Timo Nuora SSA:n hankejohtajaksi

| Luokittelu: Ajankohtaista

Rakennustuoteteollisuudessa myynnin johtotehtävissä viimeiset vuodet työskennellyt Timo on valmis uuteen haasteeseen. Hänen kokemuksensa rakennusalalta on laaja-alainen, sillä ennen myyntiuraa hän työskenteli rakennusliike PEAB:lla. Hän on toiminut rakennusalalla eri tehtävissä aina apupojasta työpäälliköksi asti. Timo on saanut nähdä alan eri puolet, ja tuonut tärkeän näkökulmansa myyntiin reilun kymmenen vuoden ajan.

SSA:lla Timo astuu hankejohtajan saappaisiin. Hänen vastuualuettaan tulee olemaan myynnin ja hankekehityksen kehittäminen sekä asiakasnäkökulman parantaminen. Toimialueenaan hänellä on Etelä-Suomi ja pääkaupunkiseutu, jossa hän keskittyy erityisesti asuntorakentamisen hankkeisiin. Timon rooliin kuuluu myös uusien asiakkuuksien hankinta sekä nykyisten asiakkaiden kontaktointi, asiakkaan tarpeet aina etusijalla.

Miksi Timo valitsi juuri SSA:n seuraavaksi työpaikakseen

”Tuntui, että haluan uutta”, Timo sanoo.

”Sama homma myynnissä ja hankkeissa. Uuden oppiminen ja kyllä siinä vaiheessa kun vanha alkaa tuntumaan puurolta – silloin pitää miettiä uutta. Valinta oli monen tekijän summa.”  Hän kertoo innostuvansa uudesta oppimisesta ja tiimityöskentelystä. Timon mukaan rakentamisessa, niin kuin missä tahansa työssä, on kyse yhdessä tekemisestä.

Timo on ihmisenä avoin, sosiaalinen joukkuepelaaja. Hän on aina valmis auttamaan muita ja pitää oven aina auki kaikille. Vapaa-ajallaan hän harrastaa monipuolisesti liikuntaa, osallistuu yhdistystoimintaan ja vapaaehtoistyöhön sekä toimii kunnallisissa luottamustehtävissä.

”Paljon sellaista, missä tehdään yhdessä ja joissa pääsee kehittymään ja kasvamaan”, Timo kertoo.

Luonnossa liikkuminen on Timolle tärkeä osa elämää, se on hänen tapansa ladata akkuja. Myös perhe on hänelle tärkeä, ja nyt kun lapset ovat aikuisia (20, 22 ja 24 vuotta), on hänellä myös enemmän aikaa omille harrastuksilleen.

Timo on kiistatta rakennusalan rautainen ammattilainen. Uusi rooli SSA:lla tarjoaa mahdollisuuden haastaa itseään ja oppia uutta.

”Porukan kanssa yhdessä ideointi ja mitä tuloksia saadaan yhdessä aikaan. Uuden oppiminen ja innostus uuteen motivoi”, Timo sanoo innostuneena.

SSA:n toimitusjohtaja Jorma Kilpeläinen on tyytyväinen Timon liittymisestä tiimiin. ”Timo tuo mukanaan laaja-alaisen kokemuksen ja tietotaidon rakennusalalta. Hänen näkemyksensä ja kokemuksensa tulevat olemaan korvaamattomia SSA:n tulevaisuuden suunnittelussa”, hän toteaa.

Timo näkee tulevaisuuden SSA:lla valoisana ja uskoo, että hänen vankka kokemuksensa sekä jatkuva halu oppia ja kehittyä tuovat uutta potkua yhtiön toimintaan. Hän on valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja on innokas näkemään, mihin hän ja SSA voivat yhdessä päästä.

”Halu oppia uutta, kehittyä ja kasvaa sekä työssä että henkilökohtaisesti on aina ollut minulle tärkeää. Uskon, että SSA tarjoaa juuri oikeanlaisen ympäristön tälle”, Timo kertoo lopuksi. ”Olen innoissani siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja miten voin auttaa SSA:ta saavuttamaan sen tavoitteet.”

SSA:n toimitusjohtaja Jorma Kilpeläinen toivottaa rakennusalan moniosaaja Timon tervetulleeksi tiimiin, korostaen hänen kokemuksensa ja tietotaidon olevan korvaamattomia yrityksen tulevaisuuden suunnittelussa.