| Luokittelu: Ajankohtaista

Keskiviikkona 28.8 As Oy Helsingin Koivupuiston tontti täyttyi arvonnassa asunnon voittaneista osakkaista ja lähialueen asukkaista. SSA Project piti tiedotustilaisuuden hankkeen rakennustöiden aloittamisesta. Työt aloitetaan puuston kaadolla 2.9.

Vapaamuotoisessa tilaisuudessa paikalla olivat myyntipäällikkö Ann-Mari Piironen, RS asiamies Elisa Kilpeläinen, kohteen projektipäällikkö Ilkka Puttonen ja vastaava työnjohtaja Johannes Ratilainen. Lisäksi paikalla oli kaupungin edustaja vastaamassa kysymyksiin poistuvan parkkipaikan järjestelyistä.

Tilaisuuden osallistujamäärä yllätti järjestäjät. Kohteen esitteitä ei riittänyt kaikille, mutta onneksi kahvia, aurinkoa ja hyvää mieltä riitti. Tilaisuus saikin erittäin hyvää palautetta tulevilta osakkailta: “On hienoa, kun rakennuttajan edustajat tulevat henkilökohtaisesti paikalle. Mukava nähdä, ketkä meidän kotimme oikeasti rakentavat.”

 

As Oy Helsingin Koivupuisto on kahden kerrostalon ja 66 asunnon taloyhtiö, johon rakennetaan lisäksi autohalli. Yhtiön asunnot ovat Hitas-asuntoja, joiden arvontaan osallistui yli 1500 hakijaa, ja kaikki asunnot varattiin.

Rakennustyöt alkavat osoitteessa Käpyläntie 11/ Paviljonkikuja 1 maanantaina 2.9.2019. Ajoittain työstä voi aiheutua meluhaittaa. Pääsääntöisesti rakennustyöt tehdään kello 7.00-17.00 välillä, ja kohde valmistuu loppuvuodesta 2020. Työt eivät vaikuta merkittävästi Käpyläntien liikennejärjestelyihin.

Lisätietoa
Vastaava työnjohtaja Johannes Ratilainen, puh 050-9171624.johannes.ratilainen@ssagroup.fi
Projektipäällikkö Ilkka Puttonen, puh. 0400-839195 ilkka.puttonen@ssagroup.fi