Qiva-Haaga, yksilöllistä ja joustavaa asumista.


Steniuksentien asunnot

 Viimeinen asunto, jonka ostat. 

Steniuksentielle Haagaan rakentuu ensimmäistä kertaa historiassa koteja, joissa voit itse päättää kerrostaloasunnon pohjaratkaisun. Kuvittele kerrostaloasunto, joka mukautuu elämäsi muutoksiin? Nyt se on mahdollista. Osallistavan asuntosuunnittelun polun kautta saat räätälöityä unelmiesi kodin – haluamasi pohjaratkaisun, keittiön ja märkätilojen vapaan sijoittamisen huoneistoosi. Steniuksen kadun asunnoissa käytetään ainutlaatuista QIVA- konseptia, jonka ansiosta huoneistosi muuttuu elämäsi tahdissa.

Ei enää ylimääräisiä muuttoja, kun elämäntilanteesi muuttuu – kotisi muuttuu tarpeidesi mukaan, ensimmäistä kertaa historiassa. 

  Nämä korkealaatuiset kodit saavat sinut viihtymään huoneistossasi.  

Nämä kodit viedään käsistä, joten varaa paikkasi ennakkolistalta nyt! Varaukset tapahtuvat nopeusjärjestyksessä. 

Upeat huoneistot

Muokattavat huoneistot sinun tarpeidesi mukaan on Steniuksen kadun aarre. Nämä valoisat, kauniit asunnot on tehty juuri sinulle.

Modernit ratkaisut mahdollistavat kotisi muuttumisen tarpeidesi mukaan, ensimmäistä kertaa historiassa.

Rauhallinen ympäristö

Kiinteistön käytössä on viihtyisä piha-alue, jossa lapset voivat leikkiä turvallisesti.

Vanha koulu saneerataan ja sinne tulee sijoittumaan yhteisiä tiloja.

 

Palvelut lähellä

Koulut, palvelut ja kirjastot aivan lähistöllä.


Nämä kodit viedään käsistä, joten varaa omasi nyt!

 Viimeinen asunto, jonka ostat. Rakennamme sinulle kodin, jossa viihdyt varmasti. Ilmoittaudu ennakkomarkkinointilistalle, ja kuule ensimmäisenä kun Steniuksen kotien ennakkomarkkinointi alkaa! 

Ei enää ylimääräisiä muuttoja, kun elämäntilanteesi muuttuu – kotisi muuttuu tarpeidesi mukaan, ensimmäistä kertaa historiassa.

Nämä kodit viedään käsistä, joten varaa paikkasi ennakkolistalta nyt!
(Varaukset tapahtuvat nopeusjärjestyksessä.) 

Ei asunto, vaan koti

Meille on tärkeää, että kotisi on juuri sinunlaisesi. Koti on paikka, jossa voit unohtaa maailman ympärilläsi ja tuntea olosi turvalliseksi. Koti on paikka, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Me haluamme panostaa sinun kotiisi ja täyttää luottamuksen, jonka osoitat meille ostaessasi SSA Kodin. Me haluamme olla luottamuksesi arvoinen.

Hyvän asumisen uusi standardi

Me SSA:lla uskomme, että hyvin suunnitelluissa kodeissa laadukkaiden pintamateriaalin pitäisi olla uusi standardi. Kertakäyttökulttuurin aika on ohi ja kestävyyden tulee näkyä kodin pinnoissa.

Kivistön keittiöt on varusteltu kauniilla silmää miellyttävillä kodinkoneilla. Miellyttävä lattialämmitys helpottaa sisustamista, kun tilaa vieviä pattereita ei ole.

Kylpyhuonemoduulit8 SSA_Kylpyhuonemoduuli_KHH Maa_Hiekka_KPH-moduuli_SSA-rajaus bo business_ssa_keittioteema_METSA-leikkaus bo business_ssa_keittioteema_HIILI

Ota yhteyttä!

    Petri Paavilainen