa.

Asuntorakentaminen

Toimitilat

Käytämme kylpyhuonemoduulia omissa kokonaisurakkahankkeissa, kuten Valo Hotel & Work -hankkeessa, jonne toimitettiin yli 400 moduulia.

Toimitilarakentaminen

Palvelukodit

Kylpyhuonemoduulimme voidaan tarvittaessa räätälöidä palveluasumiseen sopivaksi.

Palvelukodit
Haluatko kuulla, miten voisit rakennuttaa nopeammin ja helpommin?

Ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää hankkeestasi!

    Ville Impiö