SSA Rakennus herätti Kytäjä Resortin Törölän eloon

| Luokittelu: Ajankohtaista

SSA Rakennus herätti Kytäjä Resortin Törölän eloon

Kytäjä Resort ylpeänä esittää: Törölä. Kytäjä Golfin viheriöiden liepeillä sijaitseva vanha kerrostalo on saneerattu uuteen loistoonsa ja saa nyt uuden elämän tyylikkäänä majoituskohteena.

SSA Rakennus luovutti hankkeen äskettäin Kytäjä Resortin omistavalle Maatalousyhtymä Laakkoselle. Törölä on pian valmis vastaanottamaan ensimmäiset vieraansa.

SSA Rakennuksen saneerausprojektin tuloksena tämä arvokas, noin 80-vuotias rakennus muuttui autioituneesta asuinkerrostalosta ensiluokkaiseksi majoituskohteeksi, josta löytyy nyt 19 upeaa majoitushuonetta.

“Saimme lisättyä rakennuksen käyttöikään vielä vähintään 50 vuotta”, iloitsee SSA Rakennuksen Pekka Kiviahde.

Törölä ei ole SSA Rakennukselle pelkkä saneerausprojekti; se on kulttuurinäyte Kytäjän alueen arvokkaasta historiasta ja elinvoimaisesta tulevaisuudesta.

Koko saneeraushanke toteutettiin alusta loppuun huippulaadukkaasti.

Kokonaisuuden viimeistelee 1940-luvulta inspiraatiota ammentava sisustus, joka lisää rakennuksen charmia entisestään. Lahjakkaan sisustusarkkitehti Minna Hurmeen ammattitaito näkyy Törölän joka kulmassa.

Saneeraushankkeen aikana SSA:n ja tilaajan välinen vahva yhteishenki oli ilmeinen.

Vaikka alkuperäinen hanke muuttui matkan varrella premium-tasoiseksi projektiksi ja molemmat osapuolet kohtasivat projektin aikana yllätyksiä, ratkaistiin ne aina rakentavassa hengessä.

Tilaaja antoi myös paljon positiivista palautetta erityisesti työnjohdon erinomaisesta otteesta koko projektiin.

SSA:n yhteistyötä Kytäjä Resortin kanssa voi siis kutsua erittäin hedelmälliseksi. “Vaikka matkan varrella kohtasimme haasteita, SSA:n työnjohto kuunteli tilaajan toiveita ja tarpeita”, toteaa Kytäjä Resortin myyntipäällikkö Sari Tani.

SSA:n yksikönjohtaja Petri Paavilainen lisää: ”Suurkiitos koko työmaan tiimille ja erityiskiitos tilaajalle. Oli todella hienoa työskennellä hankkeessa, jossa kaikki osapuolet todella työskentelivät yhdessä kohti yhteistä tavoitetta.”

Saneerattu Törölä hehkuu nyt uutta loistoaan, ja on todiste siitä, mitä vahvalla yhteistyöllä ja yhteisellä visiolla voidaan saavuttaa.