| Luokittelu: Ajankohtaista

Löytyykö taloyhtiöltäsi suuri tontti, johon saattaisi mahtua asuinrakennus, jopa kerrostalo? Ota tontti hyötykäyttöön ja tee palvelus taloyhtiöllesi. Tontin kaavoitusta muuttamalla taloyhtiöllä on mahdollista saada uutta rakennusoikeutta tontilleen. Näin voidaan mahdollistaa uuden asuinrakennuksen, esimerkiksi luhti- tai kerrostalon rakentaminen. Lisärakentaminen on erinomainen keino helpottaa taloyhtiön taloutta ja kustantaa esimerkiksi putkiremontteja.

Konsultti kannattaa ottaa mukaan projektiin heti alkuvaiheessa. Hyvällä konsultilla on tietämystä ja kokemusta siitä, kuinka paljon ja mitä tontille voi tehdä. Tärkeää on myös hyvät suhteet sekä arkkitehteihin, että kaupungin päättäjiin. Näin vältytään turhilta kustannuksilta ja suunnitellaan alusta asti sekä järkevä ja kaunis, mutta myös kustannustehokas rakennus.

SSA Project on erinomainen, joustava konsultti taloyhtiöiden lisärakentamishankkeissa. Tarjoamme konsultointipalvelua tontin kaavakehitykseen ja rakennuksen suunnitteluun. Kehitämme tonttia, haemme siihen kanssanne uutta kaavaa ja viemme koko prosessin läpi. Halutessanne voitte myös rakentaa kohteen kanssamme, mutta emme velvoita siihen kuten useimmat muut rakennusliikkeet. Meillä on vahva osaaminen ratkaista rakentamisen yhtälö niin, että saatte yhtiönä tontista mahdollisimman paljon irti.

Joskus taloyhtiön koko rakennuskanta on kiinteistöjen kunnon vuoksi syytä päivittää kokonaan uudelleen. Koko kiinteistön päivitys nostaa osakkeiden arvoa, mutta tuo luonnollisesti muutoksia asumiseen rakennusaikana. Jotta prosessi olisi osakkeenomistajille mahdollisimman sujuva, voimme tarjota myös kokonaisratkaisua, johon sisältyy asuminen Spot Apartments sisaryhtiön kalustetuissa asunnoissa.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten saisitte tontistanne tuottoisan, kiinteistöstä kestävän ja prosessista sujuvan!