Blogi

SSA on merkittävä kumppani ohjelmistokehittäjä Builderheadille

18.05.2022

SSA ja rakennusalan ohjelmistokehittäjä Builderhead ovat tehneet yhteistyötä aina Builderheadin tarinan alusta, vuodesta 2018 lähtien. Tavoitteena on luoda ohjelmisto, joka hallitsee koko hankeputken aina aihiosta vuositakuukorjauksiin. SSA onkin yhtiön perustajajäsenten mukaan ollut yksi yrityksen kehityksen kannalta merkittävin yksittäinen yritys. 

Lue lisää

Oppisopimuskoulutuksessa SSA:lla

08.03.2022

SSA:n tytäryhtiö SSA Works työllistää jo yli 20 rakennusalan ammattilaista. Yksi heistä on Veikko, joka suorittaa SSA:lla oppisopimuskoulutusta. Veikko on viihtynyt SSA:lla erinomaisesti. “Täällä SSA:lla on ollut alusta asti todella mukava puuhata. Ehdottomasti suosittelisin SSA:ta muillekin”, hän kertoo. 

Lue lisää

Ann-Marin työssä parasta ovat asiakaskohtaamiset

26.01.2022

“Työssäni parasta ovat ihmiset, asiakaskohtaamiset ja työyhteisö”, kertoo SSA:n asuntomyyntipäällikkö Ann-Mari. Hän on viihtynyt SSA:lla vuodesta 2018 saakka ja ollut mukana SSA:n kasvussa pienemmästä yrityksestä valtakunnalliseksi rakennusliikkeeksi.

Lue lisää

Modularisointi nopeuttaa koko rakennusprojektia

17.01.2022

Nopeampi suunnitteluprosessi ja työmaan läpimenoaika sekä laadukkaampi lopputulos? Nämä kaikki ovat mahdollisia, kun rakennusprojektissa käytetään valmiita moduuleita. Moduulirakentaminen mahdollistaa eri tuoteosien rakentamisen valmiiksi työmaalle ja sillä on monia etuja verrattuna perinteiseen rakentamiseen.

Lue lisää

Esittelyssä SSA:n keskisen Suomen tiimi 

21.10.2021

Tiesitkö, että SSA rakentaa koko Suomessa? Tässä on meidän Keskisen Suomen tiimi, Lauri, Lassi ja Jerry! Nämä herrat tuovat Savolaista lupsakkuutta työyhteisöömme. Lupsakkuus ei kuitenkaan tarkoita hidasta tekemistä, sillä tämän Tokmannin rakennustyöt aloitettiin toukokuussa ja se valmistuu marraskuun lopulla.

Lue lisää

Michael suosittelee SSA:ta työharjoittelupaikkana muillekin

05.08.2021

Michael Honkala aloitti SSA:lla kesätöissä huhtikuun alussa. Hän opiskelee kolmatta vuotta Tammisaaren Yrkeshögskolan Noviassa rakennusmestariksi ja suorittaakin samalla koulun työharjoittelun. “Voin ehdottomasti suositella SSA:ta työharjoittelupaikkana kaikille." Hän kertoo.

Lue lisää

Hankekehitysjohtaja Ville Impiö

20.05.2021

“Minun mielestäni nopeus ei tarkoita huonoa laatua vaan koko prosessin yhteissummaa. Oikealla suunnittelulla, moduuleiden esivalmisteluksella ja osaavalla projektinjohdolla työmaan läpimenoaikaa voidaan lyhentää. " Lue lisää Villen ajatuksia blogitekstistä.

Lue lisää