SSA Tarina

| Luokittelu: Blogi

SSA TARINA

Oppisopimuskoulutuksessa SSA:lla

Tiesitkö, että SSA:n tytäryhtiö SSA Works työllistää jo yli 20 rakennusalan ammattilaista, timpureita ja rakennussiivoajia? Yksi heistä on Veikko, joka suorittaa SSA:lla oppisopimuskoulutusta.

Veikko on työskennellyt SSA:lla syksystä 2021 ja hän suorittaa oppisopimuksena talonrakennusalan ammattitutkintoa Hyrialla.

“Koulutukseeni tarvitaan kolme näyttöä. Näistä kaksi olenkin ehtinyt jo tehdä. Kolmannen jälkeen teen vielä pienen teoriajakson ja sitten koulu on suoritettu.”

Veikko työskentelee Hyvinkään toimitilatyömaalla, jossa hänen mentorinaan toimii työnjohtaja Pauli. “Paulille voi aina soittaa, jos en ole varma, miten joku homma tehdään.”

Työtehtäviään Veikko kuvailee monipuolisiksi. “Olen päässyt tekemään ja oppimaan monenlaista” Hän kertoo. “Olen rakentanut seiniä, tehnyt saumaushommia, hoitanut työmaan logistiikkaa kurottajalla ja maalannut”

Veikko on viihtynyt SSA:lla erinomaisesti. “Täällä SSA:lla on ollut alusta asti todella mukava puuhata. Ehdottomasti suosittelisin SSA:ta muillekin”, hän kertoo. Veikko on myös pidetty työkaveri, jonka iloinen asenne piristää työmaan väkeä.

Seuraavaksi Veikko siirtyy Lidlin työmaalle Pihlajamäkeen. “Haluan ehdottomasti koulun jälkeen jäädä SSA:lle töihin, jos hommaa vain riittää. Pidän käsillä tekemisestä ja tulevaisuudessa haluan oppia paljon lisää.”

Haluaisitko sinäkin SSA:laiseksi? Tutustu avoimiin työpaikkoihin  tästä

Veikko on viihtynyt SSA:lla erinomaisesti ja toivoo jatkavansa myös oppisopimuskoulutuksen päätyttyä.