Asuntorakentaminen

| Luokittelu: Asuntorakentaminen

As Oy Helsingin Koivupuisto valmistuu ensi viikolla

SSA:n asuntohanke As Oy Helsingin Koivupuisto valmistuu joulukuun puolivälissä Helsingin Koskelan uudelle asuinalueelle. Käpylän välittömässä läheisyydessä oleva 66 asunnon hanke kiinnosti laajalti ja HITAS-arvontaan osallistui yli 1500 kotitaloutta. “Tämä alue on erittäin haluttua. Kulkuyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua ovat erinomaiset ja Käpylän mukava pikkukaupungin tunnelma hurmaa. Alueella on hyvät palvelut ja ulkoilumahdollisuudet keskuspuistoon ja Vanhankaupungin koskelle. Alueen asunnot ovat erittäin kysyttyjä, joten Koskelan alueen asunnot tulivat todella tarpeeseen.” Myyntipäällikkö Ann-Mari Piironen kertoo.

koivupuisto asuntorakentaminen uudiskohde
As Oy Helsingin Koivupuiston yhtiö käsittää kaksi taloa, joissa on yhteensä 66 asuntoa.

Yhtiö valmistui suunnitellussa aikataulussa

Rakentaminen on edennyt suunnitelmien mukaan koronatilanteesta huolimatta. Koivupuisto valmistuu suunnitellussa aikataulussa

“Pidimme koko ajan päämääränä, että Koivupuistolaiset pääsevat jouluksi muuttamaan uusiin koteihinsa.” Hankkeen projektipäällikkö Ilkka Puttonen kertoo.

Yhteisöllisyys huomioiden

Yhtiössä on huomioitu yhteisöllisyys saunaosastolla, jonne rakentui myös kerhohuone suurella lasitetulla parvekkeella. Parveke varustetaan kalusteilla, jossa Koivupuistolaiset pääsevät viettämään tiloihin yhteistä aikaa. Yhtiössä on myös pesutilat, kuivaushuoneineen ja osittain sähköllä toimiva yhteiskäyttöauto.

“Yhtiössä on syntynyt jo mukava yhteisöllinen tunnelma. Asukkailla on oma facebook -ryhmä, jossa he ovat tutustuneet toisiinsa ja esimerkiksi organisoineet muuttoa. Olemme järjestäneet muutamia tapahtumia koronatilanteen salliessa, joissa Koivupuistolaiset ovat päässeet tutustumaan ensin tonttiin ja myöhemmin omiin koteihinsa ja tietenkin toisiinsa. Tapahtumissa on ollut lähes jokainen osakas paikalla ja tunnelma ollut mukavan lämmin.” Myyntipäällikkö Ann-Mari Piironen kertoo.

Jouluksi uuteen kotiin

Omien kotien valmistumista on odotettu innolla ja viimein joulukuu on täällä. Joulu tuntuu Koivupuistolaisille varmasti tänä vuonna erityiseltä, kun sitä pääsee viettämään omassa upouudessa kodissa.

Asuntokohde-koivupuisto-asuntorakentaja
Koivupuiston asukkaiden yhteinen saunaosasto kattoterasseineen sijaitsee B-talon yläkerrassa.