Uusia koteja
Helsingin Käpyläntielle

SSA rakensi 66 asunnon HITAS-kohteen Koskelaan.

Helsingin Käpylän ja Koskelan rajalle sijoittuva Asunto Oy Helsingin Koivupuiston uudet Hitas-kodit tarjoavat huoletonta asumista ja urbaania kaupunkilaiselämää kodikkaassa ympäristössä. Alue on kaunis ja vehreä ja historian havinan voi aistia alueen rakennuksista sekä kasvillisuudesta.

Asuntojen läheisyydessä sijaitsevat mm. Olympiakylä, Kumpulan ja Käpylän puutaloalueet, siirtolapuutarha-alue, maauimala sekä mm. Käpylän urheilupuisto. Helsingin Koivupuistosta löytyy asuntoja moniin eri elämäntilanteisiin. Asuntoja on kokonaisuudessaan 66kpl – yksiöistä tilaviin sadan neliön perheasuntoihin.

Koivupuiston kodit valmistuivat joulukuussa 2020.

Erinomaiset kulkuyhteydet

Käpylän ylpeys, raitiovaunun päätepysäkki sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Koivupuiston asunnoista. Helsingin keskustaan on matkaa alle 7 kilometriä. Taloyhtiö sijaitsee Helsingin keskisessä suurpiirissä ja asuinaluetta reunustavat Käpylä, Kumpula ja Vanhakaupunki.

Lähietäisyydellä löytyy monimuotoisia palveluja. Alueella on kaksi ruokakauppaa ja Arabian ostoskeskus sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä. Alueella on koulut ja päiväkodit sekä paljon erilaisia liikuntamahdollisuuksia.

Kodikas taloyhtiö

Kaikki asunnot on suunniteltu huolellisesti viihtyisyyttä, ekologisuutta ja käytännöllisyyttä silmälläpitäen. Yhtiön noppatalon viidennen kerroksen sauna-ja kerhotiloista pääsee tilavalle terassille, joka on kalustettu terassikalustein. Taloyhtiöstä löytyy myös hyvät mahdollisuudet monipuoliseen kotitalousjätteiden lajitteluun.

Asunto Oy Helsingin Koivupuistosta löytyy monipuolinen valikoima erikokoisia koteja eri elämäntilanteisiin. Huoneistotyypit vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen ja huoneistojen koot 27-102,5 m2. Yhtiö omistaa myös 33 autohallipaikkaa.

Huoletonta HITAS-asumista

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille tonteille rakennettujen asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan.

Hitas-asunnot sijaitsevat aina Helsingin kaupungin vuokratontilla. Valinnat uusiin Hitas-koteihin tehdään ennakkomarkkinoinnin alkaessa hakijoiden joukosta arpomalla. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden. Lisätietoja Hitas asumisesta löytyy Helsingin kaupungin sivuilta.

Perustiedot

Nimi: As Oy Helsingin Koivupuisto
Katuosoite: Käpyläntie 9, 00600 Helsinki
Rakennustyyppi: Kerrostalo
Valmistumisajankohta: 12/2020
Asuntojen lukumäärä: 66
Tontti: Vuokratontti
Vuokranantaja: Helsingin kaupunki