Ei asunto, vaan sinunlaisesi koti

Millainen on sinunlaisesi koti?

Me uskomme, että jokainen meistä ansaitsee omanlaisensa kodin. Kun ostat uuden SSA kodin ajoissa, pääset suunnittelemaan sinunlaisesi kodin laajasta valikoimastamme. Sisustussuunnittelijamme luomat valmiit kokonaisuudet ja räätälöintivaihtoehdot takaavat, että kodistasi tulee juuri sinunlaisesi. Saat valintoihisi apua asuntomyynniltämme ja pääset hypistelemään mallipaloja showroomissamme.

“Muoto on mysteeri joka väistää määritelmiä mutta antaa ihmiselle hyvän olon.”
– Alvar Aalto

Sisustusteemat

Sisustusarkkitehtimme on luonut kolme erilaista teemaa, jotka ammentavat erilaisia tunnelmia. Harmoniset kokonaisuudet on luotu parempaan arkeen -jokainen teema tukee omalla tavallaan helppoa arkea kauniissa ympäristössä. Teemat ovat inspiroituneet luonnosta ja pohjoismaisesta elämästä. Jokaisessa teemassa on yksi asunnon hintaan kuuluva ja kaksi lisähintaista vaihtoehtoa.

Ilma

Skandinaavisen vaalea, ja ilmavan kevyt.

Ilma ottaa kotisi lempeään syleilyyn. Sen raikkaan harmoninen sävymaailma antaa tilaa omille sisustusesineille.

Maa

Maanläheinen, aito ja vahva.

Maa on kotoilijan teema. Sen lämpimät sävyt kutsuvat nauttimaan kodin rauhasta, ja viipymään vielä hetken pidempään.

Kuori

Vankka, ja järkkymättömän tyylikäs.

Kuori ammentaa inspiraation maan syvyydestä. Tumma kerroksellisuus luo tunnelmaa ja tarjoaa kontrasteja. Fiilis on voimakas.

Haluatko kuulla uusista SSA kodeista ensimmäisenä?

Keittiöt

Keittiö on suomalaisen kodin sydän. Sen jokainen nurkka, vedin ja pinta tulee tutuksi arjen tuohinassa, ja siksi olemme käyttäneet erityistä huomiota sen suunnitteluun.

Loimme jokaiseen teemaan kolme erilaista mallia, joista voit vapaasti valita omasi. Näiden lisäksi voit valita itse vaihtoehtoisen hanan, vetimet ja kodinkoneet lisähinnasta.

Kaapistoissamme on erittäin kestävät 17,5 mm paksut laminaattiovet. Pinnat kestävät käyttöä ja värimaailmat antavat tilaa oman näköiselle arjelle. Mallistossamme peitelevyt, etulevyt ja sokkeli ovat aina kaapin oven kanssa samaan sävyyn, jotta kokonaisuus on harmoninen.

Huurre

Teema Ilma

Usva

Teema Ilma

Kaste

Teema Ilma

Savi

Teema Maa

Metsä

Teema Maa

Hiekka

Teema Maa

Savu

Teema Kuori

Kaarna

Teema Kuori

Hiili

Teema Kuori

Kylpyhuoneet

Harva on ajatellut kylpyhuoneita niin paljon, kuin me. Olemme miettineet säilytysratkaisuja, tunnelmaa, valaistusta ja yhteen sopivaa sisustuskokonaisuutta. Olemme miettineet sinua.

Loimme jokaiselle teemalle kolme erilaista mallia. Jokaisessa teemassa on yksi vakiovaihtoehto, joka sisältyy asunnon hintaan, sekä kaksi lisähintaista vaihtoehtoa. Näiden lisäksi voit valita itse vaihtoehtoiset varusteiden värit, musta ja messinki lisähinnasta.

Huurre

Teema Ilma

Usva

Teema Ilma

Kaste

Teema Ilma

Savi

Teema Maa

Metsä

Teema Maa

Hiekka

Teema Maa

Savu

Teema Kuori

Kaarna

Teema Kuori

Hiili

Teema Kuori