As Oy Helsingin Nihdinranta


As Oy Helsingin Nihdinranta

Koti keskellä rauhoittavaa merta, urbaania sykettä ja virkistävää viherpihaa 

As Oy Helsingin Nihdinranta on ainutlaatuinen yhdistelmä asioita, joista olet kenties haaveillut miettiessäsi uutta kotiasi. Nihdinranta on suunniteltu urbaanin kodinetsijän asumisen ja arjen toiveita kuunnellen. 13-kerroksinen tiilijulkisivuinen kerrostalo nousee paraatipaikalle meren ympäröimälle tontille Helsingin Sompasaareen. Miltei kaikista asunnoista on esteetön merinäkymä. Lenkkipolku vehreälle Mustikkamaalle on aivan kodin nurkalla, kauppaan pääset alakerrassa ja raitiovaunuun hyppäät suoraan kotiovelta. Siksi Sompasaaren siltojen keskeltä saatat löytää juuri sinulle mieluisan kodin.

Nihdinrannan kotien Hitas-hakuaika on päättynyt. Jäljelle jääneet asunnot on listattu sivun alalaidassa ja ne myydään varauspyyntöjen saapumisjärjestyksessä.  Varauspyyntöjä on saapunut jäljelle jääneisiin asuntoihin runsaasti. 

Yhtiötä koskeviin tiedusteluihin vastaamme arvonnan jälkeen suoraan voittajille ja mahdollisesti jäljelle jääneistä asunnoista kiinnostuneille. 

 

 

hitas-uudet-asunnot-helsinki-uudiskohde-nihdinranta

Upeat loft huoneistot

Ylimmän kerroksen kattohuoneistot ovat Nihdinrannan aarre. Nämä valoisat, merinäköalalla varustetut kaksikerroksiset asunnot ovat kaupungin harvinaisuus.

Loft kodeissa on sisäänkäynti kahdesta kerroksesta. Lasitetun parvekkeen suojista voit ihailla merta keväästä pitkälle syksyyn. Molemmista asunnoista löytyy sauna ja kodinhoitohuone.

hitas-uudet-asunnot-helsinki-uudiskohde-nihdinranta

Rauhallinen kotipiha

Tiiliverhoiltujen talojen keskellä sijaitsee Nihdinrannan asukkaiden piha-alue. Piha-alue sijoittuu toiseen kerrokseen pihakannelle. Sinne on sijoitettu viljelyaltaita, lasten leikkialue sekä mukavia oleskelualueita. Piha-alueella sijaitsee myös taloyhtiön pesula sekä varastotilat.

Pihaa suojaava tiiliaita on aukotettu, jotta valo siivilöityy kauniisti piha-alueelle.

Kauppa alakerrassa

Kivijalan kaupasta alueen asukkaat saavat tuoretta evästä, voivat noutaa tilattuja ruokia, hakea postipaketteja, lainata sähköpyörää tai ladata matkakorttia.

Koti keskellä kaikkea

Perustiedot

Nimi: As Oy Helsingin Nihdinranta
Katuosoite: Nihdinranta 2
Rakennustyyppi: Kerrostalo
Arvioitu valmistuminen: kevät/kesä 2024
Asuntojen lukumäärä: 38
Tontti: Helsingin Kaupungin vuokratontti

Huomioithan, että yhtiöllä ei ole autopaikkoja, mutta erinomaiset julkiset kulkuyhteydet löytyvät!

hitas-uudet-asunnot-helsinki-uudiskohde-nihdinranta

Koti keskellä kehitystä

Sompasaari on kehittyvä alue, jonka on tarkoitus valmistua kokonaisuudessaan vuonna 2026. Sompasaareen rakennetaan Merihaansilta Merihakaan ja Finkensiltaa Korkeasaareen. joista tulee osa Helsingin keskustan ja Laajasalon välistä Kruunusillat-raitiotieyhteyttä. Myös rakenteilla olevan pohjois–eteläsuuntaisen Kalasatama–Pasila-raitiotien on tarkoitus kulkea Nihdistä Sompasaaren halki Kalasataman metroasemalle ja edelleen Hermannin läpi Pasilaan.

hitas-uudet-asunnot-helsinki-uudiskohde-nihdinranta-sump

Koti keskellä urbaania sykettä

Kaikki on lähellä. Pääset ratikalla kotiovelle.  Nihdinrannan kivijalassa on ruokakauppa. Ravintolat, kahvilat ja erikoisliikkeet pulppuavat elämää rantakaduilla!

Kortteliravintolat tarjoavat paitsi lounasta etätyöläiselle, myös maittavaa illallista. Testasimme kehutun ravintola Sump!:n lounaan ja totesimme sen maineensa veroiseksi!

hitas-uudet-asunnot-helsinki-uudiskohde-nihdinranta-mustikkamaa

Koti keskellä rauhoittavaa merta

Nihdinranta sijaitsee meren ympäröimässä Sompasaaressa.  Löydät rauhoittavia aaltoja ja rantapromenadeja joka suunnasta ja merta voi ihailla myös useimmista asunnoista. Olet saarten keskellä – lähde kävelylle Korkeasaareen tai Mustikkamaalle.

Mustikkamaan rantareitit kutsuvat sinut rentoutumaan. Täällä sijaitsee myös suojainen uimaranta.

Merinäköala ja kahden kerroksen avaruus, loft kodissa on tilaa elämälle.

Ylimmän kerroksen kattohuoneistot on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi enemmän. Nämä valoisat, merinäköalalla varustetut kaksikerroksiset asunnot ovat kaupungin harvinaisuus.

Loft kodeissa on sisäänkäynti kahdesta kerroksesta. Lasitetun parvekkeen suojista voit ihailla merta keväästä pitkälle syksyyn.

Molemmista kodeista löytyy sauna ja kodinhoitohuone.

hitas-uudet-asunnot-helsinki-uudiskohde-nihdinranta-loft
Ei asunto, vaan koti

Meille on tärkeää, että kotisi on juuri sinunlaisesi. Koti on paikka, jossa voit unohtaa maailman ympärilläsi ja tuntea olosi turvalliseksi. Koti on paikka, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Me haluamme panostaa sinun kotiisi ja täyttää luottamuksen, jonka osoitat meille ostaessasi SSA Kodin. Me haluamme olla luottamuksesi arvoinen.

Hyvän asumisen uusi standardi

Me SSA:lla uskomme, että hyvin suunnitelluissa kodeissa laadukkaiden pintamateriaalin pitäisi olla uusi standardi. Kertakäyttökulttuurin aika on ohi ja kestävyyden tulee näkyä kodin pinnoissa.

Nihdinrannan keittiöt on varusteltu kauniilla silmää miellyttävillä valkoisilla kodinkoneilla. Miellyttävä lattialämmitys helpottaa sisustamista, kun tilaa vieviä pattereita ei ole.

Huoletonta HITAS-asumista

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille tonteille rakennettujen asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan.

Hitas-asunnot sijaitsevat aina Helsingin kaupungin vuokratontilla. Valinnat uusiin Hitas-koteihin tehdään ennakkomarkkinoinnin alkaessa hakijoiden joukosta arpomalla. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden. Lisätietoja Hitas asumisesta löytyy Helsingin kaupungin sivuilta.

bo_SSA_nihdinranta_INT06_A37_olohuone_paiva_ihminen bo_SSA_nihdinranta_INT04_A4_makuuhuone_ilta bo_SSA_nihdinranta_INT02_A27_parveke_paiva hitas-uudet-asunnot-helsinki-uudiskohde-nihdinranta bo_SSA_nihdinranta_INT07_A37_makuuhuone_paiva_ihminen

Ennakkomarkkinointimateriaali

Lataa tästä ennakkomarkkinointimateriaali. Huomioithan, että tiedot ovat alustavia ja ne voivat vielä muuttua. Lopulliset yksityiskohdat määritellään kauppakirjoissa.

Jäljelle jääneet asunnot

Asunnot myydään varauspyyntöjen saapumisjärjestyksessä.

Vapaana
Varattu
Myyty
Tyyppi :
A 14
Myyty
Tyyppi 2h + k + parveke
Kerros 5
Pinta-ala 51,0 m2
Myyntihinta 306 000,00 €
Velaton hinta 306 000,00 €
Hoitovastike 234,60 €/kk
Tontinvuokravastike 204,51 €/kk
A 16
Myyty
Tyyppi 3h + k + kph + parveke
Kerros 5
Pinta-ala 72 m2
Myyntihinta 403 200,00 €
Velaton hinta 403 200,00 €
Hoitovastike 331,20 €/kk
Tontinvuokravastike 288,72 €/kk
A 25
Myyty
Tyyppi 3h + k + kph + vh + parveke
Kerros 8
Pinta-ala 74,5 m2
Myyntihinta 428 375,00 €
Velaton hinta 428 375,00 €
Hoitovastike 342,70 €/kk
Tontinvuokravastike 298,75 €/kk
A 3
Myyty
Tyyppi 2h + k + kph + parveke
Kerros 2
Pinta-ala 50,0 m2
Myyntihinta 287 750,00 €
Velaton hinta 287 750,00 €
Hoitovastike 230,00 €/kk
Tontinvuokravastike 200,50 €/kk

Vastikearvio

Hoitovastike 4,6 e/m2
Tontinvuokravastike 4,01 e/m2
Vesimaksu 20 e/hlö

Kaikki vastikketiedot ovat arvioita ja ne voivat muuttua esimerkiksi inflaation tai energiakustannusten nousun johdosta. Tontinvuokravastike on sidottu yleiseen elinkustannusindeksiin ja ensimmäiseltä viideltä vuodelta kaupunki myöntää 20% alennuksen.  Esitetty vastike on laskettu vuoden 2022 tason mukaan.

Rahoitus

Huolehdithan asuntosi rahoituksen kuntoon jo ennen arvontatuloksen varmistumista. Kun asunnot on arvottu, sinulla on SSA:n yhteydenotosta alkaen vain kolme päivää päättää, varaatko asunnon.

Nihdinrannan RS-pankkina toimii OP-Uusimaa. OP-Uusimaasta saat rahoitusratkaisun nopeasti ja henkilökohtaisesti myös Nihdinrannan kotiin.

Kysy lisää asuntomyynnistämme!