Ajankohtaista

| Luokittelu: Ajankohtaista

SSA Project vahvistaa kasvuaan ja on perustanut asunto- ja toimitilarakentamisen yksiköt. Pääkaupunkiseudun asuntorakentamisesta vastaavaksi on nimitetty Tuomo Kilpeläinen, joka toimi aiemmin SSA Projectilla projektinjohtajana. VALO Hotellin projektipäällikkönä toiminut Hannu Riikola on nimetty vastaamaan pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisesta. Nimitykset ovat astuneet voimaan.

“Meillä oli selkeästi tarvetta sekä asunto- että toimitilapuolen vetäjälle. Tilauskantamme on erinomainen ja organisaatiomuutos vahvistaa tulevaisuutemme kasvua.” Toimitusjohtaja Jorma Kilpeläinen kertoo. “Meillä on omassa porukassa erittäin sitoutunutta ja osaavaa väkeä ja tuntui luonnolliselta nimittää vetäjät omasta henkilöstöstämme.Tuomo ja Hannu ovat molemmat rakennusalan ammattilaisia, joilla on pitkä ja laaja kokemus erilaisista hankkeista, ja he ymmärtävät myös taloudellista ja kaupallista näkökulmaa.”

Asuntopuolen uusi vetäjä Tuomo Kilpeläinen odottaa innolla uusia haasteita ja mielenkiintoista tehtävää. “Meillä on erinomainen porukka, jonka kanssa lähdemme yhdessä kehittämään toimintaa. Nostamme laadun ja työturvallisuuden entisestään keskiöön ja yhtenäistämme toimintatapojamme työmailla.” Tuomo kertoo. “Saimme kesän aikana vahvistusta tiimiimme, kun Johannes Kilpeläinen aloitti hankintapäällikkönä ja aiemmin työnjohtajana toiminut Niko Kinnunen nimitettiin työpäälliköksi.”

Tuomon suunnitelmat tulevaisuudesta ovat selvät: “Haemme kannattavaa kasvua. Vahvistamme hyvää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja etsimme uusia asiakkaita. Tavoitteenamme on nostaa SSA Project merkittäväksi asuntorakentajaksi ja vahvistaa omaperustaista tuotantoa.”

Myös toimitilayksikön vetäjä Hannu Riikola odottaa innolla uusia haasteita. “Pääsen aloittamaan varsin puhtaalta pöydältä yksikön kehittämisen, mutta osaavan tiimin turvin. Tiimiläisillä on vahva toimitilapuolen osaaminen ja erilaisia referenssejä. Tulemme myös rekrytoimaan lisää rakennusalan osaajia ja opiskelijoita sekä asunto- että toimitilapuolelle.

“SSA on keskittynyt aiemmin enemmän asuntopuoleen, mutta toimitilareferenssejäkin on kertynyt. LVIturvan toimitilat rakennettiin vuonna 2017, VALO Hotel & Work valmistuu pian Mannerheimintielle ja Järvenpään koulu saa käyttöönottoluvan loppukesästä. Syksyn aikana käynnistyy urheiluhallin rakentaminen.” Hannu kertoo. “Tulemme kehittämään hankekehitystyötä ja etsimme uusia hankkeita. Pystymme ketteränä toimijana vastaamaan moneen erilaiseen toimitilatarpeeseen.”

Lisätietoja
Jorma Kilpeläinen, toimitusjohtaja, 050 468 8058
Tuomo Kilpeläinen, Yksikönjohtaja asuntorakentaminen PKS, 050 346 6716
Hannu Riikola, Yksikönjohtaja toimitilarakentaminen PKS, 040 356 538

Hannu (vas.) ja Tuomo odottavat innolla uusia haasteita.