Moduulituotanto

Kylpyhuonemoduulit omalta tehtaalta

SSA Projectin moduulitehtaalta Vantaan Kivistöstä on toimitettu yli 600 kylpyhuonemoduulia omiin asunto- ja hotellihankkeisiin. Kylpyhuonemoduuli helpottaa työmaan toimintaa ja tehostaa rakentamista, kun kymmeniä työvaiheita jää työmaalla  väliin. Loppukäyttäjälle moduuli tuo luotettavuutta. Kun kylpyhuone on rakennettu hallituissa olosuhteissa, on laatu tasaisempaa ja työvirheet vähäisempiä.

Talotekniikan sisältävä kylpyhuonemoduuli on monien asiantuntijoiden osaamisen ja pitkän tuotekehittelyn tulos. Suunnittelussa on SSA:n ammattilaisten lisäksi insinööritoimistoja, kylpyhuonemoduulien valmistajat sekä sähkö- ja lvi- alan asiantuntijat. Tuotetta kehitetään jatkuvasti saadun kokemuksen ja palautteen perusteella

SSA Moduuli pitää sisällään paljon tekniikkaa. Jokaisessa kylpyhuoneessa on tekniikka viemäreistä ja vesijohdoista lämpöjohtonousuihin ja sähköihin. VALO:n moduulit sisältävät lisäksi hotellihuoneen ilmanvaihdon kanavoinnin päätelaitteineen. Kylpyhuonemoduuli on valmis käytettäväksi heti, kun se on asennettu. Kylpyhuoneen kaadot valetaan suoraan pohjalaattaan, jotta saadaan aikaan juuri halutunlainen pohjan muoto.

Tehdas tuotantolinjoineen on omaa suunnittelua. Työmallit ja tuotantolinjat kehitettiin alusta asti itse. Matkan varrella on opittu tekemällä ja muutettu työmalleja tarpeen mukaan. Kylpyhuoneen teko on yksinkertaista, mutta jos halutaan olla aidosti tehokas pienellä porukalla, on keksittävä uusia ratkaisuja ja keinoja tehdä asioita.

SSA Pala
Kylpyhuone, niin kuin se kannattaa tehdä

SSA:n kylpyhuone, leikkisästi ”SSA Pala” valmistetaan Vantaan Kivistössä omalla moduulitehtaallamme. Kylpyhuone on suunniteltu Sinun arkeesi sopivaksi viimeistä listaa myöten. Tavoitteenamme on rakentaa kylpyhuone, joka on kaunis sekä huolella mietititty ja tehty.

Kiinnostaako moduulituotanto?

Ota meihin yhteyttä!

  Sampo Päkkilä

  Kylpyhuone- ja saunamoduuli

  As Oy Helsingin Koivupuisto

  Kylpyhuonemoduuli

  As Oy Helsingin Koivupuisto

  Moduulitehdas

  Valmiita kylpyhuonemoduuleja