| Luokittelu: Blogi

Esittelyssä SSA:n keskisen Suomen tiimi

Tiesitkö, että SSA rakentaa myös keskisessä Suomessa? SSA on tänä vuonna laajentanut toimintaa koko Suomeen ja rakentaa keskisessä Suomessa toimitiloja ja asuinkerrostaloja. Toimistot sijaitsevat Kuopiossa ja Jyväskylässä ja tiimi vastaa myös koko Suomen palvelukotirakentamisesta.

Keskisen Suomen Kuopion tiimiin kuuluu yksikönjohtaja Lauri, projektipäällikkö Lassi ja vastaava työnjohtaja Jerry. Nämä herrat tuovat Savolaista lupsakkuutta työyhteisöömme. Lupsakkuus ei kuitenkaan tarkoita hidasta tekemistä, kun tiimi pääsee tosissaan hommiin.

Työn alla on nyt Tokmanni Leppävirralle. Rakennusaika on tiukka, sillä ensimmäiset perustukset valettiin reilu neljä kuukautta sitten ja Tokmannin aukeaa vielä tämän vuoden joulukauppaan. “Meillä on hyvä tilanne. Teemme tällä hetkellä viimeistelytöitä ja Tokmanni valmistuu aikataulun mukaisesti.” Vastaava työnjohtaja Jerry kertoo.

Jotta nopea projektin läpimenoaika on mahdollinen, tarvitaan yhteishenkeä sekä tiimin, että urakoitsijoiden kesken. “Tiimimme on joustava ja esimerkiksi omista menoista voi helposti sopia tiimin kesken. Kun työnantaja joustaa, on valmis myös itse joustamaan.” Jerry kertoo.

“SSA:lla et ole osa isoa koneistoa, vaan pystyt oikeasti vaikuttamaan. Meidän tiimissä tieto liikkuu hyvin ja Lauri pitää huolen, että tiedämme tulevista jutuista.” Projektipäällikkö Lassi kertoo.  “Meillä kaikki on yhdenvertaisia ja voimme keskustella mistä vain avoimesti.”

Tokmannin työmaalla työskentelee lisäksi monia urakoitsijoita, joilla on ollut suuri merkitys projektin onnistumisessa. “Me pyrimme aitoon kumppanuuteen urakoitsijoiden kanssa. Jokainen urakoitsija, joka on ollut tällä työmaalla töissä, on myös ollut aidosti kiinnostunut samaan maaliin pääsemisestä.” Yksikönjohtaja Lauri kertoo.  “Meidän kaikkien etu on molemminpuolinen kumppanuus, joka jatkuu hankkeesta toiseen.”

Nyt kun keskisen Suomen tiimi on päässyt vauhtiin, hankkeet valmistuvat sujuvasti. Jos sinullakin on itäisessä tai keskisessä Suomessa hanke, johon kaipaisit helppoa ja joustavaa rakentajaa tai apua esimerkiksi hankekehitykseen, ota tähän tiimiin yhteyttä! 

asuntorakentaminen-toimitilarakentaminen-keskisuomi-kuopio-tokmanni-leppävirta
Vasemmalta vastaava työnjohtaja Jerry, projektipäällikkö Lassi ja yksikönjohtaja Lauri

 

ssa-toimitilarakentaminen-tokmanni-leppävirta
Tokmannin rakennustyöt ovat hyvällä mallilla ja se aukeaa vielä tämän vuoden joulukauppaan.