SSA Pala -Moduulituotanto

SSA Pala nopeuttaa rakentamista

SSA:n moduulirakentaminen on suunniteltu sujuvoittamaan suunnittelua ja työmaata. SSA Pala helpottaa suunnittelua, työmaan toimintaa ja nopeuttaa rakentamista. Kylpyhuone on valmiiksi rakennettu, jolloin työvaiheita vähenee työmaalla roimasti. Loppukäyttäjälle moduuli tuo luotettavuutta. Kun kylpyhuone on rakennettu hallituissa olosuhteissa, on laatu tasaisempaa ja työvirheet vähäisempiä. SSA Pala -kylpyhuonemoduuli valmistetaan omalla tehtaallamme Vantaan Kivistössä.

SSA Pala sisältää myös talotekniikan ja on monien asiantuntijoiden osaamisen sekä pitkän tuotekehityksen tulos. Suunnittelussa on ollut mukana SSA:n ammattilaisten lisäksi insinööritoimistoja, kylpyhuonemoduulien valmistajat sekä sähkö- ja lvi-alan asiantuntijat.

Saat SSA Palan lähes kaikkiin KVR-hankkeisiimme, kun otat yhteyttä meihin jo suunnitteluvaiheessa.

SSA Pala – niin kylpyhuone kannattaa tehdä

Me SSA:lla mietimme jatkuvasti, miten voisimme helpottaa rakentamista ja nostaa laatua. Siksi teemme moduulituotantoa ja valmistamme eri rakenneosia omalla tehtaallamme Vantaalla. SSA:n kylpyhuone, leikkisästi ”SSA Pala” on suunniteltu arkeesi sopivaksi aina viimeistä listaa myöten ja se on saatavilla paitsi kolmessa eri laatutasossa, myös useissa eri variaatioissa. Pala sopii niin asunto-, hotelli-, kuin palvelukotirakentamiseenkin ja se voidaan räätälöidä myös korjausrakentamiseen sopivaksi.

SSA Pala kylpyhuonemoduuli nopeuttaa asuntorakentamista
SSA Pala on saatavilla vakioituna kolmessa eri laatutasossa. Mikä on sinun valintasi?
SSA Pala -kylpyhuonemoduuli, Oiva

Oiva

Oiva -laatutaso on suunniteltu vuokrakotiin sopivaksi. Kestävät kalusteet ja ajattoman tyylikkäät sisustusvalinnat kestävät aikaa ja katsetta.

SSA Pala -kylpyhuonemoduuli, Verraton

Verraton

Verraton -laatutaso on SSA Kodit -hankkeiden perustaso. Se on suunniteltu oman kodin ostajien tarpeisiin. Säilytystilaa on runsaasti suuressa allaskalusteessa. Suuret 30*60 cm seinälaatat ja katon tervaleppäpaneeli viimeistelevät kokonaisuuden. Saunallisissa moduuleissa saunomisnautinnon kruunaa Harvian Cilidro kiuas, jonka löylyt ovat kuin puusaunassa. Verraton -laatutasossa on useita eri laattavaihtoehtoja ja mahdollisuus myös lisähintaisiin Priima -vaihtoehtoihin.

SSA Pala -kylpyhuonemoduuli, Priima

Priima

Priima -laatutaso on suunniteltu parasta laatua arvostavalle. Kuivapuristetut 5*5 mosaiikkilaatat lattiassa ja suuret 30*90 seinälaatat kelpaavat vaativaankin makuun ja kestävät aikaa. Kokonaisuuden viimeistelee sadesuihku, joka on saatavilla joko mustana tai kromin värisenä ja upea sormipaneloitu katto, johon on upotettu ledivalaisimet. Priima -laatutaso on saatavilla useimpiin koteihin lisähinnasta.

SSA Pala voisi nopeuttaa myös sinun hankettasi!

Ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa.

  Ilkka Puttonen
  Kylpyhuonemoduulia voidaan käyttää kaikissa rakentamisen palveluissamme:
  ssa-pala-kylpyhuonemoduuli-moduulirakentaminen

  Asunnot

  Käytämme kylpyhuonemoduulia kaikissa sopivissa asuntorakentamisen hankkeissa. Ota meihin yhteyttä jo hankkeesi suunnitteluvaiheessa.

  Asuntorakentaminen
  ssa-kylpyhuonemoduuli-hotellikylpyhuone

  Toimitilat

  Käytämme kylpyhuonemoduulia omissa kokonaisurakkahankkeissa, kuten VALO Hotel & Work -hankkeessa, jonne toimitettiin yli 400 moduulia.

  Toimitilarakentaminen
  palvelukotirakentaminen-hoivahanke-kylpyhuonemoduuli

  Palvelukodit

  SSA Pala taipuu myös palvelukotirakentamiseen. Kylpyhuoneet suunnitellaan erityisesti ikäihmisten tarpeisiin

  Palvelukodit