Projektinjohtopalvelu

Projektinjohtopalvelu – Rakennuskonsulttisi rakennushankkeisiin

Projektinjohtopalvelu (Pjp) on rakennuttamisen palvelu, jossa toimimme konsulttinasi apuna koko rakennushankkeen ajan. Me autamme sinua valitsemaan suunnittelijat, johdamme suunnittelun ohjausta ja teemme hankinnat. Konsulttina vastaamme rakennuttamistehtävien lisäksi työmaan työnjohdosta ja valvomme toteutusta.

Projektinjohtopalvelumme on erinomainen vaihtoehto yrityksille, joissa ei ole tarvittavaa osaamista tai riittävää organisaatiota rakennushankkeen vetämiseen, mutta halua rakennuttaa rakennushanke itse. Mallissa kaikki urakka- ja hankintasopimukset tehdään tilaajan nimiin ja lopullinen päätöksenteko säilyy tilaajalla.

Projektinjohtopalvelun sopimus tehdään aina yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Kartoitamme tarpeesi ja teemme projektin tehtävälistan sopivalla laajuudella. Konsulttina laskutamme kiinteän summan rakennuttamisen palvelustamme, työnjohdon tuntiperustaisesti ja työmaan katteesta sovitun osuuden.

SSA Project on toteuttanut projektinjohtohankkeita mm. Jukkatalolle, JM Suomelle, Basso Building Systemsille ja useille muille asiakkaille.

Meidän tavoitteemme on, että asiakkaamme onnistuu. Konsulttina olemme kanssasi varmistamassa, että hankkeesi sujuu tavoitteidesi mukaan.

Projektinjohto­palvelun eteneminen

Hankkeen tutkiminen

Tutkimme hanketta kanssasi ja mietimme sopivan toteutusmuodon. Hankkeessa mukana olevat konsultit tekevät kanssasi sopimuksen, joten tiedät kenen kanssa tulet tekemään töitä.

Hankearvio

Teemme alustavan kustannusarvion alustavien suunnitelmien pohjalta.

Suunnittelun ohjaus

Ohjaamme suunnittelua haluttuun suuntaan ja ohjaamme rakennuslupaprosessin läpi.

Hankinnat

Teemme hankinnoista tarjouspyynnöt ja vertailut. Valitsemme aliurakoitsijat ja toimittajat sinun kanssasi. Kaikki sopimukset teemme sinun nimiisi.

Myynti ja markkinointi

Olemme halutessasi mukana niin myynnissä- kuin markkinoinnissakin. Tuotamme laadukkaat myyntimateriaalit työn tueksi.

RS-asiat

Olemme tarvittaessa apuna hankkeen RS-prosessissa.

Työmaan johtaminen

Kokeneet työnjohtajamme vastaavat työmaan sujuvuudesta työpäällikön ja projektipäällikkö apunaan.

Kohteen valmistuminen ja vuositakuutyöt

Koordinoimme vuositakuutarkastusta

Haluatko tietää tarkemmin projektinjohto­palvelustamme?

Ota meihin yhteyttä – mietitään yhdessä, onko projektijohtomalli hankkeellesi sopiva.

  As Oy Satamasaaren Ankkuri

  Basso Building Systems Oy:n As Oy Satamasaaren Ankkurissa  on kaksi pihakannen päälle tehtyä kerrostaloa, jotka käsittävät 71 asuntoa ja autohallin. Hankkeesta tekivät erityisen ylimmän kerroksen kaksikerroksiset asunnot, suuret kattoterassit ja viherkatot. SSA Project toimi hankkeen projektinjohtajana. 

  As Oy Tikkurilan Helmi

  As Oy Tikkurilan Helmen erikoisuus on korkea huonekorkeus. Jokaisessa huoneistossa on parvi. SSA Project toimi hankkeen projektinjohtajana.

  As Oy Sundsbergin Solaris

  As Oy Sundsbergin Solaris on Taloyhtiö on 7 kuukautta vuodesta energian suhteen omavarainen katolle asennettujen aurinkopaneelien ansiosta. Jukkatalo hoiti yhtiöön talotoimituksen ja SSA Project vastasi projektinjohdosta ja työmaan työnjohdosta.

  As Oy Vantaan Lipstikat

  Jukkatalon As Oy Vantaan Lipstikkapuisto, -polku ja -kaarre valmistuivat Vantaan Asolaan vuoden 2019 alussa. SSA Project toimi hankkeen projektinjohtajana.

  As Oy Nurmijärven Mäntyrinne

  Rakennusliike Rogel Oy:n As Oy Nurmijärven Mäntyrinne sai nimensä kauniista mäntymetsästä. SSA Project toimi hankkeen projektinjohtajana.

  As Oy Espoon Visertäjä

  JM Suomen As Oy Espoon Visertäjä valmistui Espoon Huhuilijan viereen syksyllä 2019. SSA Project toimi hankkeen projektinjohtajana.

  Muut urakkamuodot

  Hankkeen toteutusmuodon valintaan vaikuttavat monet seikat, kuten resurssit, haluttu riski, aikataulu, tavoitteet ja se, mihin hankkeen edetessä halutaan vaikuttaa. Onnistuneessa  toteutuksessä tärkeää on hyvä yhteystyö ja toimiva vuorovaikutus toteutusmuodosta riippumatta.

  Hankejohtajamme auttavat sinua valitsemaan hankkeellesi sopivan urakkamuodon kattavan kartoituksen jälkeen.