SSA rakennus Oy:n korkea laatu kylpyhuoneissa palkittiin: Saavutimme arvostetun Inspecta Sertifiointi Oy:n FI-märkätilasertifikaatin!

| Luokittelu: Ajankohtaista

Kuvittele hetki, kun avaat oven uuteen kylpyhuoneeseesi – laatat loistavat puhtaina, kaikki näyttää virheettömältä ja sinulla on sellainen olo, että voit luottaa siihen, että kylpyhuoneesi kestää vuosikymmeniä.

Kuulostaako hyvältä? Minusta ainakin.

Tämä on osoitus sitoumisestamme laatuun, ammattitaitoon ja jatkuvaan parantamiseen. Tehtaan ytimessä valmistuu päivittäin kylpyhuonemoduuleja, jotka rakennetaan märkätila sertifikaatin standardit huomioiden.  Ne ovat yhdistelmä ammattitaitoa, intohimoa ja halua tehdä asiat oikein.

Ja nyt…  Yksi merkittävistä rakennusalan kylpyhuoneisiin liittyvistä tunnustuksista on saavutettu – Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt märkätilaelementit FI-Sertifikaatin SSA  Kylpyhuonemoduuleille.

Mitä FI-märkätilasertifikaatti tarkoittaa?

FI-märkätilasertifikaatti viittaa Suomessa käytettyyn sertifiointijärjestelmään, joka takaa, että märkätilojen (kuten kylpyhuoneiden) vedeneristystyöt on tehty voimassa olevien määräysten ja hyvän rakennustavan mukaisesti. Tämä sertifiointi on erittäin tärkeä rakennusalalla, sillä märkätilojen virheellinen vedeneristys voi johtaa vakaviin kosteus- ja homeongelmiin.

Märkätilasertifikaatin taustalla on pyrkimys varmistaa, että:

Työntekijöiden pätevyys: Henkilöt, jotka tekevät vedeneristystöitä, ovat koulutettuja ja päteviä. Heillä tulee olla voimassa oleva sertifikaatti, joka osoittaa, että he ovat suorittaneet tarvittavan koulutuksen ja osaavat tehdä työn oikein.

Materiaalien laatu: Käytettävien vedeneristemateriaalien on täytettävä tietyt laatuvaatimukset ja ne on hyväksytty käytettäväksi märkätiloissa.

Työn laatu: Vedeneristystöiden on noudatettava voimassa olevia rakennusmääräyksiä ja suosituksia. Työn suorittamisen jälkeen tehdään yleensä tarkastus varmistaakseen, että kaikki on tehty oikein.

Dokumentaatio: Työntekijöiden on dokumentoitava työnsä ja annettava asiakkaalle todistus tai sertifikaatti, joka osoittaa, että vedeneristystyö on tehty oikein ja ammattitaitoisesti.

FI-märkätilasertifikaatti on osa rakentamisen laatujärjestelmää Suomessa ja se on tärkeä työkalu rakennusalan yrityksille varmistaa korkealaatuisten ja turvallisten märkätilojen rakentaminen. Lisäksi se antaa kuluttajille luottamusta siihen, että työ on tehty ammattitaitoisesti ja oikeiden määräysten mukaan.

Mikä tekee FI-märkätilasertifikaatista niin erityisen?

Jos sertifikaatti kuulostaa hieman tekniseltä, anna minun selittää hieman inhimillisemmin.

Inspecta Sertifiointi Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluiden tarjoajista.

Tämä kyseinen sertifikaatti on merkki laadusta, koska sertifikaattia on myönnetty yhteensä 6 kpl Suomessa ja Virossa. 

Se kertoo meille (ja sinulle!), että kun astut jalallasi yhteen SSA:n tehtaalla rakennetuista kylpyhuoneista, voit olla varma, että kylpyhuoneet kestävät ja niissä on otettu huomioon kaikki yksityiskohdat.

Mikä merkitys FI-märkätilasertifikaatilla on asiakkaillemme?

Se ei ole vain merkki laadustamme, vaan se on myös lupaus asiakkaillemme.

Voimme olla varmoja siitä, että valitessanne SSA rakennus Oy:n saatte tuotteen, joka on valmistettu huolella, ammattitaidolla ja viimeisten korkeimpien standardien mukaisesti.

Lisäksi sertifiointi antaa lisäturvaa. Voit luottaa siihen, että tuotteemme ovat turvallisia, kestäviä ja ne ovat läpäisseet tiukat kokeet ja tarkastukset.

Tulevaisuuden suunnitelmissamme on jatkaa investointeja laatuun, koulutukseen ja tuotekehitykseen. Tämä sertifikaatti on merkittävä askel matkallamme kohti parempaa ja kestävämpää rakentamista.