| Luokittelu: Asuntorakentaminen

SSA Rakennus Oy ja Develo Oy yhteistyössä – As Oy Helsingin Frakin rakentaminen alkaa

SSA Rakennus Oy aloittaa As Oy Helsingin Frakin kerrostalon rakentamisen Helsingin Kutomotielle.

Rakentaminen alkaa tammikuussa 2024, ja odotamme innolla As Oy Helsingin Frakin valmistumista helmikuussa 2025.

Projekti sijaitsee entisen pukutehtaan paikalla, joka on nyt muutettu asuinkerrostalojen korttelialueeksi. Tontti sijaitsee lähellä tenniskeskusta, mikä tuo lisäarvoa alueelle tarjoten asukkaille monipuolisia palveluita. Alueen infrastruktuuriin kuuluu myös kaksikerroksinen pysäköintilaitos sekä neljä muuta asunto-osakeyhtiötä, mikä lisää alueen houkuttelevuutta.

Tämä 3-kerroksinen rakennus tuo mukanaan modernin ilmeen alueen maisemaan, ja sen ylimmässä kerroksessa sijaitsevat parvelliset asunnot tarjoavat ainutlaatuisen asumiskokemuksen. Rakennuksen erityispiirteinä ovat moduuleina valmistetut kylpyhuoneet ja saunat, jotka tuotetaan SSA Rakennus Oy:n omassa tehtaassa Vantaalla, varmistaen näin korkean laadun ja pitkäikäisyyden.

Lisäksi rakennus on varustettu aurinkopaneeleilla, mikä on linjassa nykyaikaisen energiatehokkuuden ja ekologisuuden kanssa. Kohde on ARA-rahoitteinen hanke, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille asukkaille.

Yhteistyön Merkitys

Develo Oy:n kokemus asuntojen rakentamisessa, yhteensä yli 1333 valmistuneen ja työn alla olevan asunnon myötä, yhdistettynä SSA Rakennus Oy:n asiantuntemukseen, luo vankan perustan tämän hankkeen onnistumiselle.

Tämä hanke on jännittävä lisäys SSA Rakennus Oy:n jo laajaan portfolioon.

Olemme innoissamme päästessämme työskentelemään yhdessä Develo Oy:n kanssa ja odotamme innolla tämän projektin etenemistä.

Tehdäänkö sinunkin hankkeesi?

Tutustu asuntorakentamiseen ja sovi aika!

Lisätietoja As Oy Helsingin Frakista: Juhamatti Himanen, juhamatti.himanen@ssa.fi,  +358 50 4782 904