Ajankohtaista

| Luokittelu: Ajankohtaista

SSA Project laajentaa toimintaansa koko Suomen alueelle

SSA Project laajentaa toimintaansa koko Suomen alueelle. Yhtiö on 9.11 alkaen perustanut toimipisteet Keski- ja Pohjois-Suomeen. Jyväskylään perustetun toimiston hankejohtajaksi on nimetty Joni Alatyppö ja Oulun toimiston hankejohtajaksi Paolo Pisano.

SSA Project on ollut kahtena vuonna peräkkäin Suomen rakennusliikkeiden suurin kasvaja. Kasvua kertyy myös tänä vuonna yli 50 prosenttia, kun yritys tavoittelee 50 miljoonan euron liikevaihtoa. “Toimistojen avaaminen Keski- ja Pohjois-Suomeen ovat luonnollinen jatkumo kasvulle. SSA Project on palveleva rakennusliike ja voimme nyt laajentumisen myötä palvella asiakkaitamme entistä laajemmin.” Toimitusjohtaja Jorma Kilpeläinen kertoo. “Markkinoilla on selkeästi tarvetta rakennusliikkeelle, joka pystyy toimimaan ketterästi ja nopeasti asiakkaan tarpeen mukaan sekä ratkaista rakentamisen ongelmia.”

Keskisen Suomen hankejohtajaksi nimetty Joni Alatyppö tutustui SSA:han VALO hotellin kautta. “Minua jäi kiehtomaan aivan uudenlainen konsepti. Kävin tutustumassa VALOon sen valmistuttua ja ensi tapaamisesta asti huomasin, että nyt ollaan tekemisissä ylpeiden ammattilaisten kanssa. Tähän porukkaan halusin mukaan.” Työt ovat lähteneet hyvin käyntiin. “On ollut mukava aloittaa työt rennossa porukassa, jossa autetaan toinen toisiaan.”

Pohjois-Suomen hankejohtaja Paolo Pisano on toiminut rakennusalalla vahvasti hankekehityksen ja urakoinnin parissa lähinnä toimitilamarkkinassa.  “SSA näyttäytyi minulle erittäin modernina ja houkuttelevana rakennusalan toimijana, joka VALO -konseptin myötä on rohkeasti uskaltanut tuoda alalle uutta ja innostavaa ajatusmallia. Organisaatio on kokenut, osaava, innovatiivinen ja ketterä.” Pisano kertoo. “Kiinnostuin mahdollisuudesta lähteä kehittämään SSA Projectia ja sen moniulotteista rakentamisen konseptia valtakunnallisena organisaationa. Työssäni minulla on jatkossa mahdollisuus luoda tehokkaat ratkaisut yhteistyössä asiakkaan kanssa niin toimitiloista, asunnoista, kuin suuremmistakin hankekokonaisuuksista.”

“SSA Project on yrityksenä herättänyt jo mukavasti kiinnostusta niin kollega- kuin asiakasrintamallakin. Etsimme asunto- ja toimitilahankkeita, joissa SSA:n innovatiivisella ja asiakaslähtöisellä toiminnalla luomme tilaajillemme aidosti lisäarvoa rakentamiseen.”  Pisano kertoo. “Organisaatiomme tulee kasvamaan ja etsimme myös rakennusalan ammattilaisia töihin uusiin toimipisteisiin.” Alatyppö lisää.

Lisätietoja  
Jorma Kilpeläinen, toimitusjohtaja, puh. +358504688058, jorma.kilpelainen@ssagroup.fi
Joni Alatyppö, Hankejohtaja, Keski-Suomi, puh. +358 40 722 9878, joni.alatyppo@ssagroup.fi
Paolo Pisano, Hankejohtaja, Pohjois-Suomi, +358 40 0182992, paolo.pisano@ssagroup.fi

 

ssa-project-rakennusliike-hotellirakentaminen-kauppapaikkarakentaminen
Joni Alatyppö (vas.) ja Paolo Pisano

 

SSA Project ratkaisee, suunnittelee ja rakentaa järkeviä koteja ja liiketiloja. Yhtiö on ollut kahtena viime vuonna rakennusliikkeiden suurin kasvaja ja hakee hallittua kasvua myös tulevaisuudessa. SSA Project on tunnettu erityisesti vasta valmistuneen VALO Hotel & Work -rakennushankkeen kokonaisurakoinnista.

SSA Group on innovatiivinen kiinteistökehittäjä ja rakentamisen palveluita tuottava konserni. SSA:n konsepti VALO Hotel & Work on uudenlainen business-hotelli 24/7 palveluilla. Sen 422 hotellihuonetta muuttuvat päiväsaikaan työhuoneiksi tarjoten näin asiakkailleen joustavat ja monipuoliset työtilat kaiken kattavilla hotellipalveluilla.