KVR-Urakointi

KVR-Urakointi

KVR-urakointi on tilaajalle urakkamuodoista helpoin ratkaisu. SSA toimii hankkeen pääurakoitsijana ja hoitaa kohteen sovitun urakkarajaliitteen mukaisesti. Tilaaja toimii kohteen rakennuttajana.

Kokonaisurakointi on avaimet käteen -malli, jossa hankkeen kiinteä hinta määritellään, kun kohteen suunnitelmat valmistuvat ja laatutaso on päätetty.

SSA:n tavoitteena on rakentaa kestäviä tiloja, joita voi huolettomasti käyttää vuosikymmenien ajan. Me ajattelemme suunnittelu- ja rakennusvaiheessa kustannuksia myös investointivaiheen jälkeen ja valitsemme hankkeen elinkaaren kannalta hyviä ratkaisuja.

 • Avaimet käteen -malli
 • Helppo vaihtoehto: Tarjoamme kiinteän hinnan ja laatutason.
 • Ei riskiä tilaajalla
 • Laskutus maksupostien mukaan, jolloin kassavirtaa helpompi ennustaa
 • KVR-vastuu urakoitsijalla

  Muut urakkamuodot

  Hankkeen toteutusmuodon valintaan vaikuttavat monet seikat, kuten resurssit, haluttu riski, aikataulu, tavoitteet ja se, mihin hankkeen edetessä halutaan vaikuttaa. Onnistuneessa  toteutuksessä tärkeää on hyvä yhteystyö ja toimiva vuorovaikutus toteutusmuodosta riippumatta.

  Hankejohtajamme auttavat sinua valitsemaan hankkeellesi sopivan urakkamuodon kattavan kartoituksen jälkeen.

  Yhteistyöurakointi

  Yhteistyöurakoinnissa SSA toimii hankkeen pääurakoitsijana ja hankkeen laskuihin lisätään sovittu projektinjohtopalkkio. Malli on usein edullisempi kuin kiinteähintainen urakointi. Se mahdollistaa myös erilaiset laatutasojen muutokset rakentamisen aikana. Yhteistyöurakointi on parhaimmillaan tilaajan ja SSA:n tiimityötä, jossa molempien vahvuudet yhdistyvät ja tuloksena saadaan erinomainen toteutus.

  Yhteistyöurakointi

  Projektinjohtopalvelu

  SSA:n projektinjohtopalvelussa toimit kohteen pääurakoitsijana. SSA toimii hankkeessa projektinjohtajana. Projektinjohtopalvelumme on erinomainen vaihtoehto, mikäli olet halukas rakennuttamaan itse, mutta sinulla ei ole tarvittavaa kokemusta tai riittävää organisaatiota hankkeen toteuttamiseen.

  Projektinjohtopalvelu