| Luokittelu: Ajankohtaista

“Ilari on aina iloinen ja hymyilee kohdatessa. Hänellä on palava halu kehittää asioita ja pitää yllä hyvää tiimihenkeä.” Kuvailee työkaveri Ilari Pistoa, vuoden 2019 SSA:laista.

Ilari äänestettiin vuoden 2019 SSA:laiseksi jo perinteeksi muodostuneella joululounaalla. Positiivinen ja aina auttamishaluinen Ilari onkin erinomainen valinta.

“Vuoden positiivisin Ilari omaa aidon halun kehittää asioita. Hän välittää ja varmistaa, että myös muut onnistuvat. Hän ei selittele vaan tarttuu toimeen. Ilarin sydän sykkii SSA:n verta!“ Työkaverit kertovat.

Ilari on työskennellyt SSA:n palveluksessa vuodesta 2015 alkaen aloittaen silloisen Ostrocontin, nykyisen SSA Projectin tehtävissä edeten sieltä koko konsernin taloushallintoon. Hän onkin yksi pisimpään SSA:lla työskennelleistä työntekijöistä ja omaa erinomaisen käsityksen kaikkien konserniyritysten liiketoiminnasta.

Ilarilla on ollut merkittävä rooli yhtiön historiassa. Hän on ollut luomassa toimintamalleja ja työkaluja sekä kehittänyt yrityksen toimintaa. Kauppatieteiden maisteriksi valmistunut Ilari toimii SSA:lla talousosaston controllerina, mutta häneltä hoituvat niin IT -tukihenkilön kuin muutkin yrityksen työt.

“Ilari vääntää isolla draivilla Exceliä ja kykenee hiiltymättä auttamaan IT-ongelmissa.”

Onnea Ilarille ansaitusta tittelistä!