Yleiset

| Luokittelu: Ajankohtaista

SSA perustaa toimipisteen Kuopioon

SSA perustaa toimipisteen Kuopioon. Kuopion toimipisteen aluejohtajana on aloittanut Lauri Rantala, jonka vastuulla on Itäisen- ja Keskisen Suomen rakennushankkeet.

Lauri on ehtinyt toimia rakennusalalla yli 10 vuotta ja edennyt työnjohtajan tehtävistä edelleen työpäälliköksi ja aina rakennuspäälliköksi asti. Rakennuspäällikkönä Lauri on vastannut koulu- ja päiväkotiyksikön tuotannosta. Koulutukseltaan Lauri on talonrakentaja ja rakennusinsinööri, joten hänellä on laaja tuntemus rakennusalalta myös käytännön tekemisestä asti.

SSA oli Laurille entuudestaan tuttu rakennusalan yritys. “Olen seurannut viimeisen vuoden aikana mielenkiinnolla SSA:n kulkua. SSA herätti luottamusta, joten työpaikan vaihtaminen oli helppoa“ Lauri kertoo. “SSA herätti mielenkiintoni myös työnantajana, sillä olen kuullut yrityksestä paljon hyvää. Koin tehtävän olevan sopiva seuraava askel työuralleni.”

Lauri aloitti SSA:lla koronapandemian aiheuttaman etätyön aikana ja on päässyt näkemään suurimman osan uusista työkavereista vain etävastaanottimien äärellä. “Vastaanotto SSA:lla on ollut erittäin lämmin. Porukka on mukavaa ja kaikkialta saa tukea uusissa asioissa.”

Itäisen ja Keskisen Suomen alueella on hankekehityksessä muutamia hankkeita, joiden on tarkoitus lähteä liikkeelle kuluvan vuoden aikana. “Olen innoissani tästä uudesta tehtävästä ja mahdollisuudesta lähteä kasaamaan organisaatiota Keskiseen Suomeen.” Lauri kertoo. “Luottavainen mieli on tulevaan.”

rakennusliike-ssa-kuopio-itä-suomi
Lauri Rantala on aloittanut Kuopion toimiston aluejohtajana.