| Luokittelu: Ajankohtaista

SSA Project tukee kasvuaan perustamalla hankekehitysyksikön. Aiemmin SSA:lla työpäällikkönä työskennellyt Ville Impiö aloittaa SSA Projectin hankekehitysjohtajana 1.10.2019 alkaen. Ville tulee vastaamaan asunto- ja toimitilahankkeiden sekä tonttien hankinnasta ja kehityksestä.

Rakennuttamisen projektipäällikön ja työpäällikön tehtävissä toiminut Impiö on koulutukseltaan rakennusinsinööri. Monipuolisen osaamisen ja hyvien johtamistaitojen vuoksi Ville onkin oikea henkilö vastaamaan hankekehitystiimistä.

”Haluamme ratkaista rakennushankkeiden yhtälön aina asiakkaidemme parhaaksi. Näemme, että kun hankekehitystiimimme vetäjällä on laaja rakentamisen osaaminen, hän ymmärtää, miten hanketta voidaan kehittää parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi” SSA Projectin toimitusjohtaja Jorma Kilpeläinen kertoo.

“Aluksi hankekehittäjää haettiin yrityksen ulkopuolelta, mutta pian huomasimme yrityksen sisällä piilevän potentiaalin ja kiinnostuksen tehtävästä.” Jorma kertoo. Ratkaisuksi muodostuikin uuden henkilön palkkaamisen sijaan toimenkuvan vaihdos ja hankekehitystiimin perustaminen.

”Kun tuntee yrityksen potentiaalin, on hienoa lähteä panostamaan tosissaan hankekehitystyöhön. SSA Projectilla on erinomainen rakentamisen osaaminen, jota voin ylpeydellä viedä eteenpäin”, Ville Impiö kertoo. ”Notkea organisaatio koko konsernissa mahdollistaa myös sen, että pääsen olemaan mukana VALO Hotel & Workin hankekehityksessä ja tonttien etsinnässä.”

Hankekehitystiimiin kuuluu Ville Impiön lisäksi Jukka Hanhilahti, joka vastaa toimitilahankkeiden kehityksestä ja asuntomyynnin myyntipäällikkö Ann-Mari Piironen. ”Meillä on tässä hieno tiimi kasassa ja ymmärrystä löytyy niin toimitila- kuin asuntohankkeidenkin tarpeista. Odotan innolla tulevaa ja uusia haasteita.” Impiö summaa. ”Ota yhteyttä, koskipa asia tontin hankintaa, hankekehitystä, suunnittelunohjausta, toteutusta, myyntiä tai mieluusti näitä kaikkia yhdessä.”

Yhteystiedot:
Ville Impiö, ville.impio@ssagroup.fi, 040 7243265
Jorma Kilpeläinen, jorma.kilpelainen@ssagroup.fi, 050 468 8058