Projektinjohtopalvelu

Projektinjohtopalvelu

Projektinjohtopalvelu (Pjp) on rakennuttamisen palvelu, jossa toimimme konsulttinasi apuna koko rakennushankkeen ajan. Me autamme sinua valitsemaan suunnittelijat, johdamme suunnittelun ohjausta ja teemme hankinnat. Konsulttina vastaamme rakennuttamistehtävien lisäksi työmaan työnjohdosta ja valvomme toteutusta.

Projektinjohtopalvelumme on erinomainen vaihtoehto yrityksille, joissa ei ole tarvittavaa osaamista tai riittävää organisaatiota rakennushankkeen vetämiseen, mutta halua rakennuttaa rakennushanke itse. Mallissa kaikki urakka- ja hankintasopimukset tehdään tilaajan nimiin ja lopullinen päätöksenteko säilyy tilaajalla.

Projektinjohtopalvelun sopimus tehdään aina yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Kartoitamme tarpeesi ja teemme projektin tehtävälistan sopivalla laajuudella. Konsulttina laskutamme kiinteän summan rakennuttamisen palvelustamme, työnjohdon tuntiperustaisesti ja työmaan katteesta sovitun osuuden.

SSA on toteuttanut projektinjohtohankkeita mm. Jukkatalolle, JM Suomelle, Basso Building Systemsille ja useille muille asiakkaille.

Meidän tavoitteemme on, että saavutamme yhdessä sinun tavoitteesi.

Projektinjohtohankkeita

As Oy Satamasaaren Ankkuri

Basso Building Systems Oy:n As Oy Satamasaaren Ankkurissa  on kaksi pihakannen päälle tehtyä kerrostaloa, jotka käsittävät 71 asuntoa ja autohallin. Hankkeesta tekivät erityisen ylimmän kerroksen kaksikerroksiset asunnot, suuret kattoterassit ja viherkatot. SSA Project toimi hankkeen projektinjohtajana.

As Oy Tikkurilan Helmi

As Oy Tikkurilan Helmen erikoisuus on korkea huonekorkeus. Jokaisessa huoneistossa on parvi. SSA Project toimi hankkeen projektinjohtajana.

As Oy Vantaan Lipstikat

Jukkatalon As Oy Vantaan Lipstikkapuisto, -polku ja -kaarre valmistuivat Vantaan Asolaan vuoden 2019 alussa. SSA Project toimi hankkeen projektinjohtajana.

Muut urakkamuodot

Hankkeen toteutusmuodon valintaan vaikuttavat monet seikat, kuten resurssit, haluttu riski, aikataulu, tavoitteet ja se, mihin hankkeen edetessä halutaan vaikuttaa. Onnistuneessa  toteutuksessä tärkeää on hyvä yhteystyö ja toimiva vuorovaikutus toteutusmuodosta riippumatta.

Hankejohtajamme auttavat sinua valitsemaan hankkeellesi sopivan urakkamuodon kattavan kartoituksen jälkeen.

Yhteistyöurakointi

Yhteistyöurakoinnissa SSA toimii hankkeen pääurakoitsijana ja hankkeen laskuihin lisätään sovittu projektinjohtopalkkio. Malli on usein edullisempi kuin kiinteähintainen urakointi. Se mahdollistaa myös erilaiset laatutasojen muutokset rakentamisen aikana. Yhteistyöurakointi on parhaimmillaan tilaajan ja SSA:n tiimityötä, jossa molempien vahvuudet yhdistyvät ja tuloksena saadaan erinomainen toteutus.

Yhteistyöurakointi

KVR-urakointi

KVR-urakointi on urakkamuodoista helpoin ratkaisu. SSA toimii hankkeen pääurakoitsijana ja hoitaa kohteen sovitun urakkarajaliitteen mukaisesti. Kokonaisurakointi on avaimet käteen -malli, jossa hankkeen kiinteä hinta määritellään, kun kohteen suunnitelmat valmistuvat ja laatutaso on päätetty.

KVR-urakointi