Asiakashaastattelu

| Luokittelu: Ajankohtaista

Asiakashaastattelu – Marko Paloniemi, KW-Component Oy

SSA ja puurakentamiseen erikoistunut KW-Component ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2020. Yhteistyö alkoi pienemmissä asuntohankkeissa, joissa KW-Component tarvitsi työmaille vastaavaa työnjohtoa. “SSA:lla oli referenssejä ja kokemusta modulaarisesta puurakentamisesta, joten yhteistyö käynnistyi onnistuneesti.” KW-Componentin toimitusjohtaja Marko Paloniemi kertoo.

KW-Component kuuluu Woodcomp-yhtiöihin, joka on erikoistunut puunjalostukseen ja teolliseen puutalojen valmistamiseen. Yhtiö on kasvanut erityisesti moduulitekniikkaan perustuvassa puukerrosrakentamisessa. SSA ja KW-Component ovat tehneet yhteistyötä jo kolmessa hankkeessa pääkaupunkiseudulla.

“Yhteistyötä on laajennettu edelleen myös projektijohtoon ja olemme olleet tyytyväisiä sujuvaan yhteistyöhön ja ammattimaiseen toimintaan vaativissakin tilanteissa.” Marko kertoo. “Projektijohtokohteissa SSA:n mukaantulo tarjouslaskentaan on parantanut laskennan tarkkuutta ja helpottanut budjetointia.”

Yhteistyössä tehdyt hankkeet, Sarvvikiin rakennettu luhtitalo ja Järvenpäähän rakennettu koulu- ja päiväkotirakennus valmistuivat molemmat aikataulussa. Myös Sipoon Kallionmäkeen A-Kruunulle rakennettavassa puukerrostaloyhtiössä on lopputyöt käynnissä ja kohde luovutetaan tilaajalle aikataulussa maaliskuun lopussa. “SSA on tuonut mukanaan hyviä yhteistyökumppaneita työmaille. Hankkeet ovat pysyneet hienosti aikataulussa.” Marko kertoo.

SSA:lla ja KW-Componentillä on uusia projektinjohtohankkeita suunnitteilla. “KW-Component on meille erinomainen yhteistyökumppani.” SSA:n hankekehitysjohtaja Ville Impiö kehuu. “Meillä on avoin luottamussuhde ja voimme esimerkiksi ehdottaa KW:lle sopivia hankkeita. KW-Componentilla on erinomainen moduuliosaaminen, jota pystymme täydentämään meidän ydinosaamisella suunnittelunohjauksen, toimivan viranomaisyhteystyön ja paikallistuntemuksen osalta.”

Myös Marko on samoilla linjoilla yhteistyön sujuvuudesta. “Toivon yhteistyön jatkuvan ja kehittyvän edelleen.” Hän summaa

sipoo-puukerrostalo-rakennusliike
A-Kruunulle rakennettava puukerrostalohanke Sipooseen on lähes valmis.