KVR-Urakointi

KVR-Urakointi

KVR-urakointi on tilaajalle urakkamuodoista helpoin ratkaisu. SSA toimii hankkeen pääurakoitsijana ja hoitaa kohteen sovitun urakkarajaliitteen mukaisesti. Tilaaja toimii kohteen rakennuttajana.

Kokonaisurakointi on avaimet käteen -malli, jossa hankkeen kiinteä hinta määritellään, kun kohteen suunnitelmat valmistuvat ja laatutaso on päätetty.

SSA:n tavoitteena on rakentaa kestäviä tiloja, joita voi huolettomasti käyttää vuosikymmenien ajan. Me ajattelemme suunnittelu- ja rakennusvaiheessa kustannuksia myös investointivaiheen jälkeen ja valitsemme hankkeen elinkaaren kannalta hyviä ratkaisuja.

Hyvät puolet

 • Avaimet käteen -malli
 • Helppo vaihtoehto: Tarjoamme kiinteän hinnan ja laatutason.
 • Ei riskiä tilaajalla
 • Laskutus maksupostien mukaan, jolloin kassavirtaa helpompi ennustaa
  KVR-vastuu urakoitsijalla

Huonot puolet 

 • Pienemmät vaikutusmahdollisuudet sopimuksen teon jälkeen

Haluatko lisätietoja KVR-urakkamallista?

Ota meihin yhteyttä – mietitään yhdessä hankkeellesi sopiva toteutusmuoto.

  [custombtn "Lähetä"]

  Valo Hotel&Work

  Valo Hotel&Work -konseptin mukainen hotelli rakentuu Helsingin Mannerheimintielle syksyyn 2020 mennessä. 422 huonetta, autohallin, spa-alueet ja yleiset tilavat käsittävä hotelli on yksi Helsingin suurimmista hotellihankkeista.

  As Oy Helsingin Koivupuisto

  Syksyllä 2019 käynnistynyt HITAS-kohde As Oy Helsingin Koivupuisto rakennetaan ainutlaatuiselle ja halutulle sijainnille Helsingin Käpylän ja Koskelan rajalle.

  SSA Project toimii kohteen rakennusurakoitsijana.

  Espoon Reviisori

  Keväällä 2019 valmistunut Espoon Reviisori käsittää neljä 3-5 kerroksista taloa, jotka rakennettiin Espoon Keskuksen tuntumaan. SSA Project toimi kohteen rakennusurakoitsijana vastaten kohteen läpiviennistä aina suunnittelun ohjauksesta työmaan työnjohtoon

  As Oy Porvoon Aurinkomäki

  As Oy Hyvinkään Aurinkomäki käynnistyi alkuvuodesta 2020. SSA Project toteuttaa hankkeen kokonaisurakkana Avain Asumisoikeus Oy:lle.

  Muut urakkamuodot

  Hankkeen toteutusmuodon valintaan vaikuttavat monet seikat, kuten resurssit, haluttu riski, aikataulu, tavoitteet ja se, mihin hankkeen edetessä halutaan vaikuttaa. Onnistuneessa  toteutuksessä tärkeää on hyvä yhteystyö ja toimiva vuorovaikutus toteutusmuodosta riippumatta.

  Hankejohtajamme auttavat sinua valitsemaan hankkeellesi sopivan urakkamuodon kattavan kartoituksen jälkeen.