SSA Project

Ratkaisuja
rakennushankkeisiin

SSA Project Oy – Arvon rakentaja

SSA Project on nopeasti kasvava, kotimainen rakentamisen palveluita tuottava yritys. Toimintamme keskittyy erityisesti hotelli- ja asuntorakentamiseen, mutta toteutamme myös toimitilarakentamista ja saneerauksia. Vuonna 2019 yrityksen johtamien hankkeiden myyntiarvo yltää yli 110 miljoonaan euroon. Toteutamme rakentamisen palvelut sujuvasti ja joustavasti, tilaajan toiveiden mukaan. SSA Project on osa SSA Group konsernia.

Yhteystiedot

Rakennuttaminen

Rakennuttamisen palveluumme kuuluu koko rakentamisen prosessin hoitaminen aina hankekehityksestä työmaan johtamiseen.

Palvelut

Hankkeitamme

Rakennamme aidosti laadukkaita ja kestäviä asuntoja ja tiloja, joiden arvo säilyy. Tutustu uusimpiin kohteisiimme pääkaupunkiseudulla!

Hankkeet

Hotellirakentaminen

Olemme tunnettuja hotellirakentamisen osaamisestamme. Tutustu käynnissä olevaan hankkeeseen Valo Hotel/Work Helsinkiin!

Valo Hotel/Work Helsinki

Valo Hotel/Work Helsinki

SSA Project rakentaa yhden tämän hetken suurimmista hotellihankkeista Helsingin Mannerheimintielle. Ensimmäinen Valo Hotel/Work -konseptin mukainen 422 huoneen hotelli valmistuu vuonna 2020 osoitteeseen Mannerheimintie 109.

SSA Project toimii hotellin rakennusurakoitsijana ja vastaa koko hankkeen rakennusteknisestä substanssista. Rakennushanke on rakenneteknisesti erittäin vaativa jännitettyine lasi-teräs-alumiinirakenteineen ja kuusimetrisine betoniulokkeineen.

Tutustu kohteeseen

Meille töihin?

Tulevaisuuden Suomea luodaan nyt. Tule kanssamme rakentamaan, kasvamaan ja nostamaan kiinteistöjen käyttöasteita. Olitpa sitten rakennusalan pitkän linjan ammattilainen tai innokas opiskelija, meidän kanssa nostat urasi uudelle tasolle.

SSA:lla pääset osaksi kannustavaa ja tiivistä työyhteisöä, jossa työpanoksesi huomataan varmasti. Teemme töitä tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Joustava organisaatiorakenne ja raja-aitojen puuttuminen on meille itsestäänselvyys. Olemme kaikki samaa joukkuetta!

Meiltä löytyy aina hyville tyypeille töitä. Anna siis kuulua itsestäsi ja kerro meille osaamisestasi.

Tutustu uramahdollisuuksiin

Palvelumme

Rakennusurakointi

Toteutamme rakennusurakointia erilaisilla urakkamuodoilla ja laajuuksilla aina suunnittelusta vuositakuuseen asti.

Projektinjohtopalvelut

Projektinjohtopalvelumme on erinomainen vaihtoehto, mikäli olet halukas rakennuttamaan itse, mutta sinulla ei ole tarvittavaa osaamista tai riittävää organisaatiota hankkeen toteuttamiseen.

Hankekehitys

Olemme kokonaisvaltainen ja joustava kumppani erilaisissa hankekehitystöissä ja kaavamuutoksissa. Varmistamme, että hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava.

Rakennustyöt

Urakka- ja projektinjohtokohteissa tuomme lisäarvoa hankkeelleenne myös ammattitaitoisten kirvesmiestemme avulla.

Etsitkö rakennusprojektillesi toteuttajaa?

Onko sinulla rakennushanke, jonka yhtälöä et saa ratkaistua? Ote meihin yhteyttä, niin ratkaistaan yhdessä ongelmasi. SSA on kokonaisvaltainen ja ketterä kumppani erilaisissa hankekehitystöissä. Toteutamme hankkeesi ideasta valmiiksi projektiksi. Suunnittelemme hankkeen sisällön kanssasi ja varmistamme, että hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava.

Ostamme tontteja asuin- ja hotellirakentamiseen kilpalukykyiseen hintaan. Olemme kiinnostuneita myös kiinteistökehitys- ja kaavahankkeista.