Tiedote

| Luokittelu: Toimitilarakentaminen

SSA rakentaa Rustan Rovaniemelle – valmista ensi vuoden syksyllä

SSA Rakennus ja Serena Properties AB ovat sopineet liikekiinteistön rakentamisesta Rovaniemelle. Rakennusliike SSA toimii hankkeessa pääurakoitsijana. Hankkeen rakentaminen on alkanut marraskuun alussa vanhan kiinteistön purulla.

Osoitteeseen Vierustie 18, Rovaniemi sijoittuva liikekiinteistö on kooltaan noin 2800 neliömetriä.

“Liikerakennukseen tulee vuokralaiseksi Rusta, joka on ruotsalainen tavarataloketju”, kertoo SSA:n yksikönjohtaja Lauri Rantala. “Rakennustöiden arvioidaan valmistuvan syksyllä 2022.”

“Neuvottelujen kautta SSA suunnitteli Rustan tarpeisiin sopivan kiinteistön. Saimme Rustalta pohja-aihion, josta kehitimme ympäristön huomioon ottavan ja toimivan kiinteistön. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja asiat on edenneet jouhevasti”, Lauri jatkaa.

Rusta tyytyväinen yhteistyöhön

“Yhteistyö on sujunut hyvin tähän asti ja odotamme SSA:n vastaavan tarpeisiimme uuden Rusta-konseptitalon osalta. Onnistunut projekti ja toimiva yhteistyö luo uusia tulevaisuuden yhteistyömahdollisuuksia”, kertoo Rustan Suomen maajohtaja Tommy Dolivo.

”Uuden tavaratalon myötä voimme tarjota Rovaniemen asukkaille ja muille paikkakunnalla asioiville kodin sisustuksen, kulutustavaroiden, puutarhanhoidon, remontoinnin ja vapaa-ajan tuotteita edullisilla hinnoilla. On hienoa päästä tarjoamaan rovaniemeläisille uudenlaisia ostokokemuksia.”

SSA:n laajentanut toimintaa koko Suomeen

Vuonna 2015 perustettu SSA Rakennus on rakentanut asunto- ja toimitilahankkeita aiemmin pääkaupunkiseudulla, mutta on tänä vuonna laajentanut toimintaansa koko Suomen alueelle.

“Tämä on ensimmäinen hankkeemme Rovaniemellä”, iloitsee Lauri. “Olemme juuri saaneet valmiiksi Tokmannin Leppävirralle Pohjois-Savoon ja etelässä tunnetuin toimitilapuolen referenssimme taitaa olla VALO hotelli.”

 

LISÄTIETOJA
Lauri Rantala, yksikönjohtaja, SSA Rakennus Oy, puh. +358 40 7724 906, lauri.rantala@ssa.fi,
Tommy Dolivo, Country Manager, Rusta Finland Oy, puh +358(0)75-325 5000, tommy.dolivo@rusta.com

SSA-rakennusurakka-rusta-toimitilarakentaminen-rovaniemi
Arkkitehtitoimiston havainnekuva Rustasta. Kuva: Arkkitehtitoimisto Aaron Rantala Oy

 

Rusta-ketju
Rusta haluaa olla ilmiselvä ykkösvalinta, kun uusitaan ja täydennetään kotia. Perustamisvuodesta 1986 lähtien, yritys on kaksinkertaistanut liikevaihdon viiden vuoden välein. Tämä on ainutlaatuisen ja menestyksekkään liiketoimintakonseptin ansiota, jossa logistiikka on yksi palapelin tärkeimmistä paloista. Meillä on oma hankintaketju, joten vältämme kalliit välikädet sekä osto- että kuljetusketjuissa.
 
Rustalla on 180 tavarataloa neljällä eri markkinalla. Suomessa on marraskuussa 2021 avattu 32. tavaratalo. Rustan visio on tulla Euroopan johtavammaksi ja luotettavammaksi halpaketjuksi. Suhtaudumme kestävään kehityksen työhön tosissamme ja pyrimme jatkuvasti parantamaan sitä. Rustassa asioidessa tulee olla helppoa uudistaa ja täydentää kotia ilman kompromisseja, ilman että meidän on tingittävä laadusta ja jaetusta vastuustamme tulevia sukupolvia varten.
 
Kasvaessamme voimme tarjota entistä useammalle asiakkaalle laajan valikoiman Rustan laadukkaita kodin ja vapaa-ajan tuotteita, markkinoiden alhaisimmilla hinnoilla. www.rusta.fi