Ihastuttavia kaupunkikoteja
Honkasuolle, As Oy Helsingin Neitoperho

Pientaloelämää Kaupungissa

As Oy Helsingin Neitoperhon kodit tarjoavat perheille hyvän lähtökohdan toteuttaa sujuvaa arkea. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma lämmin, tilava autotalli sekä pieni takapiha puistoalueen reunalta. Makuuhuoneet ovat tilavia ja säilytystilaa on runsaasti. Honkasuon asuinympäristö on naapurustomaisen kodikas ja kaikki toimivan arjen palvelut ovat lähietäisyydellä.

Kaikki asunnot on myyty!
honkasuo-myytävät-asunnot-perhosneito

Palvelut ja kaupat lähietäisyydellä

Kauppakeskus Myyrmanni sijaitsee kävelyetäisyydellä. Myyrmannista löydät niin hypermarketit kuin ravintolat, vaatekaupat kuin kahvilatkin. Myyrmäessä sijaitsee myös kirjasto, uimahalli ja muita palveluita.

honkasuo-myytävät-asunnot-perhosneito

Kodikas taloyhtiö

Neitoperhon kodit ovat erinomaisia lapsiperheen koteja niiden huolellisesti suunniteltujen neliöiden vuoksi. Makuuhuoneet ovat tilavia ja säilytystilaa on runsaasti kahden vaatehuoneen ansiosta. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma lämmin, tilava autotalli sekä pieni takapiha istutuslaatikoineen puistoalueen reunalta.

honkasuo-myytävät-asunnot-perhosneito

Palveluita ja ulkoilumaastoja

Honkasuon asuinympäristö on naapurustomainen, kodikas ja lämminhenkinen. Lähimaastoon pääset kipuamaan portaisiin tai lenkkeilemään vehreillä lenkkipoluilla. Kaikki palvelut löytyvät vain pienen matkan päästä. Päiväkodit ja koulu sijaitsee kävelymatkan päässä. Kirjasto, terveyskeskus, uimahalli ja liikuntapuisto tuovat arkeen sujuvuutta.

Ennakkomarkkinointimateriaali

Lataa tästä ennakkomarkkinointimateriaali. Huomioithan, että tiedot ovat alustavia ja ne voivat vielä muuttua. Lopulliset yksityiskohdat määritellään kauppakirjoissa.

Perustiedot

Nimi: As Oy Helsingin Neitoperho
Katuosoite: Neitoperhosentie 40, 00410 Helsinki
Rakennustyyppi: Rivitalo
Arvioitu valmistuminen: Syksy 2022
Asuntojen lukumäärä: 8
Tontti: Vuokratontti
Vuokranantaja: Helsingin kaupunki

honkasuo-myytävät-asunnot-perhosneito
Neitoperhon kaikki asunnot on myyty. Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä tällä lomakkeella.

Haluatko lisää tietoa näistä kodeista? Ota yhteyttä!

    Ann-Mari Piironen