| Luokittelu: Ajankohtaista

Toimitusjohtajan jouluterveiset

Tapahtumarikas vuosi 2022 lähenee loppuaan. Vuosi on ollut meille merkittävä ja haluankin kiittää kaikkia SSA:laisia, urakoitsijoita, asiakkaita ja muita sidosryhmiä, jotka ovat olleet osana meidän vuottamme. 

Vuoden liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta noin 30 milj.€ ollen noin 80 milj.€. Tilauskantamme oli vuoden alussa hyvä ja saimme vuoden aikana useita uusia hankkeita toteutettavaksi. Henkilöstömme on tehnyt hienoa työtä hankkeiden toteutuksessa.

Saavutimme tänä vuonna Great Place to Work sertifikaatin, joka osoittaa että meillä viihdytään. SSA:laisten määrä on kasvanut vuoden aikana. Meitä on tällä hetkellä noin 100 työkaveria. Lisäksi meillä on iso joukko teitä, jotka teette meille yhtäjaksoisesti työtä oman toiminimen tai yrityksen kautta. Olette osa joukkuettamme.

Investoimme vuoden aikana merkittävästi tulevaisuuden kasvuun. SSA:n omien esivalmisteisten moduulien kehitystyötä jatkettiin. Oma rakentamisen konseptimme merkittävimpänä kehitysajurina on kestävä kehitys ja rakennusalan hiilijalanjäljen pienentäminen. Kehitystyötä jatketaan myös tulevana vuotena kehityssuunnitelman mukaisesti.

Vuosi on ollut meille rakentajille jälleen myös poikkeuksellinen. Kun lähes kaksi vuotta kestäneestä koronapandemiasta oli lähes toivuttu, alkoi sota Ukrainassa. Tämän on vaikuttanut merkittävästi paitsi meidän rakentajien, myös jokaisen henkilökohtaiseen elämään.

Poikkeuksellisina aikoina meitä ovat kannatelleet SSA:n arvot Avoimuus, Rohkeus ja Välittäminen. Olemme yhdessä etsineet ratkaisuja haastaviin tilanteisiin, kannatelleet toisiamme ja iloinneet onnistumisista. Yhteinen toiveemme on, että rauha palaisi Eurooppaan ja tilanne vakiintuisi.

Poikkeuksellisesta vuodesta riippumatta tilauskantamme on tällä hetkellä todella hyvä.  Useita merkittäviä projekteja on käynnistymässä, kuten oma moduulitehdas Vantaalle ja Kauppakeskus Kotkaan. Tästä on hyvä lähteä tulevaan vuoteen.

Kiitos, että olet ollut osa vuottamme.

Haluan toivottaa sinulle hyvää joulua ja menestystä vuoteen 2023!

Jorma Kilpeläinen, toimitusjohtaja