Peruskivenmuuraustilaisuus Kivistön Monumentaalisessa Hankkeessa

| Luokittelu: Ajankohtaista,Asuntorakentaminen,Palvelukodit,Toimitilarakentaminen

SSA Rakennus on saavuttanut merkittävän virstanpylvään Kivistön projektissa – peruskivi muurattiin 15.2.2024. Tämä tapahtuma ei ole pelkästään rakennusalan rituaali, vaan se merkitsee yhteistyön ja visioiden konkreettista materialisoitumista, joka alkoi jo vuonna 2021.

Kun aloitimme tämän matkan yhdessä Keskon ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa, meillä oli selkeä tavoite: tuoda Kivistön sydämeen jotakin poikkeuksellista. Kehitysvaiheiden matka on ollut täynnä tärkeitä etappeja, jotka olemme ylittäneet yhdessä runsaan kahden vuoden aikana. Jo nyt tuon matkan hedelmät alkavat näkyä.

Kivistön projekti tuo alueelle kaivatun uuden K-Citymarketin ja useita erikoisliikkeitä, rikastuttaen alueen kaupallista elämää. Lisäksi alueelle nousee asuinkerrostalo, joka sisältää huoneistohotellin, palveluasuntoja, Aso-asuntoja sekä vapaarahoitteisia omistusasuntoja, jotka sijoittuvat kolmeen ylimpään kerrokseen. Nämä asunnot tulevat pian myyntiin.

Rakennustyömaalla on nyt aloitettu kohteen rungon asennus. Kevään lähestyessä rakennus alkaa saada muotonsa, mikä on näkyvä merkki projektin edistymisestä.

Peruskivenmuuraustilaisuus oli täynnä juhlan tuntua.

Muurasimme yhdessä kohteen peruskiven.

Tapahtumassa puhuivat Vantaan kaupunginjohtaja Pekka Timonen, Keskon päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Ari Akseli, SSA Rakennuksen toimitusjohtaja Jorma Kilpeläinen ja K-Citymarketin ketjujohtaja Ari Sääksmäki. Tulevat kauppiaat Timo ja Sara Jääskeläinen kertoivat myös innokkaasti tulevasta Citymarket-konseptistaan Kivistössä. He odottavat innolla sitä hetkeä, milloin pääsevät avaamaan Kivistöön alueen suurimman kaupan, Citymarketin.

Kohteen peruskiveen asetettiin metallinen lieriö, joka sisälsi kohteen suunnitelmat, käytössä olevat metallirahat sekä päivän lehdet – aikakapseli tuleville sukupolville. Muuraukseen osallistuivat 10 päämuuraajaa sekä tilaisuuden vieraat, luoden yhdessä symbolisen perustan tulevaisuudelle.

Kiitämme kaikkia osapuolia, jotka ovat osallistuneet ja tukeneet tätä projektia.

Jatkamme innolla tämän merkittävän hankkeen toteuttamista ja odotamme sen vaikutusta Kivistön alueeseen ja sen asukkaisiin.

Voit lukea lisää Kivistöön tulevista kodeista täältä.

Ohessa kuvia tapahtumasta: