Henkilöesittely

| Luokittelu: Blogi

työharjoittelu-rakennusmestari-ammattikorkeakoulu

Michael Honkala aloitti SSA:lla kesätöissä huhtikuun alussa. Hän opiskelee kolmatta vuotta Tammisaaren Yrkeshögskolan Noviassa rakennusmestariksi ja suorittaakin samalla koulun työharjoittelun.

Michael työskentelee Masalassa liikuntakeskuksen laajennuksen ja saneerauksen parissa. “Työpäivä alkaa usein sillä, että uudet työntekijät perehdytetään ja kaikkien työntekoedellytykset varmistetaan. Päivän aikana tulee pyörittyä paljon työmaalla ja varmistettua, että vaadittavaan laatu täytyy.” Michael kertoo.

“Tältä kesältä tärkein oppi on ollut tehtäväsuunnittelu ja laadunvalvonta. Haluamme tehdä hyvää jälkeä ja iloa niin omistajille kuin käyttäjillekin pitkälle tulevaisuuteen. Hyvä tehtävänsuunnittelu nopeuttaa työmaan toimintaa ja parantaa laatua, jotta kiireessä ei tule tehtyä sutta ja sekundaa. “ Hän kertoo.

Michael on viihtynyt SSA:lla erinomaisesti. “Voin ehdottomasti suositella SSA:ta työharjoittelupaikkana kaikille. Olen saanut olla täällä osa työnjohtoporukkaa, en juoksupoika. Olen saanut vastuuta, mutta myös aina apua kaikkeen, mihin olen tarvinnut. Voisin kuvitella, että tällaisen työharjoittelun pitäisi aina olla.”

Haluaisitko sinäkin olla SSA:lainen? Katso avoimet paikat ja hae mukaan.

HAE MUKAAN