| Luokittelu: Ajankohtaista

SSA:n uusi kehityspäällikkö Tommi Heikkilä

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Tommi on saanut ylennyksen Kehitysinsinööristä Kehityspäälliköksi SSA:lla. Tämä uusi tehtävä tarjoaa Tommille mahdollisuuden laajentaa jo vaikuttavaa osaamistaan ja auttaa SSA:ta kehityksessä eteenpäin.

Uuden roolinsa myötä Tommi on nyt vastuussa toiminnanohjausjärjestelmän ja päivittäisten toimintojen kehittämisestä sekä hankkeiden auditoinnista

Hänen tehtävänsä on auttaa SSA Rakennuksen henkilöstöä varmistamaan projektien laadukkuus, turvallisuus ja vastuullisuus, joka on olennainen osa meidän sitoumustamme korkeatasoiseen toimintaan.

Ennen tätä tehtävää Tommi palveli SSA:lla kehitysinsinöörin roolissa.

Hänellä on myös kokemusta rakennuttajakonsultin tehtävistä ja hän on jopa omistanut ja operoinut omaa yritystä useamman eri busineskonseptin parissa. Tommin monipuolinen ja laaja-alainen tausta antaa hänelle ainutlaatuisen perspektiivin, jota hän voi hyödyntää uudessa roolissaan.

Vapaa-ajallaan Tommi harrastaa urheilua, lukemista ja sijoittamista. Hän kouluttaa muita sijoituskentässä, jakaa tietämystään ja inspiroi muita. Tommin suurin intohimo on ymmärtää talousmarkkinoiden toimintaa. Hän lueskelee usein talouden historiaa iltasaduksi, mikä heijastaa hänen omistautumistaan ja jatkuvaa haluaan oppia uutta.

Onnittelut Tommille tästä uudesta ja jännittävästä vaiheesta hänen urallaan!

Olemme varmoja, että hän tulee menestymään uudessa roolissaan ja tulee auttamaan SSA:n kasvussa sekä prosessien suunnittelussa.