Avoimet työpaikat

Tule rakentamaan hyvää työpaikkaa ja parempaa tulevaisuutta

Toivotko turvallista työtä, työrauhaa ja tukea?
Haluatko hyviä henkilöstöetuja, hymyjä ja hyvinvointia?
Vai vapautta, vastuuta ja välittämistä?

Me SSA:laiset viihdymme työpaikassamme ja haluaisimme sinut mukaan. Tutustu avoimiin paikkoihin ja kerro meille sinusta. Jos et löydä juuri nyt sinulle sopivaa paikkaa, jätä avoin hakemus. Juuri nyt on paras hetki tehdä muutos.

Tule tutkitusti hyvään työpaikkaan – tule SSA:lle!

Tutustu avoimiin paikkoihin:
Haluatko tulla kanssamme rakentamaan SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen?

Lähetä meille avoin hakemus ja kerro itsestäsi, niin jutellaan lisää!

  Kerro meille sinusta

  Miksi tulisit SSA:laiseksi?
  • Sinun työsi huomataan varmasti, et ole vain yksi muiden joukossa
  • Meillä on hyvät henkilöstöedut, saat mm. henkilöstöhinnat VALO hotelliin!
  • Meillä on erinomainen työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus, viihdyt meillä varmasti
  • Pääset kehittämään SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen ja kehittymään siinä samalla, me tuemme kehittymistäsi mm. koulutuksilla

  Mitä SSA:laiset itse sanovat työstään?*

  ”Olen viihtynyt erittäin hyvin ensimmäisen kuukauden! Työntekemistäni ja oppimistani on tuettu ja nautin työstäni.”

  ”Täällä on hyvä pöhinä ja positiivinen meininki. Töihin on kiva tulla. Ajatellaan asioita ja annetaan myös muiden ideoille mahdollisuus. Tarvittaessa apuakin löytyy, jos sitä tarvitsee.”

  *Henkilöstötyytyväisyyskysely 2021

  SSA on tutkitusti hyvä työpaikka!

  SSA Rakennus on saanut Great Place to Work -sertifioinnin. Great Place to Work -sertifiointi™ on maailmanlaajuisesti arvostettu ja tunnettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta ja se osoittaa, että työntekijät viihtyvät töissä erittäin hyvin.

  Yrityskulttuuri on yksi kolmesta tärkeimmästä kulmakivestämme. Meille on tärkeää, että SSA:laiset voivat hyvin. Hyvinvointi tarkoittaa meille paitsi hyviä henkilöstöetuja, myös sitä, että joustamme eri elämäntilanteissa ja välittämme sinusta. Hyvinvointi on myös turvallista työtä ja työrauhaa.

  Turha byrokratia ja hierarkia eivät ole meidän juttumme. Meillä kaikki ovat samalla viivalla ja päätökset tehdään nopeasti ja suoraviivaisesti. Etsimme jatkuvasti keinoja rakentaa sujuvammin ja helpottaa meidän kaikkien työtä.Me SSA:laiset rakennamme hyvän työpaikkamme yhdessä.

  Lue lisää sertifioinnista

  SSA:laisten kokemuksia

  Meidän porukastamme löytyy varsinaisia moniosaajia, joilta ei hymy hyydy edes pimeimpinä talvikuukausina.  Tuemme sinua parhaamme mukaan juuri sinun urapolullasi ja annamme sinulle vapautta ja vastuuta! Tutustu tuleviin työkavereihisi:

  työnjohtaja-työpaikat-rekry

  Michael viihtyi työharjottelussa SSA:lla

  Michael oli työharjoittelussa SSA:lla kesällä 2021. “Voin ehdottomasti suositella SSA:ta työharjoittelupaikkana kaikille. Olen saanut olla täällä osa työnjohtoporukkaa, en juoksupoika”, hän kertoo. ”Voisin kuvitella, että tällaisen työharjoittelun pitäisi aina olla.”

  Lue lisää
  työnjohtaja-työpaikat-rekry

  Projekti-insinööri Villelle yhteishenki on tärkeää

  Ville aloitti VALO työmaalla työmaainsinöörinä ja työskentelee nyt toimitilayksikön projekti-insinöörinä. Ville viihtyy SSA:lla erinomaisesti ja kertoo suurimman syyn siihen olevan yrityksen yhteishenki. “Olen päässyt kehittymään näiden 2,5 vuoden aikana odottamattoman paljon, ja otan avoimesti vastaan haasteet mitä ura SSA:lla tuo tullessaan.“

  Lue lisää
  Tutustu avoimiin paikkoihin: