| Luokittelu: Ajankohtaista

Projektipäällikkö Ilkka Puttosesta hankekehitysjohtaja

Projektipäällikkö Ilkka Puttonen siirtyy hankekehitysjohtajan tehtävään. Ilkka on yksi SSA:n pitkäaikaisimmista työntekijöistä. Hän on työskennellyt SSA:lla aina Ostrocontin ajoista lähtien ja nähnyt yrityksen kehityksen konsulttiyhtiöstä rakennusliikkeeksi. Projektipäällikkönä Ilkka on ollut paitsi rakennuttamassa asuntohankkeita, myös kehittämässä SSA:ta ja omaa tapaa rakentaa.

“Kun aloitin SSA:lla, rakennustoiminnassa oli minun ja toimitusjohtajan lisäksi yksi henkilö. Haaveilimme toki tulevaisuudesta, muttemme koskaan osanneet kuvitella näin suurta kehitystä. Olemme kuudessa vuodessa kehittyneet paljon nopeammin ja paremmaksi yhtiöksi, kuin kukaan osasi silloin 2015 syksyllä kuvitella. Olen hurjan iloinen siitä, mitä SSA on nyt.” Hän kertoo.

Ilkalla on erinomaiset lähtökohdat hankekehitystehtävään. Hän on koulutukseltaan rakennusarkkitehti ja on projektipäällikön tehtävässä nähnyt kymmeniä erilaisia asuinrakennushankkeita.

“Hankekehitystehtävä on ollut tavoitteeni pienestä pojasta saakka. Yrityksen ja asiakkaan menestymisen kannalta tämä kohta on ratkaiseva. Minulla on koulutuksen ja kokemuksen puolesta ammattitaitoa tähän tehtävään, ja on hienoa, että saan jatkossa keskittyä siihen oikein kunnolla. Työssäni näen erityisen tärkeänä asiakkaan aidon kuuntelemisen ja sopivan ratkaisun löytämisen.

Ilkka on aina pitänyt uuden kehittämisestä. Hän onkin ollut monessa kehitystehtävässä, kuten suunnittelun ohjauksen konseptoinnissa ja SSA Palan kehitystyössä mukana. “Kaikki kehitystyö ei välttämättä näy heti ulospäin, mutta tuo haluttavuutta sekä rakennuttajien, että työnhakijoiden silmissä. Mielestäni pitäisi aina katsoa tulevaisuuteen, ja miettiä, mitä voi tehdä paremmin ja sujuvammin. Arvostan SSA:lla sitä, että meillä työskentelee monen ikäistä porukkaa. Nuorille annetaan vastuuta ja mahdollisuus olla kehittämässä yrityksen toimintaa ja rakentamista.”

Ilkka uskoo vahvasti SSA:n menestykseen myös tulevaisuudessa. “Tulevaisuudessa toivoisin, että SSA olisi edelleen arvojen mukainen toimija, jossa sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö tekee töitä yhtenä porukkana samaan suuntaan. Pidetään hyvästä henkilöjohtamisesta kiinni, sillä ihmiset ovat meillä ne, jotka rakentavat ja ihmisille me rakennamme. Toivon myös, että konseptimme ovat kehittyneet edelleen ja jokaisella toimialueella on selkeä toimintamalli . Jos me näissä onnistumme, meistä on vaikka mihin.“

Ilkka-hankekehitys-hankekehitysjohtaja
Ilkka odottaa innolla tulevaa tehtäväänsä.

 

Haluatko jutella Ilkan kanssa lisää? Ota yhteyttä!

Ilkka Puttonen
+358 400839195
ilkka.puttonen@ssa.fi