SSA Tarina

| Luokittelu: Blogi

Asuntomyynnin Ann-Marin työssä parasta ovat asiakaskohtaamiset

“Työssäni parasta ovat ihmiset, asiakaskohtaamiset ja työyhteisö,” kertoo SSA:n asuntomyyntipäällikkö Ann-Mari Piironen. Ann-Mari on SSA:n toimiston ilopilleri, josta pitävät niin työkaverit kuin asiakkaatkin.

Ann-Mari on toiminut SSA:lla asuntomyynnissä jo loppuvuodesta 2018 alkaen. “Tuttuni Hannu Holma on yksi SSA Group konsernin perustajista. Soittelin Hannulle ja kysyin, löytyisikö minulle myyntityötä SSA:lta. Pääsinkin pian aloittamaan työt As Oy Espoon Reviisorin asuntojen myynnillä.

Mukana SSA:n kasvussa

Ann-Marin aloittaessa SSA Rakennus oli vielä varsin pieni yritys ja hän on ollut mukana yrityksen kasvussa.. “Nyt täällä on mukavaa suuremman yrityksen tuntua. Vaikka SSA toimii nykyään koko Suomessa, et ole vain yksi pieni palapelin palanen. Johtajat eivät istu tammipöydän takana, vaan ovat osa tiimiä.  Täällä voi olla oma itsensä ja saa vaikuttaa moneen asiaan”, Hän kertoo.

“SSA:n rakentamisosaaminen on aina ollut todella ammattimaista. Vuosien aikana myös muut prosessit, kuten hankekehitys ovat kehittyneet huomattavasti.”

Aluksi Ann-Marin tehtäviin kuului silloisen asuntokohteen asuntomyynti, mutta nopeasti Ann-Mari otti vastuulleen koko SSA:n asuntomyynnin kokonaisuuden. “Siihen sisältyy myös esimerkiksi asuntokohteen kehittämisessä mukana olo ja sisustusmallistojen suunnittelu yhdessä tiimin kanssa. On mahtavaa, kun voi itse vaikuttaa siihen, millaisia koteja rakennamme ja millaisia koteja saan olla myymässä.”

Työn mielekkyys rakentuu vapaudesta, vastuusta ja uuden luomisesta

Kasvavassa yrityksessa on ollut tilaa oppia ja kasvaa työtehtävässä. “Minulle ei ole määritelty, miten asiat tulee tehdä, vaan olen itse saanut siihen vaikuttaa. Olen ottanut selvää monista asioista, kuten esimerkiksi RS-prosessista, HITAS-asuntojen myynnistä tai asunnon vuokrauksesta ja oppinut paljon siinä samalla. Myös asuntojen hintatietous on vuosien varrella lisääntynyt.”

Ann-Mari kokee työn mielekkyyden erittäin tärkeäksi. “Työn pitää olla mukavaa, sopivan vaativaa ja vastuullista. Pidän vapaudesta päättää itse oman työpäivän kulusta ja sijainnista. SSA:lla olen viihtynyt ja työ täällä on minulle tärkeä osa elämää.”

Rakennusalassa Ann-Maria kiehtoo uuden luominen ja alan jatkuva kehittyminen. “Rakennusala kehittyy jatkuvasti ja se lisää mielenkiintoa alaan. Odotan myös aina innolla uusien asuntokohteiden käynnistymistä. Mikään ei ole parempaa kuin uusi kohde. Pääsen tutustumaan uusiin asiakkaisiin ja syntyy uutta. Aina tulee uusi tarina. “