SSA Pala -Moduulituotanto

SSA Pala nopeuttaa rakentamista

SSA:n moduulirakentaminen on suunniteltu sujuvoittamaan suunnittelua ja työmaata. SSA Pala helpottaa suunnittelua, työmaan toimintaa ja nopeuttaa rakentamista. Kylpyhuone on valmiiksi rakennettu, jolloin työvaiheita vähenee työmaalla roimasti. Loppukäyttäjälle moduuli tuo luotettavuutta. Kun kylpyhuone on rakennettu hallituissa olosuhteissa, on laatu tasaisempaa ja työvirheet vähäisempiä. SSA Pala -kylpyhuonemoduuli valmistetaan omalla tehtaallamme Vantaan Kivistössä.

SSA Pala sisältää myös talotekniikan ja on monien asiantuntijoiden osaamisen sekä pitkän tuotekehityksen tulos. Suunnittelussa on ollut mukana SSA:n ammattilaisten lisäksi insinööritoimistoja, kylpyhuonemoduulien valmistajat sekä sähkö- ja lvi-alan asiantuntijat.

Saat SSA Palan lähes kaikkiin KVR-hankkeisiimme, kun otat yhteyttä meihin jo suunnitteluvaiheessa.

SSA Pala – niin kylpyhuone kannattaa tehdä

Me SSA:lla mietimme jatkuvasti, miten voisimme helpottaa rakentamista ja nostaa laatua. Siksi teemme moduulituotantoa ja valmistamme eri rakenneosia omalla tehtaallamme Vantaalla. SSA:n kylpyhuone, leikkisästi ”SSA Pala” on suunniteltu arkeesi sopivaksi aina viimeistä listaa myöten ja se on saatavilla paitsi kolmessa eri laatutasossa, myös useissa eri variaatioissa. Pala sopii niin asunto-, hotelli-, kuin palvelukotirakentamiseenkin ja se voidaan räätälöidä myös korjausrakentamiseen sopivaksi.

SSA Pala kylpyhuonemoduuli nopeuttaa asuntorakentamista

Tutustu PALA -tuoteperheeseen

PALA tuoteperhe käsittää tällä hetkellä kylpyhuoneen lisäksi sauna-, kodinhoitohuone- ja spa-moduulin. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita, joilla paitsi helpotamme työmaan toimintaa, tuomme laatua kodin asukkaalle.

SSA PALA -MALLISTO

SSA Pala voisi nopeuttaa myös sinun hankettasi!

Ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa.

  Ilkka Puttonen
  Kylpyhuonemoduulia voidaan käyttää kaikissa rakentamisen palveluissamme:
  ssa-pala-kylpyhuonemoduuli-moduulirakentaminen

  Asunnot

  Käytämme kylpyhuonemoduulia kaikissa sopivissa asuntorakentamisen hankkeissa. Ota meihin yhteyttä jo hankkeesi suunnitteluvaiheessa.

  Asuntorakentaminen
  ssa-kylpyhuonemoduuli-hotellikylpyhuone

  Toimitilat

  Käytämme kylpyhuonemoduulia omissa kokonaisurakkahankkeissa, kuten VALO Hotel & Work -hankkeessa, jonne toimitettiin yli 400 moduulia.

  Toimitilarakentaminen
  palvelukotirakentaminen-hoivahanke-kylpyhuonemoduuli

  Palvelukodit

  SSA Pala taipuu myös palvelukotirakentamiseen. Kylpyhuoneet suunnitellaan erityisesti ikäihmisten tarpeisiin

  Palvelukodit