| Luokittelu: Ajankohtaista

Pekka Kiviahde Pohjoisen Suomen aluejohtajaksi

Pekka Kiviahde on aloittanut Pohjoisen Suomen aluejohtajana. Hän tulee vastaamaan Pohjoisen Suomen rakennushankkeista asunto- ja toimitilarakentamisessa. 

Pekka on aiemmin työskennellyt projektipäällikön ja vastaavan työnjohtajan tehtävissä erilaisissa asuntorakentamisen hankkeissa. Hän on ehtinyt kartuttaa monipuolista kokemusta myös koulu- ja päiväkoti-, hyvinvointi- ja toimitilarakentamisessa. Pekka on tehnyt töitä rakennusalalla myös pienyrittäjänä. Koulutukseltaan Pekka on rakennusinsinööri ja opiskelee parhaillaan ylemmässä ammattikorkeakoulussa lisää rakennusprojektien tehokasta johtamisesta.

SSA:lle Pekka tuli yhteisten tuttujen kautta. “Innostuin tästä huikeasta mahdollisuudesta päästä kehittämään Pohjois-Suomen toimintaa alusta saakka”, hän iloitsee. “SSA:lla on mahtava porukka. Yhteenkuuluvuuden tunne ja välittäminen heijastuvat tekemisestä.”

Oulun toimistolla on tavoitteena kasvaa keskisuureksi rakennus- ja kiinteistöalan toimijaksi pohjoisessa Suomessa. Ensimmäinen kerrostalohanke on tarkoitus käynnistää Oulun keskustaan alkuvuodesta 2022. “Pääpainomme on Oulun seudulla. Rakentamisen keskiössä tulevat olemaan asunto-, toimitila- ja kauppapaikkarakentaminen.” Pekka kertoo.

Pekka näkee SSA:lla hyviä mahdollisuuksia menestyä myös pohjoisen Suomen markkinassa. “SSA:n toiminta perustuu laadukkaaseen tekemiseen alusta loppuun saakka. Asiakas palvellaan niin hyvin, että hän tulee meidän asiakkaaksi uudelleenkin. Haluamme olla mukana rakennusalan kehittämisessä muun muassa elementoimalla työmaiden kannalta haastavia työvaiheita.”