Uusia asuntoja Kivistöön


Vantaan Kivistön asunnot

Koti keskellä kasvavaa kaupunginosaa. 

Vantaan Kivistöön rakentuu ainutlaatuisia koteja, joista olet kenties aina haaveillut. Kivistön Torni on suunniteltu sinulle, joka haluat arkeesi laatua ja helppoutta. Tämä 9-kerroksinen asuintalo nousee paraatipaikalle Kivistön Citymarket -kauppakeskuksen yhteyteen. Kaikki asunnot sijaitsevat kerrostalon kolmessa ylimmissä kerroksessa, joista voit iltaisin ihailla auringonlaskua. Kuntosali ja kauppakeskuksen palvelut ovat kirjaimellisesti alapuolellasi, hissimatkan päässä alakerrassa. Juna-asema on kivenheiton päässä ja täältä matkaat Helsinkiin 26 minuutissa. Vai haluatko lähteä ulkomaille ilman kiireen tuntua? Lentoasema on 7 minuutin päästä kotioveltasi. Autoilijallekin helposti saavutettavat kulkutieyhteydet.

Kaikki Kivistön kodit on varattavissa.
Ilmoittaudu ennakkolistalle, niin kuulet ensimmäisenä kun ennakkomarkkinointi alkaa! 

Upeat huoneistot

Ylimpien kerroksien huoneistot ovat Kivistön aarre. Nämä valoisat, kauniilla näköalalla varustetut asunnot ovat Vantaalla harvinaisuus.

Lasitetun parvekkeen suojista voit ihailla kaunista näkymää keväästä pitkälle syksyyn.

Rauhallinen kotipiha

Kiinteistön käytössä on viihtyisä piha-alue, jonne on sijoitettu mukavia oleskelualueita.

Piha on kolmannen kerroksen tason kannella tarjoten oman rauhan.

Kauppa alakerrassa

Kivijalan kaupasta saat kotiisi laajan ruokavalikoiman, joka kelpaisi kokillekin. Mikäli et ehdi ruokaostoksille itse, saat kätevästi napattua ruokatilauksen alakerrasta. Hypermarketin tarjonnan lisäksi haet täältä postipaketteja, käyt kuntosalilla, lainaat sähköpyörää tai lataat matkakorttia.

Ilmoittaudu ennakkomarkkinointilistalle

Rakennamme sinulle kodin, jossa viihdyt varmasti. Ilmoittaudu ennakkomarkkinointilistalle, ja kuule ensimmäisenä kun Kivistön kotien ennakkomarkkinointi alkaa!

 

Perustiedot

Nimi: Vantaan Kivistö
Katuosoite: Topaasikuja 8
Rakennustyyppi: Kerrostalo
Arvioitu valmistuminen: kevät/kesä 2026
Asuntojen lukumäärä: 40
Tontti: Oma tontti
Pääsuunnittelija: Anttila & Rusanen
Autopaikat: Vuokrattavissa

Lisätietoa kohteesta: Tero Rastas, 050 590 0006

 

Koti keskellä kehitystä

Kivistö on kasvava kaupunginosa Vantaalla.  Alueella toimii yhdeksän päiväkotia, joista kolme on yksityisiä.  Elokuussa 2016 valmistui Aurinkokiven palvelurakennuksen ensimmäinen vaihe, jossa toimivat esimerkiksi päiväkoti ja Aurinkokiven koulu (alakoulu). Kaupallisia palveluita Kivistössä tarjoavat esimerkiksi apteekki, kaksi Alepaa ja K-Market, R-kioski, Kivistön Citymarket, muutama parturi-kampaamo, pari baaria ja useampi ravintola. Kaupunginosan läpi kulkee vuonna 2015 valmistunut Kehärata, joka lähtee Vantaankosken radalta Lentoaseman kautta pääradalle ja edelleen Tikkurilaan.

 

 

hitas-uudet-asunnot-helsinki-uudiskohde-nihdinranta-sump

Koti loistavalla paikalla

Kaikki on lähellä. Pääset junalla lähes kotiovelle.

Kivistön kivijalassa on ruokakauppa. Ravintolat, kahvilat ja Kivistö pulppuavat elämää!

Kivistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet työhön sekä vapaa-ajalle.

 

Matkustaminen tehty helpoksi

Kivistön Tornissa olet lähellä lentoasemaa – lähde pidennetylle viikonlopulle vaikkapa Roomaan.

 

Vantaan kulttuurillinen näköala ja ylimmän kerroksen näköalat mahdollistavat rentoutumisen. 

Ylimmän kerroksen kattohuoneistot on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi enemmän. Nämä valoisat, ylimmän kerroksen asunnot ovat paikka, jossa sielu lepää.

Sielu lepää saunassa ja voit ihailla näköaloja lasitetulla keväästä pitkälle syksyyn.

Ei asunto, vaan koti

Meille on tärkeää, että kotisi on juuri sinunlaisesi. Koti on paikka, jossa voit unohtaa maailman ympärilläsi ja tuntea olosi turvalliseksi. Koti on paikka, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Me haluamme panostaa sinun kotiisi ja täyttää luottamuksen, jonka osoitat meille ostaessasi SSA Kodin. Me haluamme olla luottamuksesi arvoinen.

Hyvän asumisen uusi standardi

Me SSA:lla uskomme, että hyvin suunnitelluissa kodeissa laadukkaiden pintamateriaalin pitäisi olla uusi standardi. Kertakäyttökulttuurin aika on ohi ja kestävyyden tulee näkyä kodin pinnoissa.

Kivistön keittiöt on varusteltu kauniilla silmää miellyttävillä kodinkoneilla. Miellyttävä lattialämmitys helpottaa sisustamista, kun tilaa vieviä pattereita ei ole.

SSA_Kylpyhuonemoduuli_SPAjpg SSA_Kylpyhuonemoduuli_KHH Maa_Hiekka_KPH-moduuli_SSA-rajaus bo business_ssa_keittioteema_METSA-leikkaus bo business_ssa_keittioteema_HIILI

Ota yhteyttä!