| Luokittelu: Ajankohtaista

Koronavirus vaikuttaa nyt koko yhteiskuntaamme. Me SSA:lla suhtaudumme vakavasti koronaviruksen aiheuttamaan tilanteeseen ja mahdollisiin tartuntariskeihin. Kaikkiin varotoimenpiteisiin viruksen leviämisen hidastamiseksi on ryhdytty. Noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisten suosituksia ja seuraamme koronavirukseen liittyvää tilannetta jatkuvasti.

Toistaiseksi pyrimme pitämään työmaat käynnissä, mutta tilanne voi vaikuttaa työmaiden etenemiseen.
Toimimme mm. seuraavien ohjeiden mukaan:

Etätyöt
Kaikki työntekijämme, joiden on mahdollista tehdä töitä kotoa, tekevät etätöitä. Työnjohto työskentelee työmaalla normaalisti mahdolliset karanteenirajoitukset huomioiden. Ulkomailta tulleet pysyvät viranomaisten ohjeiden mukaan 14 päivää etätöissä.

Tapaamiset ja vierailut
Pyrimme pitämään kaikki tapaamiset mahdollisuuksien mukaan verkkotapaamisina. Pyrimme välttämään vierailijoiden saapumista työmaalle tai toimistollemme.

Hygienia
Kaikkia työntekijöitä niin toimistoilla kuin työmailla on ohjeistettu noudattamaan hyvää hygieniaa ja ohjeista muistutetaan erilaisin infotauluin. Toivomme myös vieraidemme noudattavan hygieniaohjeistuksiamme erityisesti käsihygienian osalta. Työntekijämme pysyvät etätöissä, mikäli minkäänlaisia flunssan oireita ilmenee.

Vain välttämättömimmät työmaavierailut ovat nyt sallittuja.

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta pyrimme toimimaan mahdollisimman normaalisti ja minimoimaan tilanteesta aiheutuvat haitat. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme aiheesta tilanteen muuttuessa.

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa meidän jokaisen vastuu on todella tärkeää. Pidetään huoli toisistamme!

Lisätietoa: Elisa Kilpeläinen/viestintä