Ajankohtaista

| Luokittelu: Ajankohtaista

Ville-Pekka Lehto on aloittanut rakennusliike SSA:n Oulun toimipisteen aluejohtajana, vastuullaan pohjoisen Suomen asunto- ja toimitilahankkeet. Aikaisemman kokemuksen myötä Ville-Pekan vastaa myös koko Suomen hoiva- ja palvelukotirakentamisesta.

Ville-Pekalla on laaja kokemus erilaisista rakennusliikkeen tuotannonjohdon tehtävistä, erilaisten toimitila- ja palvelukotirakentamisen hankkeiden parista. Viimeisimmät vuodet hän on toiminut yksikön johtajan tehtävässä.

Ville-Pekka innostui SSA:sta tuttujen kautta. Lisäksi VALO hotelli konsepteineen kiinnosti. “VALO-konsepti uudistaa kiinteistöliiketoimintaa mielenkiintoisella tavalla, kun rakennuksen käyttöasteita pystytään nostamaan aivan uudelle tasolle. Rakentamisessa ja tilasuunnittelussa on huomioitu erityisesti toiminnallisuus. Rakentajana kiinnitin huomiota myös rakentamisen erinomaiseen laatuun.” Ville-Pekka kertoo.

“SSA:lla on eteenpäin menevä tekemisen meininki. Vaikka olemme vielä kohtalaisen pieni toimija valtakunnallisesti, meillä on talossa valtava määrä rakentamisen osaamista ja voimme toteuttaa isojakin hankkeita. Kun näin esimerkiksi ensi kertaa kustannuslaskentaan itse kehitetyn työkalun, olin vakuuttunut.” Ville-Pekka kertoo. “Näen myös teolliset esivalmisteet kuten kylpyhuoneet merkittävänä kilpailuetuna SSA:lle.”

Oulun toimistolla on tavoitteena kasvaa merkittäväksi rakennus- ja kiinteistöalan toimijaksi pohjoisessa Suomessa. Ensimmäinen kerrostalohanke on tarkoitus käynnistää Oulun keskustaan kesällä 2021. “Me rakennusliike SSA:lla luotamme asiakaslähtöiseen rakentamistapaan, jossa tilaajan tarpeet ja rakennuskohteen vaatimukset ovat keskeisessä roolissa”

oulu-toimitilarakentaminen-hoivarakentaminen
Ville-Pekka Lehto (oik.) ja Tuomas Reunanen.