Tervetuloa Pekka ja Ville, SSA:n Uudet Hankekehitysjohtajat

| Luokittelu: Ajankohtaista,Asuntorakentaminen

SSA:n tiimi kasvaa ja vahvistuu, kun kaksi uutta ammattilaista liittyy joukkoomme hankekehitysjohtajina.

Pekka Karhumaa: Kokemusta ja Osaamista Rakennushankkeisiin

Vuodenvaihteessa SSA:lle liittyi Pekka Karhumaa, jonka päätehtävänä on kaupallisten rakennushankkeiden löytäminen yhtiöllemme. Pekalla on yli kymmenen vuoden kokemus hankekehityksestä ja myynnistä sekä laaja kokemus yksityisyrittäjänä asuntorakentamisen parissa. Pekka aloittaa aluksi työskentelemään kolmipäiväistä viikkoa, mutta on valmis joustamaan tarpeen vaatiessa.

Pekka asuu Espoon Karhusuolla perheensä kanssa ja vapaa-aikansa hän viettää lasten ja omien harrastustensa parissa – talvella hiihtäen ja kesällä uiden, pyöräillen sekä juosten. Hän osallistui viime kesänä ensimmäistä kertaa Turun puolimaratontriathloniin ja aikoo parantaa tulostaan ensi kesänä.

Ville Impiö: Paluumuutto SSA:lle Vankalla Kokemuksella

Ville liittyy SSA:n joukkoon tuoden mukanaan vankan taustan rakennusalalta paluumuuttajana takaisin SSA:lle.

Ville liittyi paluumuuttajana takaisin SSA:n joukkoon asuntorakentamisen hankekehitystiimiin. Aiemmin hän toimi parin vuoden ajan kiinteistöjen kehitystä, rakennuttamista ja omistamista tekevän Develo Oy:n liiketoimintajohtajana.

”Tunnelma on kuin olisi palannut kotiin”, tuumii Ville, joka toimi SSA:lla asuntorakentamisen työpäällikkönä vuodesta 2017 ja hankekehitysjohtajana vuodesta 2019 eteenpäin.

”SSA:n ajoista on aina ollut mielessä hyvät muistot, ja sujuva yhteistyö jatkui myös Develon aikoina. On hienoa huomata, että SSA:n toiminta on kehittynyt entisestään, ja referenssien sekä kykyjen puolesta meillä on nyt mahdollisuus toimia päätoteuttajana hankkeessa kuin hankkeessa!”

Villen vastuulla SSA:lla on pääkaupunkiseudun asuntorakentamisen hankekehitys, alkaen maanhankinnasta aina kaavoitukseen ja lupaprosesseihin saakka.

Vaikka asuntorakentaminen on ollut vahvassa vastatuulessa viimeiset puolitoista vuotta, suhtautuu Ville näkymiin luottavaisesti:

Täytyy muistaa, että asunto on jokaisen ihmisen perustarve. Nykyinen 1940-luvun tuotantotaso tulee johtamaan väistämättä asuntopulaan, jota kiihtynyt muuttoliike pääkaupunkiseudulle tulee entisestään lisäämään. Nyt onkin oikea aika reagoida tulevaan niukkaan markkinaan tekemällä hankepäätös!”

Villen motivaatiot työssään ovat lisäarvon tuottaminen asiakkaalle, ongelmien ratkaisu sekä yhtiön kasvun ja tuloksen tekemisen mahdollistaminen, yhdessä eri sidosryhmien ja työkavereiden kanssa työskennellen. Hänen mielenkiinnon kohteisiinsa kuuluvat matkustelu, luonto, perhe, rakentaminen sekä luonnossa suoritettavat liikuntalajit, kuten maastopyöräily ja lumilautailu.

Mahtava saada Pekan ja Villen kaltaiset kokeneet ammattilaiset tiimiimme.

Heidän taitonsa ja kokemuksensa tulevat olemaan arvokas lisä yhtiöllemme, kun jatkamme kasvamista ja kehittymistä.

SSA:lla olemme valmiita tarttumaan näihin mahdollisuuksiin ja toivotamme investoijat ja rakennuttajat tervetulleiksi keskustelemaan kanssamme tulevista mahdollisuuksista.

Tarvitsetko apua hankekehitykseen liittyen?

Ota meihin suoraan yhteyttä:

Ville Impiö, +358407243265, ville.impio@ssa.fi
Pekka Karhumaa, +358 453588428, pekka.karhumaa@ssa.fi

Tehdäänkö sinunkin hankkeesi? Lue lisää