| Luokittelu: Ajankohtaista

Toimitusjohtajan terveiset

Tapahtumarikas vuosi 2021 lähenee loppuaan. Vuosi on ollut meille merkittävä ja haluankin kiittää kaikkia SSA:laisia, urakoitsijoita, asiakkaita ja muita sidosryhmiä.

Saimme vuoden aikana useita uusia hankkeita toteutettavaksi. Henkilöstömme on tehnyt hienoa työtä hankkeiden toteutuksessa. Hankkeet ovat edenneet mallikkaasti ja ne on luovutettu sovitusti tilaajille, koronan aiheuttamista tavaran saatavuus- ja kustannushaasteista huolimatta. Tilauskantamme on tällä hetkellä hyvä ja pystymme budjetoimaan ensi vuodelle kasvua sekä liikevaihdossa että kannattavuudessa. Tästä on hyvä lähteä tulevaan vuoteen.

Investoimme vuoden aikana merkittävästi tulevaisuuden kasvuun. Huhtikuussa uudistimme SSA:n brändin ja vaihdoimme nimen. SSA Project on nyt SSA Rakennus. Uudet toimialueet Kuopiossa, Jyväskylässä ja Oulussa ovat lähteneet hyvin käyntiin. Haluamme palvella asiakkaitamme koko Suomessa ja onnistuimme löytämään kaikkiin toimipisteisiin erinomaisen, sitoutuneen tiimin.

Keskityimme vuoden aikana myös kehittämään toimintaamme, jotta voimme jatkossakin rakentaa kestävästi ja sujuvasti. SSA Pala -kylpyhuonemoduulia kehitettiin ja rinnalle on suunniteltu myös muita SSA Pala -moduuleita, jotka sujuvoittavat jatkossakin työmaan toimintaa. Keskityimme lisäksi entistä enemmän vihreiden ratkaisujen löytämiseen. Myös muita vakioituja tuotteita ja prosesseja kehitettiin strategian mukaisesti.

SSA:n henkilöstömäärä kasvoi vuoden aikana 15 työntekijällä ja 10 työntekijää juhli viisivuotista uraansa SSA:lla. On hienoa nähdä, että meillä viihdytään ja SSA kiinnostaa työnhakijoita. Jatkamme työtämme kohti parasta yrityskulttuuria.

KIITOS, ETTÄ OLET OLLUT OSA TARINAAMME. 
Haluan toivottaa sinulle hyvää joulua ja menestystä vuoteen 2022!

Jorma Kilpeläinen, toimitusjohtaja